ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΑΠΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! Δήλωση Εκπροσώπου Μακεδονικού Κόμματος προς Πάνο Καμμένο


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ*
Θεσσαλονίκη - Μακεδονία - Ελλάδα - 12/1/2018 μ.Χ
(σε βίντεο και κείμενο)


  "Το Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ (11-1-2018), κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και μία μόλις ημέρα μετά το ΟΧΙ της Εκκλησίας, υποχρεώθηκε να αφήσει μισόλογα και διγλωσσία και να υιοθετήσει την Εθνική Θέση του 1992, περί μη αναγνώρισης των Σκοπίων με τον όρο Μακεδονία και τα παράγωγα! Κάτι το οποίο ως Έλληνες χαιρετούμε και επιβραβεύουμε.

 Δυστυχώς όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Καμμένος, θα εξακολουθήσει να στηρίζει την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ της Εθνικής Μειοδοσίας, ακόμη και εάν αυτή φέρει και ψηφίσει στην Βουλή ονομασία που θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία"

  Αντιλαμβάνονται οι ΑΝΕΛ τι θα πει αυτό;

 Αντιλαμβάνονται ότι θα είναι σαν να διαφωνούν με την "Σταύρωση", αλλά να "Σταυρώνουν" τελικά την Μακεδονία; Δίνοντας μάλιστα και τα ίδια τα "καρφιά" στα χέρια του "δήμιου", δηλαδή την ψήφο εμπιστοσύνης;

 Αντιλαμβάνονται ότι φέρνουν μόνοι τους το πολιτικό τους τέλος, εμπαίζοντας εν ψυχρώ τον λαό με ψευτοπαληκαρισμούς από τη μια,  ταυτόχρονα με βαθύτατους δουλοπρεπείς τεμενάδες από την άλλη;

  Αντιλαμβάνονται ότι σπρώχνουν τον ίδιο τον Καμμένο να υπογράψει ως Υπουργός Άμυνας την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με ονομασία που θα εμπεριέχει τον ιστορικό, ελληνικό όρο "Μακεδονία"; Τον ίδιο τον Καμμένο!

  Ο ΣΥΡΙΖΑ εκ τους ασφαλούς τον σπρώχνει σε έναν τεράστιο αυτοεξευτελισμό που θα τον ακολουθεί σαν Ερινύα Συνειδήσεως σε όλη του την ζωή, ενώ από πίσω του θα γελάνε εις βάρος του στο Μαξίμου...

 Γι΄ αυτό ζητούμε από τους διοργανωτές και τον παρευρισκόμενο λαό, τον Ολικό Αποκλεισμό όλων των Βουλευτών των ΑΝΕΛ από όλα τα Συλλαλητήρια, ώστε να υποχρεωθούν κάτω από την νέα πίεση και την απειλή της εκλογικής τους συντριβής, να φύγουν από την Κυβέρνηση, οδηγώντας την σε πτώση και σώζοντας το Όνομα της Μακεδονίας!

 Με αυτόν τον τρόπο και οι ίδιοι θα γλυτώσουν την υστεροφημία τους και θα ξεφύγουν από έναν γιγάντιο διασυρμό, αλλά και η εθνική υπόθεση θα κερδίσει, αναγκάζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ να πέσει με πάταγο, πριν δώσει γη και ύδωρ! 

  Κάτι τέτοιο ξεπλένει τους ΑΝΕΛ από όλα τα Συριζίστικα αμαρτήματά τους και τους επαναφέρει κεκαθαρμένους ενώπιον μας και ενώπιον της κοινής γνώμηςΠρώτοι δε εμείς θα τους αγκαλιάσουμε και εμείς θα τους συγχαρούμε!


  Κύριε Καμμένε,

κάποτε βρέθηκε ένας Σαμαράς να ρίξει την ίδια την Κυβέρνησή του, Κυβέρνησης της ΝΔ, του κόμματός του, για να σώσει τη Μακεδονία και εσείς διστάζετε τώρα να ρίξετε το "ΚΚΕ Εσωτερικού", που φόρεσε τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ για να ξεγελάσει τους πάντες και πάντα; 

  Διστάζετε να ρίξετε τον "Στάλιν" και τον "Λένιν", που πάνε να δώσουνε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ στους "σταυρωτές" μας;

 Διστάζετε εσείς και οι Βουλευτές σας, να επανέλθετε ηρωικά στην πλατιά ελληνική αγκαλιά του λαού και της ιστορίας;

  Ιδού! Σας δίνουμε και πάλι τα χέρια. Στήνουμε την τελευταία γέφυρα! Είναι όμως πραγματικά η τελευταία σας ευκαιρία να κατέβετε από το πλοίο της Προδοσίας! Ή τώρα ή ποτέ!

 Και μέχρι να κατέβετε, σε ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΚΤΟΙ! ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΘΙΣΕΤΕ! ΕΙΣΤΕ "ΑΠΟΣΥΝΑΓΩΓΟΙ"! ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Και αυτό δεν θα το ανεχθεί κανένας Έλληνας!

 Ακόμη και οι ψηφοφόροι σας, το καταλαβαίνουν ότι αυτό που προτείνουμε είναι για το καλό σας και πρέπει να τηρηθεί αυστηρά! Για να σας ξυπνήσει! Για να σας ξανανεβάσει στην εκτίμηση και την ψυχή του κόσμου!

 Λογικά, εμείς δεν θα είχαμε κανένα συμφέρον από κάτι τέτοιο, αλλά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*, δεν μοιάζει με τίποτα από τα παλιά και βρώμικα! Δημιουργήθηκε και δημιουργείται για Εθνικούς λόγους! Έχει τιμή, ανθρωπιά, αδελφοσύνη, μεγαλοκαρδία και ανδρεία! Και αποδεικνύει, πως από γεννησιμιού του είναι κιόλας λιοντάρι!

 Πάνο, 
ρίξτους τώρα! Σε χρησιμοποιούν, θα σε εκθέσουν θανάσιμα και θα σε πετάξουν!

 ΕΣΕΝΑ Πάνο, εσένα σαν Υπουργό Άμυνας θα χρησιμοποιήσουν για να υπογράψεις την άθλια Ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, με το όνομα "Μακεδονία ή παράγωγα"

  Εσένα, κάνοντάς σε διεθνώς και ελληνικώς ρεζίλι! Εσένα που υπερασπίζεσαι την Εθνική Θέση του 1992 στα λόγια και πηγαίνεις ολοταχώς να την καταπατήσεις στα έργα!

 Ακόμη και εάν σε κρατάνε, πρέπει να το κάνεις! Έλα μαζί μας! Στην ομορφιά της μάχης και της Ελληνικότητας!

 Έλα να γκρεμίσουμε τους "Δαρείους"!

 Γίνε επιτέλους "το αναγκαίο καλό"!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

1 σχόλιο:

  1. καλα κρασιά αγαπητέ... ελα και εσυ στην παρέα μας ακόμα ένας προδωμένος ΕΛΛΗΝΑΣ που στηρηξε τον αλήτη ατιμο απατεωνα πολιτικο ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ
    https://www.edocr.com/v/m86x1ro5/eahatzisavvas/AYTOI-EINAI-Anikanoi-deiloi-kai-brwmikoi

    https://www.edocr.com/v/28dvlb42/eahatzisavvas/Aytos-einai-PRODOTHS

    https://www.edocr.com/v/y10pxebp/eahatzisavvas/La-dolce-vita-di-Kammenos-con-il-piccolo-Alexis-Se

    https://www.edocr.com/v/8lgzad9b/eahatzisavvas/SAS-PRODWSAN-OLOYS

    https://www.edocr.com/v/wyko54kr/eahatzisavvas/Ti-to-ekanes-to-CD-eisaggeley-Elenh-Raikoy-Meros-B

    https://www.edocr.com/v/wzjedypw/eahatzisavvas/Kleftes-ferte-pisw-ta-lefta-apo-ton-Panama-STEFANE

    https://www.edocr.com/v/qwm5xoxk/eahatzisavvas/PSwnizoyn-apo-thn-TOYRKIA-gia-thn-DEH-kai-malista-

    https://www.edocr.com/v/ner6jkez/eahatzisavvas/8a-mas-peis-mwrh-politikh-PORNH-poses-OFFSHORE-exe

    https://www.edocr.com/v/47rk8pkb/eahatzisavvas/Eisaggeley-Areioy-Pagoy-PLASTO-EGGRAFO-w

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr