ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ; Ανακοίνωση Μακεδονικού Κόμματος για την επίσκεψη Κοτζιά στα Σκόπια - Τι είπε προκλητικά ο Ντιμιτρόφ Δελτίο Τύπου Μακεδονικού Κόμματος, Μακεδονία, 31-8-2017 μ.Χ.: 

   Δεν είδατε πού μπαίνατε κύριε Κοτζιά; Διότι καλώς μεν αποφύγατε να προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος" των Σκοπίων, αλλά πήγατε και "προσγειωθήκατε" σε Υπουργείο Δημοκρατίας "Μακεδονίας"! Δεν το βλέπατε καθώς μπαίνατε στο τεράστιο, λαμπρό κτίριο, με τις αρχαιοελληνικές γραμμές και τα δεκάδες αγάλματα, που κόστισε 20 εκατομμύρια ευρώ;

 Ο Έλληνας ΥΠΕΞ σήμερα, απέφυγε το "έλασσον" και αποδέχτηκε το μείζον! Αποδέχτηκε και νομιμοποίησε με την παρουσία του όχι ένα  αεροδρόμιο του κράτους, αλλά ολόκληρο το κράτος "Μακεδονία"! Το ψευδοκράτος του Τίτο, που χρησιμοποιεί το ιστορικό και πανάρχαιο ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, για να υφαρπάξει το έδαφος της μίας και μόνης Μακεδονίας, της ίδια της Βόρειας Ελλάδας!

  
 Το πρακτικό δε αποτέλεσμα της επίσκεψης Κοτζιά (πλήν των προκλήσεων των διαδηλωτών - δείτε εδώ) ήταν άλλο ένα χάδι στα Σκόπια, που μάλιστα δια του Νικολά Δημητρόφ - και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων - αρνήθηκαν να γκρεμίσουν αγάλματα και ονόματα, δήλωσαν "περήφανοι Μακεδόνες" και έκαναν λόγο για "Έλληνες πολίτες της Θεσσαλονίκης που αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες", όπως κατά λέξη είπε ο ΥΠΕΞ των Σκοπίων!


 Επιπλέον, προωθήθηκαν περαιτέρω τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και υπογράφηκε "Μνημόνιο Συνεργασίας διπλωματικών ακαδημιών Ελλάδας -  Σκοπίων"! Για να μάθουν φαίνεται να προπαγανδίζουν καλύτερα...


  

   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, δηλώνει πως θεωρεί άκυρες τις όποιες Συμφωνίες έγιναν ή θα γίνουν με τα Σκόπια, όσο το κρατίδιο χρησιμοποιεί το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα παράγωγά του.

 Η Ελλάδα στο μέλλον οφείλει να καταγγείλει την παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και να προσφέρει παράλληλα το Ελληνικό Διαβατήριο σε όλους τους Έλληνες και τους αποδεδειγμένα Φιλέλληνες των Σκοπίων, για να διευκολύνονται στις μετακινήσεις τους στη μάνα Ελλάδα ή την Ευρωπαϊκή Ένωση.

   Όσο για την Ασφάλειά τους, δεν θα την εγγυάται το ΝΑΤΟ, αλλά ο υπερήφανος, φιλειρηνικός, μεγαλόκαρδος, ανθρώπινος και ομόδοξος Ελληνικός Στρατός! Έναντι παντός κινδύνου και απειλής, ακόμη και εάν αυτή είναι αλβανική! Και ο νοών νοείτω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr