ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ! ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΨΗΦIΣΤHΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ! ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Και εμείς συζητάμε για Όνομα;



  Ιστορικό θρίαμβο πανηγυρίζουν οι Αλβανοί μέσα και έξω από τα Σκόπια και ιδίως ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, από την ψήφιση στη Βουλή των Σκοπίων Νόμου, που κάνει τα Αλβανικά επίσημη και ισότιμη γλώσσα όλου του κρατιδίου!

  Είναι πρωτοφανές μια μειονότητα, να αναβαθμίζεται σε συνιδιοκτήτη και συνδιαχειριστή όλου τους κράτους και όχι μόνο των μειονοτικών περιοχών και να επιβάλει στην πλειοψηφία τη θέλησή της, εκμεταλλευόμενη τον πολιτικό διχασμό που επικρατεί στους Σκοπιανούς, ανάμεσα σε V"M"RO και Σοσιαλιστές και χρησιμοποιώντας έξυπνα τα μικρά αλβανικά κόμματα σε ρόλο "μπαλαντέρ", πότε προς τον Γκρούεφσκι και πότε προς τον Ζάεφ, προκειμένου να αποκομίζει μεγάλα οφέλη!

   Ο συγκεκριμένος Νόμος πέρασε με 69 ψήφους Σκοπιανών Σοσιαλιστών και Αλβανών, επί συνόλου 120 Βουλευτών, με το V"M"RO να έχει 51 Βουλευτές, τους Κυβερνώντες Σοσιαλιστές του Ζάεφ με 49 και τα αλβανικά κόμματα με 20!

ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗ...
  Από σήμερα λοιπόν τα Σκόπια είναι ντε φάκτο Αλβανο - Σλαβική Ομοσπονδία, με επίσημη γλώσσα και την αλβανική για όλη την επικράτεια, όλη τη διοίκηση, τα έγγραφα, τις σφραγίδες, τις στολές αστυνομικών, του στρατού, τα χαρτονομίσματα, τα γραμματόσημα, τα πάντα!

ΞΗΛΩΜΑ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ
  Μάλιστα στον δρόμο Περλεπέ - Μοναστηρίου - Αχρίδας, λίγο πιο έξω από το Μοναστήρι, άρχισε κιόλας το ξήλωμα των πινακίδων, για να τοποθετηθούν όπως φαίνεται δίγλωσσες και στα αλβανικά!


  Πρόκειται όντως για μεγάλη και περήφανη Αλβανική Νίκη και για κατάντια του Σκοπιανισμού, που δείχνει ολοκάθαρα ότι όταν πιέζεται υποχωρεί, υποκύπτει άνευ όρων και ξηλώνει στο άψε σβήσε ακόμη και τις πινακίδες των ονομασιών και ονομάτων του! (το ίδιο συνέβη και με το εμπάργκο του Ανδρέα Παπανδρέου που τους ανάγκασε να ξηλώσουν την σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας)

  Και εμείς πάμε να δώσουμε το ελληνικό, ιερό, αιώνιο όνομα της Μακεδονίας της μίας και μόνης, στους Αλβανούς και τους Σλαβοβούλγαρους των Σκοπίων;

ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧYΣΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΒΑΝΟΦ...
Στο κέντρο των Σκοπίων άλλαξαν άμεσα κάποιες πινακίδες, όπου προστέθηκε ισότιμα η αλβανική γλώσσα

 Είναι απολύτως βέβαιο, πως εάν και αυτή τη φορά τους κλείσουμε τον δρόμο, το κρατίδιο θα αυτοδιαλυθεί πριν μπει το 2019... Γιατί σε όλη αυτή την Αλβανοποίηση θα αντιδράσει το V"M"RO και ίσως ο ίδιος ο Πρόεδρος Γκιόργκι Ιβάνοφ...

  Διότι για να ισχύσει ο Νόμος για την Αλβανική Γλώσσα, πρέπει να υπογράψει πρώτα ο Ιβάνοφ, που είναι κάθετα αντίθετος! Αν δεν υπογράψει, ο ψηφισμένος νόμος ξαναγυρίζει στη Βουλή. Αν ξαναψηφισθεί, τότε ο Πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να τον αποδεχθεί... Όμως και τώρα και μετά, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να παραιτηθεί!

 Μια τέτοια παραίτησή του, με ένα φλογερό διάγγελμα αντίστασης, θα έβαζε "φωτιά" στα Σκόπια, σε συνδυασμό με την παραλλαγή Ονομασίας, στην οποία επίσης αντιτίθεται η Αντιπολίτευση!

ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ
   Έλληνες, κρατήστε γερά και ελληνικά! Μετά και το σημερινό αποφασιστικό χτύπημα των Αλβανών, οι Πλαστογράφοι τελειώνουν, εάν και εμείς δεν τους δώσουμε το "οξυγόνο" της αναγνώρισης! Και η Ελλάδα θα φτάσει τότε στο Μοναστήρι, επειδή θα ισχύσει η αρχή των εθνοτήτων! Δηλαδή κάθε εθνότητα, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, θα αποφασίσει σε ποιο γειτονικό κράτος θα ενταχθεί και θα ενσωματωθεί... Κρατήστε το πολύ καλά αυτό, ιδίως εάν έχουμε παράλληλες ανατροπές στις ΗΠΑ, όπου τραμπαλίζει ο Τραμπ...

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τη νέα περήφανη Ελλάδα

Υπογράψτε εδώ και τώρα την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, να δουν τι θα πει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr