ΝΕA ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA ΟΡΓΗΣ: ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Βίντεο - φωτογραφίες  Και ο Πρεσβευτής των Σκοπίων στον Καναδά, μαζί με τον γνωστό πλέον Σκοπιανό Πρόξενο του Τορόντο και τον Σκοπιανό Μητροπολίτη Αμερικής - Καναδά, πήραν μέρος σε άλλη αλυτρωτική εκδήλωση του 2017, με τον πανάρχαιο ελληνικό Ήλιο της Βεργίνας, αλλά και τον Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας, ο οποίος κρεμόταν φαρδιά - πλατιά πάνω και πίσω από τους επισήμους!

Ντοκουμέντο: η άλλη τεράστια πρόκληση των Διπλωματικών και Θρησκευτικών αρχών των Σκοπίων, Τορόντο, 4-2-2017
 Η άλλη αυτή προκλητική εκδήλωση, είχε γίνει και πάλι από τους "σκληρούς" Σκοπιανούς του Καναδά, στις 4 Φεβρουαρίου 2017 στο Τορόντο, με την επίσημη παρουσία και ομιλία του Σκοπιανού Πρεσβευτή στον Καναδά Toni Dimovski (Τόνι Ντιμόφσκι), του Γενικού Προξένου των Σκοπίων στο Τορόντο Jovica Palashevski (Γιόβιτσα Παλασέφσκι) και του Σκοπιανού Επισκόπου Αμερικής - Καναδά κ. Μεθοδίου!

Ντοκουμέντο: ο Σκοπιανός Πρέσβης στον Καναδά με τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, 4-2-2017
Ντοκουμέντο: ο Σκοπιανός Πρόξενος στο Τορόντο με τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, 4-2-2017
Ντοκουμέντο: ο Σκοπιανός Επίσκοπος Αμερικής - Καναδά Μεθόδιος με τον Ήλιο της Μακεδονίας μας, 4-2-2017

Ντοκουμέντο: ο Σκοπιανός Πρέσβης και Μητροπολίτης με τον Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας, 4-2-2017

Ντοκουμέντο: οι επίσημες Διπλωματικές Αρχές των Σκοπίων στον Καναδά, με τον Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας

 Στην προκλητική κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας εκδήλωση, ήταν προσκεκλημένοι επίσης Σκοπιανοί Καθηγητές Πανεπιστημίου, αλλά και δημοφιλείς Σκοπιανοί τραγουδιστές και ορχήστρα με σύμβολο τον Ήλιο μας και με αλυτρωτικά τραγούδια, ενώπιον πάντα των Σκοπιανών Διπλωματικών και Θρησκευτικών Αρχών του Καναδά, που εκπροσωπούσαν επισήμως το κρατίδιο των αμετανόητων Πλαστογράφων!

Ντοκουμέντο: "The boys from Bouf" και ο τραγουδιστής Vlatko Miladinoski με τον Ήλιο της Βεργίνας, 4-2-2017
Ντοκουμέντο: ο Vlatko Miladinoski με φόντο έναν τεράστιο, τρισδιάστατο προκλητικό Ήλιο της Βεργίνας, 4-2-2017
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
  Όλα τα παραπάνω, όπως ο άθλιος αλυτρωτικός Χάρτης αρπαγής της μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων και του Διαμελισμού της Ελλάδας, αλλά και ο κλεμμένος Ήλιος των αρχαίων Μακεδόνων Βασιλέων μας, που βρέθηκε ανάγλυφος και στην περίτεχνη χρυσή λάρνακα του Φιλίππου Β΄ στις Αιγές (Βεργίνα), είναι παντελώς απαγορευμένα για τα Σκόπια από την "Ενδιάμεση Συμφωνία" του 1995, την οποία καταντήσανε κουρέλι και αποτέλεσε το μεγάλο άλλοθί τους για να κερδίζουν χρόνο στη διασπορά της προπαγάνδας τους και διμερείς αναγνωρίσεις, εις βάρος της αφελούς και συνένοχης όλα αυτά τα χρόνια Αθήνας!

  Είναι λοιπόν πράγματι καιρός, η Ελλάδα να καταγγείλει την Ενδιάμεση Συμφωνία με υπαιτιότητα των Σκοπίων και να θέσει αμετακίνητο ΒΕΤΟ σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς σε κάθε ονομασία με το "Μακεδονία" ή τα παράγωγά του, αλλά και να ζητήσει ασφαλιστικά και νομικά μέτρα, για παράνομη και δόλια χρήση των Ελληνικών Συμβόλων, Ονομάτων και Ηρώων κατά κόρον, σε βάρος της ιστορικής, οικονομικής, πολιτιστικής, τουριστικής και εδαφικής ακεραιότητας και αξιοπρέπειας της Ελλάδας!


  Όλες οι φωτογραφίες - ντοκουμέντα και το παραπάνω βίντεο της προκλητικής εκδήλωσης των Σκοπιανών, παρουσία των Διπλωματικών και Θρησκευτικών Αρχών των Σκοπίων στον Καναδά, στις 4-2-2017 στο Τορόντο, είναι στην απόλυτη διάθεση του ελληνικού ΥΠΕΞ, για κάθε αξιοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr