ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΜΕ ΟΥΖΑ! Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!



   Πάντα τα Σκόπια, όπως και οι Πέρσες παλιότερα, θα ανοίγουν την αγκαλιά τους για όσους τους υποστηρίζουν θερμά, όπως έκαναν σήμερα, άλλη μια φορά, για τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, που έγινε εγκάρδια δεκτός από τόσο από τον Πρόεδρο Ιβάνοφ, όσο και από τον Πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ των Σκοπίων.


  Ο Μπουτάρης, θιασώτης της παράδοσης του Ονόματος και αλλεργικός σε ό,τι αγνά εθνικό και χριστιανικό, παίζει μπάλα στη χαμηλή "διπλωματία" και κινείται ζωηρά στα πλαίσια των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, προκειμένου να συμβάλει στην πλύση εγκεφάλου του υφαινόμενου "Σκοπιανού Σχεδίου Ανάν", που θα επιχειρηθεί να περάσει στον λαό με κάθε τρόπο και μέθοδο...


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  Μάλιστα ο Μπουτάρης, κάλεσε τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό να κάνουν μαζί Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, την οποία προετοιμάζει παρασκηνιακά για αδελφοποίηση με τα Σκόπια (δείτε εδώ), ενώ παράλληλα τρέχουν οι εξελίξεις με Νίμιτς και ΗΠΑ για την Τελική Πρόταση Ονομασίας!

  Ο δε Ζόραν Ζάεφ, άκουσε πολύ θετικά την πρόταση, ευελπιστώντας, όπως είπε, να συναντήσει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη και τον Αλέξη Τσίπρα! Για να λυθεί το Σκοπιανό στο άψε σβήσε, με το πρώτο φως του 2018, ανάμεσα σε μεζέ και ούζα... Λες και πρόκειται για καμιά αρκούδα του Νυμφαίου ή καμιά χορεύτρια των Λαδάδικων...


  Και να φανταστεί κανείς, ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης εισήλθε σε χώρα που αποκαλείται "Μακεδονία", έγινε δεκτός από τον "Μακεδόνα" Πρόεδρο, τον "Μακεδόνα" Πρωθυπουργό και τον "Μακεδόνα" ΥΠΕΞ, οι οποίοι του μιλούσαν συνέχεια για της "μακεδονο" - ελληνικές σχέσεις, ενώ ο Ζάεφ θα εκμεταλλευτεί την μεγάλη ευκαιρία να έρθει στη Θεσσαλονίκη, όντας Πρωθυπουργός των πλαστογράφων, από την "Κερκόπορτα" που του ανοίγει ο Μπουτάρης...

   Και στην Πλατεία Αριστοτέλους, θα αντηχεί δυνατά η φωνή του παλαιότερου Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Κοσμόπουλου, που στον χειμαρρώδη λόγο του κατά το Συλλαλητήριο του 1992, θα βροντοφωνάξει ακόμη:

   Ντροπή σου Μπουτάρη! Ντροπή σε όλους τους "Μπουτάρηδες", που στην άγια γη της Μακεδονίας, φέρνουν τους άρπαγες της Ιστορίας, των Ηρώων και του Ονόματός μας! Αυτή η γη του Αλεξάνδρου, αυτή η γη των Μακεδονομάχων, ψευτο"Μακεδόνες" δεν σηκώνει! Δεν υπάρχει άλλη "Μακεδονία"! Δεν υπάρχουν άλλοι "Μακεδόνες"! Η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι ΕΛΛΑΔΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr