ΤΗ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΖΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ Ο ΠΕΡΟ ΑΝΤΙΤΣ!



 Με προκλητικότατη ανάρτησή του στο Instagram, o Σκοπιανός μπασκεμπολίστας της τουρκικής Φενέρμπαχτσε - και πρώην πλουσιοπάροχα αμοιβόμενος παίκτης της ΑΕΚ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Πέρο Άντιτς ζητά την απόδοση της Μακεδονίας μας στα Σκόπια και τον εδαφικό έτσι διαμελισμό της Ελλάδας στον βορρά!


"Βαρδάρη, Πιρίν, Αιγαίου!!! Μία είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!" γράφει και προκαλεί κύμα αγανάκτησης στην Ελλάδα και κύμα ικανοποίησης σε Σκόπια και Τουρκία αντίστοιχα ο αχάριστος προπαγανδιστής, που κάποιες αθηναϊκές ομάδες τάιζαν για τα καλά τόσα χρόνια, κάνοντας τα στραβά μάτια για το γεγονός ότι ήταν όχι μόνο Σκοπιανός, αλλά και μέλος και Αρχηγός μετέπειτα της εθνικής ομάδας μπάσκετ της ψευτο"Μακεδονίας"!

Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που αγωνίζεται για την αλήθεια, την ελληνικότητα και μοναδικότητα της μίας και μόνης Μακεδονίας, τα δικαιώματα των 240.000 - 300.000 Ελλήνων των Σκοπίων, αλλά και για τα δίκαια ολόκληρου του Ελληνισμού σε κάθε γωνιά της πατρίδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, καλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους να μην αποδέχονται πλέον παίκτες από τα Σκόπια στις ομάδες τους!


Επίσης καλούμε - όχι την παραπαίουσα Κυβέρνηση που στα παρασκήνια ετοιμάζει το ξεπούλημα του ονόματος - αλλά τη Βουλή των Ελλήνων, να νομοθετήσει άμεσα, απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας, σε όλους τους ξένους αθλητές ή καλλιτέχνες, που με δηλώσεις ή πράξεις τους στρέφονται κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας ή προσβάλουν τον λαό, την ιστορία, τα μνημεία, τους ήρωες και την Ορθόδοξη Πίστη μας!

   Ο Πέρο Άντιτς είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα! Κάθε χώρα που θα σεβόταν τον εαυτό της, αυτό θα έκανε!

   Απαντούμε δε στον φιλότουρκο Σκοπιανό Μπασκεμπολίστα, πως τα δικαιώματα του Μακεδονικού Ελληνισμού φτάνουν βαθιά μέσα στο δημιουργημένο τεχνητά από τον Τίτο κρατίδιό του, όπου ακόμη και τα αρχαία μνημεία και οι Βυζαντινοί Ναοί και οι σεπτές Εικόνες, έχουν ελληνική γραφή, ελληνικές λέξεις και ελληνικά ονόματα!

   Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και σε λίγο το σπαθί της θα βγει και πάλι από το αρχαίο θηκάρι, κόβοντας αποφασιστικά όλους τους "γόρδιους δεσμούς" που έχουν δέσει κάποιοι την γλυκιά Ελλάδα μας!

   Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μαζί μας! Όλοι για την Μακεδονία και τον Αλέξανδρο! 
  Όλοι για τα Εθνικά μας Δίκαια και την Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ευημερία!
   Όλοι για την Ελλάδα που μας περιμένει να την ελευθερώσουμε από τους ξένους δυνάστες και τους ντόπιους υπονομευτές της!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube


3 σχόλια:

  1. Επίσης καλούμε - όχι την παραπαίουσα Κυβέρνηση που στα παρασκήνια ετοιμάζει το ξεπούλημα του ονόματος - αλλά τη Βουλή των Ελλήνων, να νομοθετήσει άμεσα, απαγόρευση εισόδου στη χώρα μας, σε όλους τους ξένους αθλητές ή καλλιτέχνες, που με δηλώσεις ή πράξεις τους στρέφονται κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας ή προσβάλουν τον λαό, την ιστορία, τα μνημεία, τους ήρωες και την Ορθόδοξη Πίστη μας!
    Αυτην την ανακοίνωση που βγάλατε την φ=διαβάζουν οι μπασταρδεμένοι Γυφτο Βούλγαροι και πεθαίνουν στα γέλια !!!!!!!! Δεν μού λέτε ρε παιδιά ξερετε πολλούς απο τον πρακτοροαχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ που να μήν κάνουν όλα αυτα πού λέτε ότι άν κάνουν οι ξένοι να μην μπαίνουν στην Ελλάδα ??? Αυτοι που ειναι στην κυβερνηση της Ελλάδας τα λένε αι τα κάνουνε , ο κάθε Αντιτς σας πείραξε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες μαζί μας! Όλοι για την Μακεδονία και τον Αλέξανδρο!
    +10000000000000000000000000000000000000000000
    αντιτς άντε γεια ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr