ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Θα χτυπούν ως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα, Κρήτη


   
  Δυστυχώς το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ επιβεβαιώνεται και τα πράγματα για την εθνική μας άμυνα γίνονται τραγικά, καθώς σήμερα 1-6-2017, ο ίδιος ο Πούτιν ομολόγησε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να πουλήσει του υπερσύχρονους αντιεροπορικούς - αντιπυραυλικούς S-400 στην Τουρκία!

   Το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, πριν έναν μήνα προειδοποίησε με δημόσια ανακοίνωσή του για την παρασκηνιακή συμφωνία Ρωσίας - Τουρκίας, σχετικά με τους S-400, στις 28-4-2017 (δείτε εδώ), ενώ όλα τα πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ αποσιώπησαν ή υποβάθμισαν μέχρι εξαφανίσεως την τραγική για την Ελλάδα εξέλιξη!

ΠΟΥΤΙΝ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
 Σήμερα (1-6-2017) κατά τη διάρκεια  του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF 2017), ο Πρόεδρος της Ρωσίας ρωτήθηκε από από τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Τουρκικού Πρακτορείου "Ανατολού", εάν είχε συζητήσει το θέμα - όχι απλά της πώλησης - αλλά της προχωρημένης από κοινού παραγωγής του συστήματος αεράμυνας S-400 και απάντησε σύμφωνα με το Ρωσικό Πρακτορείο "ΤΑΣΣ":


ΠΟΥΤΙΝ: "Συζητήσαμε το ενδεχόμενο της πώλησης S-400 συστήματα. Είμαστε έτοιμοι γι' αυτό.
  Όσον αφορά τη συνεργασία, αυτό είναι ένα ξεχωριστό θέμα που σχετίζεται με την ετοιμότητα της τουρκικής βιομηχανίας. Εμείς δεν παράγουμε τέτοιο υλικό οπουδήποτε στο εξωτερικό μέχρι τώρα.
...Αλλά κατ 'αρχήν, δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο. Είμαστε έτοιμοι για τις παραδόσεις αυτών των νεοτέρων και πιο αποτελεσματικών συστημάτων.  Ο Πρόεδρος Ερντογάν γνωρίζει γι' αυτό και ο στρατός μας ξέρει και ο τουρκικός στρατός γνωρίζει επίσης"!


"ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
   Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, είχε χαρακτηρίσει τότε, στην προειδοποιητική ανακοίνωση της 28-4-2017, ως καθαρά "εχθρική ενέργεια" μια τέτοια πράξη της Ρωσίας κατά της Ελλάδας, διότι βάση των χαρτών που παρουσιάσαμε, S-400 στα χέρια της Τουρκίας σημαίνει εξαφάνιση της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και κατάρριψη των αεροσκαφών μας με την απογείωσή τους από τα ελληνικά αεροδρόμια, αφού η εμβέλεια του ρωσικού συστήματος, από τις ακτές της Μικρασίας, φθάνει ως Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα και Κρήτη! (δείτε εδώ τους χάρτες)

  Τώρα, μετά και από την δημόσια παραδοχή-ομολογία Πούτιν, προειδοποιούμε ότι το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ θα προβεί σε συγκεκριμένες διεθνείς ενέργειες που θα κάνουν τους Ρώσους να χάσουν τη μιλιά τους!

   Η Ρωσία δεν μπορεί να πατά σε δύο βάρκες! Ή με την Ελλάδα ή με την Τουρκία! Ας διαλέξει πριν να είναι αργά για εκείνη....

   "Όσοι δεν θέλουν τη φιλία μας, θα συναντήσουν τα σπαθιά μας"!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr