Η ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑIΝΤΕΝ, Ο ΣΤΕΤΙΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ! Ανακοίνωση Μακεδονικού Κόμματος που βάζει τα πράγματα στην θέση τους



  Στις 8 Ιουνίου 2021, ο Λευκός Οίκος και ο φίλος Πρόεδρος Μπάιντεν εξέδωσε "Εκτελεστική Εντολή για τον αποκλεισμό περιουσίας και την αναστολή εισόδου στις Ηνωμένες Πολιτείες ορισμένων ατόμων που συμβάλλουν στην αποσταθεροποιητική κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια" (δείτε εδώ).

 Η Προεδρική αυτή Εντολή χρησιμοποιήθηκε από κάποια εγχώρια ΜΜΕ για να "τρομοκρατήσουν" τον Ελληνισμό σε σχέση με την Συμφωνία των Πρεσπών και από την άλλη για να διαβάλλουν τον Φιλέλληνα Πρόεδρο των ΗΠΑ, παίζοντας το δόλιο παιχνίδι Τραμπ και υπονομεύοντας ταυτόχρονα την νέα αμυντική ελληνοαμερικανική συνεργασία, που έφτασε στο σημείο, δια του εκλεκτού Προέδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Κογκρέσου Γερουσιαστή Μπόμπ Μενέντεζ, στην πρόταση στρατηγικής παράδοσης στην Ελλάδα εκείνων των F-35 που προορίζονταν για την Τουρκία και δεν της παραδόθηκαν!

  

Η ΟΡΘΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ


 Η Εντολή Μπάιντεν στην ουσία της όμως αφορά τα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικής Ασφάλειας, ώστε, σε συνεργασία με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, να μπλοκάρουν τα περιουσιακά στοιχεία και την μετανάστευση στις ΗΠΑ, ατόμων που ανάμεσα σε άλλα, εργάζονται για την υπονόμευση Συμφωνιών των Δυτικών Βαλκανίων, όπως η Συμφωνία του Ντέιτον,  της Αχρίδας και των Πρεσπών. Υπό το πρίσμα όμως της παραμονής της περιοχής υπό τον μανδύα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ! Γιατί αυτό σημαίνει η φράση "ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών".

 Άρα η Εντολή Μπάιντεν δεν αφορά την γνωστή, διακηρυγμένη και δίκαιη αντίθεση του Ελληνισμού στην Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία δόθηκε παράνομα, αυθαίρετα, αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά το ελληνικό όνομα Μακεδονία στο νόθο κρατίδιο του Τίτο, αλλά ενέργειες κύκλων της Γερμανίας, της Βουλγαρίας, της ισλαμιστικής Τουρκίας και της Ρωσίας, που προσπαθούν ή θα προσπαθήσουν να πάρουν από την αμερικανική σφαίρα επιρροής τα Δυτικά Βαλκάνια ή να θέσουν τις χώρες αυτές, όπως π.χ. τα Σκόπια, εκτός ΝΑΤΟ! Τελευταίο παράδειγμα ο νέος χάρτης των Δυτικών Βαλκανίων που ενεχείρησε στην Ε.Ε. η εκκολαπτόμενη Σλοβενική Προεδρία (δείτε εδώ)


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 Άλλωστε θα ήταν ανόητο η Εντολή Μπάιντεν να στρεφόταν κατά της γνωστής αντίθεσης των Ελλήνων, την στιγμή που εκατομμύρια από αυτούς τους Έλληνες είναι πολίτες των ΗΠΑ, μέλη, στελέχη και χρηματοδότες των φίλων Δημοκρατικών, που βοήθησαν να αλλάξει σελίδα η Αμερική ψηφίζοντας Μπάιντεν.

  Υπάρχουν επίσης δεκάδες Αμερικανοί Βουλευτές ή Γερουσιαστές, που επίσης αντιτίθενται στην Συμφωνία των Πρεσπών.


ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ



Ακόμη, υπάρχουν εκατοντάδες Αμερικανοί Πανεπιστημιακοί και Επιστήμονες, που γνωρίζοντας Ιστορία, έχουν καταδικάσει τον σφετερισμό του ελληνικού ονόματος από τα Σκόπια, απευθύνοντας  μάλιστα σχετική μαζική επιστολή στον τέως Πρόεδρο Ομπάμα, επί Αντιπροεδρίας Μπάιντεν (δείτε εδώ)!


ΣΤΗΒΕΝ ΜΙΛΛΕΡ


 Μάλιστα κορυφαίοι Αμερικανοί Αρχαιολόγοι, όπως ο διάσημος Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Μπέρκλευ Στήβεν Μίλλερ (Στέφεν επί το ελληνικότερον), με σειρά άρθρων και παρεμβάσεών τους, έχουν αποδομήσει πλήρως το νόθο οικοδόμημα των Σκοπίων, δικαιώνοντας απόλυτα τους Έλληνες και τις αντιρρήσεις τους, όπως τις υπαγορεύει η ένδοξη Ιστορία και η έντιμη αξιοπρέπεια του Ελληνικού Πολιτισμού.

 Ενδεικτικά αναφέρουμε μια αποστροφή του Μίλλερ, με την οποία δίνει τους Αμερικανούς να καταλάβουν πόσο σοβαρό είναι το έγκλημα της πλαστογράφησης, πίσω από το οποίο κρύβεται η εδαφική φυσικά διεκδίκηση:

"Δεν ξέρω τι θα συμπεραίναμε, εάν ένα μεγάλο νησί κοντά στις νοτιοδυτικές ακτές των ΗΠΑ άρχιζε να αυτοαποκαλείται Φλώριδα και εμφάνιζε σε χαρτονομίσματά του εικόνες της από το Disney World, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε χάρτες που θα παρουσίαζαν τη “Μεγάλη Φλώριδα”! (δείτε εδώ)


ΣΤΕΤΙΝΙΟΥΣ



 Τέλος, ως γνήσιοι και αληθινοί Μακεδόνες, δηλαδή Έλληνες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, υπενθυμίζουμε στον αγαπητό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και τους επιτελείς του, μια άλλη Εντολή, που δόθηκε από τον ίδιο τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Έντουαρντ Στετίνιους, στις 26-12-1944 και αφορούσε την προστασία της Ελλάδας από την προπαγάνδα της ψευτο"Μακεδονίας" του Τίτο και του Κομμουνισμού, που πήγαιναν τότε να δημιουργήσουν:

 "Το Υπουργείο (Εξωτερικών) σημείωσε με σημαντικό ενδιαφέρον αυξανόμενες προπαγανδιστικές διαδόσεις και ημιεπίσημες δηλώσεις υπέρ μιας αυτόνομης Μακεδονίας, που προέρχονται κυρίως από τη Βουλγαρία, αλλά επίσης και από Γιουγκοσλαβικές πηγές παρτιζάνων και άλλων, με την πρόθεση να συμπεριληφθούν και ελληνικές περιοχές στο υπό διαμόρφωση κράτος.

 Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού «κράτους», Μακεδονικής «πατρίδας» ή Μακεδονικής «εθνικής συνειδήσεως» αδικαιολόγητη δημαγωγία που δεν αντιπροσωπεύει εθνική ή πολιτική πραγματικότητα και διαβλέπει με τη σημερινή της επανεμφάνιση σε μια πιθανή συγκάλυψη επιθετικών προθέσεων κατά της Ελλάδας"!


ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΑΞΟΝΕΣ"

  Την οδηγία Στετίνιους καλό είναι να την έχουν κυριολεκτικά κάτω από το μαξιλάρι τους οι Αμερικανοί Διπλωμάτες, διότι αν ψάξουν λίγο θα δουν πως η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ωφελήσει μόνον την Βουλγαρία, η οποία επαναφέροντας τον Μεγαλοϊδεατισμό της, θεωρεί πλέον Βούγλαρους τους δήθεν "Μακεδόνες" των Σκοπίων, και χρησιμοποιεί την ελληνική ονομασία, που τόσο ανόητα τους έδωσαν οι Τσίπρας και Τραμπ, για να επαναφέρει τις διεκδικήσεις της για την λεγόμενη "Μεγάλη Μακεδονία", που αφορά φυσικά την βόρεια Ελλάδα και τα λιμάνια της Μακεδονίας μας στο Αιγαίο! Και για αυτό θέτει βέτο στην Ευρωπαϊκή πορεία των Σκοπίων, με την απαίτηση να παραδεχθούν οι Σκοπιανοί πως είναι Βούλγαροι, με βουλγαρική γλώσσα, συνείδηση και ιστορία!

  Αυτό θα πρέπει να συνδυαστεί όχι  με τον λεγόμενο  "ρωσικό κίνδυνο", αλλά κυρίως με το παρελθόν του Άξονα Γερμανίας, Βουλγαρίας, Τουρκίας, στον οποίο πρέπει να προστεθεί πλέον και η Κίνα...

  Χαιρετίζοντας με την ευκαιρία την πρόθεση των ΗΠΑ να υπογράψουν τη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας, θέλουμε να τονίσουμε κατηγορηματικά προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσουμε μαζί με τον Στετίνιους, τον Μίλλερ, τον Ομπάμα, τους Κλίντον και σύσσωμη την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα και φυσικά τον Παγκόσμιο Ελληνισμό, να αρνούμαστε την παράδοση του ελληνικού ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια, με οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, αλλά και να αγωνιζόμαστε κατά την Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία όπως προείπαμε στρέφεται τελικά κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ, εξυφαίνοντας εφιαλτικές "αξονικές" συμμαχίες, που απειλούν την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα.


ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Δ. ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

  Η Ελλάδα, είναι ο πιο πιστός φίλος και σύμμαχος των ΗΠΑ και μάλιστα των Δημοκρατικών ΗΠΑ στις οποίες και προσβλέπουμε ειλικρινά και εγκάρδια. Είναι ευκταίο όμως οι σύμμαχοί μας να γνωρίζουν και να σέβονται τα ελληνικά δίκαια, όπως και το σημαντικό γεωπολιτικό γεγονός πως διαθέτουμε μεγάλες γηγενείς εθνικές Ελληνικές Μειονότητες και στην Αλβανία (500.000 - Βόρειος Ήπειρος) αλλά και στα Σκόπια (300.000), που μπορούν να εγγυηθούν την σταθερή, δυτική και συμμαχική πορεία της περιοχής, ενσωματούμενες μελλοντικά και δημοκρατικά - δημοψηφισματικά στον μητρικό κορμό της Ελλάδας, όπως έχουν αιτηθεί επίσημα μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου οι εκεί εγκλωβισμένοι  Έλληνες! (Στην δε Τουρκία υπάρχουν 30.000.000 καταπιεσμένοι Έλληνες - Βυζαντινή ή Ρωμέικη "Μειονότητα")

 Ας γνωρίζουν όλοι από τώρα, ότι η Ελληνική Κυβέρνηση του Μακεδονικού Κόμματος θα χορηγήσει Ελληνικά Διαβατήρια στους χιλιάδες Έλληνες των Σκοπίων, για να καταδειχθεί όχι μόνο η ιστορική αλήθεια, αλλά και η ιστορική αδικία που έχει γίνει σε βάρος της συμμάχου Ελλάδας.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΪΝΤΕΝ

  Κανένα κράτος και κανένα έθνος του κόσμου, δεν θα ανεχόταν να του κλέψουν το όνομα και την πατρίδα του Μεγάλου του Αλεξάνδρου

  Εμείς, οι Έλληνες, πώς είναι δυνατόν λοιπόν ποτέ να το δεχθούμε; 

  Η Συμφωνία των Πρεσπών μας προσβάλει. Και προσβάλει ταυτόχρονα όλο τον πολιτισμένο και δημοκρατικό κόσμο. Η Μακεδονία ήταν και είναι μόνο μία. Και σε αυτήν αναμένουμε να ξεναγήσουμε με μεγάλη μας χαρά τον αγαπητό Πρόεδρο των ΗΠΑ και την σύζυγό του, ανοίγοντάς τους τον Βασιλικό Τάφο του  Φιλίππου Β΄, ανοίγοντάς τους τον συγκλονιστικό Τάφο της Αμφίπολης!



Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ
 Καλούμε από τώρα ολόκληρη την ανθρωπότητα στην κορυφαία παγκόσμια στιγμή της δικαίωσή μας, στην μεγάλη ώρα του θριάμβου της Αλήθειας, όταν η Κυβέρνηση του Μακεδονικού Κόμματος θα παρουσιάσει στο διεθνές κοινό, τα ΜΜΕ και τους ξένους ηγέτες, την αποκάλυψη του ίδιου του συγκλονιστικού Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα βγει από την ιερή ελληνική γη για να γελοιοποιήσει τους πλαστογράφους και τους συνοδοιπόρους τους, αλλά και για να στεφανώσει παράλληλα εκείνους που έμειναν πιστοί και αληθινοί φίλοι της Ελλάδας, σταθεροί υπερασπιστές της Μακεδονίας της ξακουστής, της τρανής, της μίας και μόνης, της αιώνια ελληνικής και ευλογημένης!


η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr