ΛΙΣΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ - Ολόκληρη η λίστα του ''τρόμου'' Έτσι μας τρομοκράτησαν (κλικ στην εικόνα - στο τέλος ολόκληρη η λίστα)! Έτσι κατάφεραν να κάνουν "αρνάκι" το λιοντάρι! Έτσι πέτυχαν την "επιτυχία" τους! Έτσι έβγαιναν "λάβροι" Δημοσιογράφοι κατά της Εκκλησίας, του παπά της ενορίας και όποιου τολμούσε να "λατρέψει" άλλον "Θεό" πλην των ΜΜΕ και των Σούπερ Μάρκετ, όπου "δεν κολλούσες ποτέ"...

 Μόλις 30 εκατομμύρια στο "Τουρισμός για όλους", 20 εκατομμύρια στο "Τρόμος για όλους!

 Πλήρωσαν γερά! Σε όλους! Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Άλλους περισσότερα, άλλους λιγότερα. Ακόμη και στην εφημερίδα Αυγή του φίλου τους Τσίπρα έδωσαν 10.500 ευρώ, στον Ριζοσπάστη 10.500 ευρώ και στο Voicenews του Βελόπουλου 15.000 ευρώ!

 Αυτά ήταν όμως τα "ψιλά", γιατί τα χοντρά δόθηκαν στους μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, με εφημερίδες, ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις, που πρωταγωνίστησαν στην "ενημέρωση - τρομοκράτηση" του κόσμου, με έναν πρωτοφανή στα χρονικά "φανατισμό" και εμμονή πέρα από κάθε ανεκτό όριο! 

  Εκατομμύρια πεταγμένα ευρώ! Για να μην μιλάει κανείς! Για να θαφτεί ζωντανή στους τέσσερις τοίχους ολόκληρη η Ελλάδα και η Οικονομία της! Για να μας σταματήσουν αδιαμαρτύρητα τον εορτασμό και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου! Για να μας κλείσουν τις Εκκλησίες και το Πάσχα των Ελλήνων! Για να μας απαγορεύσουν την Θεία Κοινωνία, τον ίδιο τον Χριστό με "20 εκατομμύρια "αργύρια" για όλους"! Για να διαπομπεύουν σαν "κακούργους" Μητροπολίτες και Ιερείς που δεν λύγισαν! Που έμειναν βράχοι ασάλευτοι του Γένους!

 20 εκατομμύρια ευρώ για το "Μένουμε σπίτι"! Και εσείς τους πιστεύατε... Φτάσατε να αρνηθείτε τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη και τους πιο αγαπημένους και τα πιο αγαπημένα και εκείνοι τα "έπαιρναν" χοντρά! 

 Για να φιμώσουν έτσι παράλληλα και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, το μόνο που από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε δημόσια την αντισυνταγματικότητα και αντιχριστιανικότητα των παράλογων μέτρων, που όπως είχαμε τονίσει, θα "σκοτώσουν" την Εθνική Οικονομία! Θα πτωχεύσουν χιλιάδες Έλληνες! Και δυστυχώς δικαιωθήκαμε...

 Και βέβαια, εάν δεν ανοίξουν έστω και τώρα τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες τους για τις απόψεις και τις ανακοινώσεις μας, όπως έχουν συνταγματική, ηθική, επαγγελματική και δημοκρατική υποχρέωση, θα κινηθούμε νομικά εναντίον τους, ζητώντας από τους Εισαγγελείς να ερευνήσουν τον αποκλεισμό μας, σε σχέση με τα ποσά που έλαβαν και τώρα από την ΝΔ και την περίοδο των Συλλαλητηρίων από τον ΣΥΡΙΖΑ!

 Γιατί μόνο εμείς καταγγείλαμε την "Χούντα του Κορωνοϊού", που δεν κατέβασε "τανκς" στους δρόμους, αλλά "ΜΜΕ"! Ο μοντέρνος τρόπος...

 Και προσέξτε πόσο άργησαν να δώσουν την Λίστα του "Τρόμου" στην δημοσιότητα, αφού πρώτα "έσκασαν" ξαφνικά τα "άπλυτα" του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να "πέσει στα μαλακά" το πόσα πήρε κάθε μέσο "προπαγάνδας", πλην ελαχίστων εξαιρέσεων...

 Και πίσω από όλο αυτό το σκηνικό η "Ψηφιακή Ταυτότητα" με το "τσιπ" και ο υποχρεωτικός Εμβολιασμός με "σφράγισμα" όλων των πολιτών, ενώ την οικονομική εξαθλίωση και την απαγόρευση των μεγάλων Συλλαλητηρίων, ακολουθεί η παράδοση μέρους ΑΟΖ, υδρογονανθράκων και κυριαρχικών δικαιωμάτων και η επερχόμενη προδοσία της Κύπρου μας! Οι νέες διπλές "Πρέσπες"!

 Φοβόμαστε όμως και για κάτι άλλο: το ξεπούλημα όσο όσο χιλιάδων Ξενοδοχειακών Μονάδων σε ξένα χέρια, σε νησιά ιδίως "κλειδιά", όχι μόνο για την Τουριστική, αλλά και για την εθνική και γεωπολιτική μας ύπαρξη!

 Είμαστε εδώ όμως για να τα εμποδίσουμε και για να τα σταματήσουμε!

  Είμαστε εδώ "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι"!

  Είμαστε εδώ για να Κυβερνήσουμε με την βοήθεια του Θεού την Ελλάδα της Παναγιάς και των Τάφων! Την Ελλάδα της τιμής και της δόξας! Την Ελλάδα της ευημερίας και της ελπίδας!

 Ελάτε μαζί μας. Η Ελλάδα, η Ιστορία, το Μέλλον, σας περιμένει!

  Παρακάτω ολόκληρη η "Λίστα Τρόμου" της ΝΔ, 18 σελίδων!2 σχόλια:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr