ΜΙΤΣΚΟΣΚΙ - ΤΕΛΟΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ''ΒΟΡΕΙΑ'' ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΩ!



 Μια εβδομάδα πριν τις κρίσιμες Βουλευτικές Εκλογές στα Σκόπια (15 Ιουλίου 2020) ο Πρόεδρος του V"M"RO Κρίστιαν Μιτστκόσκι, δεσμεύται δημόσια για κατάργηση του "Βόρεια" από την Ονομασία των Σκοπίων και για το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών!


"ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ"
 Συγκεκριμένα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του την Παρασκευή 3-7-2020, ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης (ο Γκρούεφσκι είναι φυγάς στην Ουγγαρία, λόγω σκευωρίας των διεφθαρμένων Σοσιαλιστών εναντίον του και προσπάθειας φυλάκισής του)

"Η θέση μας και με τις δύο Συνθήκες (σ.σ. με Βουλγαρία και Ελλάδα/Πρέσπες) παραμένει αμετάβλητη. Δεν συμφωνήσαμε ποτέ μαζί τους και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτά που γράφονται εκεί στο μέλλον"!

 "Ποτέ δεν αγνοήσαμε την πραγματικότητα. Θα ήμουν διπρόσωπος αν έλεγα ότι αγνοούμε την πραγματικότητα. Είμαστε ακόμη και μέρος της τρέχουσας (σ.σ. υπηρεσιακής) κυβέρνησης. Αλλά δεν μπορώ ποτέ να συμφωνήσω με το διοικητικό όνομα, επειδή παραβιάζει τις αρχές μου. Φέρνω αυτήν τη χώρα βαθιά μέσα μου και θα την παραδώσω στους απογόνους μου ως "Μακεδονία". Ποιο είναι το αντιευρωπαϊκό, όταν αγαπάς τη χώρα σου και να την σέβεσαι ως "Μακεδονία"";

 Ο Μιτσκόσκι τόνισε ότι για φτάσουν εκεί (στην κατάργηση του "Βόρεια") απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις (πλειοψηφία 2/3 στη Βουλή), ενώ παράλληλα προτεραιότητά του θα είναι η ένταξη στην Ε.Ε. και εάν τεθούν τελεσίγραφα (π.χ. από Ελλάδα), τότε θα θυμηθεί την "προδοσία" και την "συνθηκολόγηση" όπως είπε του Ζάεφ και των Σοσιαλιστών και θα συνεχίσει!


ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;
 Προσέξτε και κάτι άλλο. Στα Σκόπια κανείς δεν ρωτά "εάν γίνεται να καταργηθεί μονομερώς η Συμφωνία των Πρεσπών"! Το θεωρούν βέβαιο, νόμιμο, φυσικό και λογικό...

 Αντίθετα στην Ελλάδα, με πρώτους τους τόσο χαμηλά ξεπεσμένους Βουλευτές της ΝΔ, τον Δένδια και τον ίδιο κυρίως τον Μητσοτάκη, σου λένε το παραμύθι ότι δήθεν "δεν γίνεται"! Και μάλιστα πέρνουν και αυστηρό ύφος! Θεατρικό εντελώς και άνανδρο!

  Στα Σκόπια γίνεται, στην Ελλάδα "δεν" γίνεται... Για να δείτε τι δούλεμα πέφτει, για να σας χρησιμοποιήσουν και στις επόμενες εκλογές...


"ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ""

 Για την εκλογική του επιτυχία ο Μιτσκόσκι ποντάρει στο "συναίσθημα" των Σκοπιανών, όπου εκτός από την κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, κατέρχεται με κεντρικό του σύνθημα "κάντε τα πάντα "Μακεδονικά"!


ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ή ΑΠΟ ΕΜΑΣ;
 Από όλα τα παραπάνω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εάν λάβει πλειοψηφία 2/3 στην Βουλή το V"M"RO (Κόμμα των Κομιτατζήδων) θα καταργήσει αμέσως την Συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο λόγω της ύπαρξης των Αλβανικών Κομμάτων, αλλά στην πολιτική "όλα γίνονται", ιδίως όταν η Αλβανία επιθυμεί την ανεξαρτητοποίηση του "Τετόβου - Ιλλυρίδας" για τον σχηματισμό της "Μεγάλης Αλβανίας", μαζί με το υπό αλβανική κατοχή Σερβικό Ορθόδοξο Κοσσυφοπέδιο και η Ρωσία που βρίσκεται από πίσω, θέλει την έξοδο των Σκοπίων από το ΝΑΤΟ πριν καλά καλά μπουν!

  Δηλαδή η Ρωσία ποντάρει στον Μιτσκότσκι (και προσέχει και τον εξόριστο Γκρούεφσκι) μόνο και μόνο για να κάνουν πράξη την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών! Και αυτό ας μην το παραβλέψουμε.

  Όπως έχουμε πει πολλές φορές επίσης, αρκεί για την ακύρωση της Συμφωνίας η απλή προσφυγή πολίτη, ομάδας πολιτών, Συλλόγων ή και Βουλευτών στο Συνταγματικό Δικαστήριο των Σκοπίων, το οποίο θα ακυρώσει πανηγυρικά τις Πρέσπες, λόγω των μεγάλων και εξόφθαλμων παραβιάσεων και του μη έγκυρου Δημοψηφίσματος, που προβλεπόταν σαν αναγκαία και ικανή Συνθήκη για την Συμφωνία! (δείτε και εδώ)

 Αλλά αυτό είναι το ζητούμενο; Να ακυρωθεί η Προδοσία από τους ...Σκοπιανούς; Και όχι από εμάς τους μόνους Μακεδόνες, τους αιώνιους και δοξασμένους Έλληνες;

  Ελάτε λοιπόν μαζί μας! Οπλίστε το χέρι του Αλέξανδρου! Ελάτε να γίνουμε μια αγκαλιά όλοι μαζί οι Έλληνες! Να ξανακάνουμε τους μεγάλους άθλους και τις μεγάλες ανατροπές της Ιστορίας μας!

  Η Ακύρωση της Προδοσίας πρέπει να γίνει από εμάς! Για να μην μείνει καμία κηλίδα στα μάρμαρά μας, ενώ πρωταίτιοι και οι παρατρεχάμενοι θα πληρώσουν το τίμημα που τους αξίζει για όσα έκαναν, όσα υπέγραψαν, όσα προπαγάνδισαν, για όσα μας ντρόπιασαν!

  Ποτέ το ψέμα δεν στεριώνει. Ποτέ τους οι Δαρείοι! Ο δίκαιος Θεός στέλνει μια μέρα τον Αλέξανδρο και τα βουνά μεριάζουν στον καλπασμό του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr