ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Πού πάμε; Κάθετο ΟΧΙ του Μακεδονικού Κόμματος



 Το υπό ίδρυση "Μακεδονικό Κόμμα" του Ελληνισμού, διαφωνεί κάθετα με το πρωτοφανές κλείσιμο Εκκλησιών και την απαγόρευση Λειτουργιών και Ακολουθιών, την "κατάργηση" της 25ης Μαρτίου, αλλά και με το διαφαινόμενο απαράδεκτο κλείσιμο της Μεγάλης Εβδομάδας, του Επιταφίου και της Ανάστασης!

 Η Κυβέρνηση ανησυχώντας ειλικρινά για την υγεία των πολιτών, θέλησε να κάνει αρχικά το καλύτερο, αλλά τώρα φοβούμαστε πως προχωρεί στο χειρότερο, υποχωρώντας ανεπίτρεπτα στις αντιχριστιανικές και γι΄ αυτό ανθελληνικές, λυσσώδεις οχλήσεις και λαϊκισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, που ασίγαστος και σταλινικός πολέμιος της Εκκλησίας, ωρύεται για να σύρει τον Πρωθυπουργό στο "γήπεδό" του και να τον "αποτελειώσει" κλαδί κλαδί...

 Η Κυβέρνηση, εκθέτοντας λοιπόν την Ιεραρχία, την πίεσε να λάβει περιοριστικά μέτρα και όταν εκείνη τα έλαβε και τα ανακοίνωσε, έσπευσε άμεσα και αιφνιδιαστικά να την ακυρώσει, απαγορεύοντας τον Εκκλησιασμό, τα Μοναστήρια, ακόμη και τα παρεκκλήσια των Νοσοκομείων (προφανώς και των Στρατοπέδων) για ακολουθίες και Λειτουργίες, στις οποίες, εύχεται η Εκκλησία υπέρ υγείας και προστασίας του κράτους και του σύμπαντος κόσμου!

Έτσι, από υπερβολικό "ΣΥΡΙΖΑ", πέρασε την "κόκκινη γραμμή" αυτού του Έθνους, που έχει φτιαχτεί για τα δύσκολα και στα δύσκολα έχει δείξει την αξία του.

 Αναρωτήθηκε άραγε κανείς αν είναι η πρώτη τέτοια φονική επιδημία - πανδημία που περάσαμε; Τι κάναμε στο παρελθόν; Πώς την σταματήσαμε και μάλιστα χωρίς Νοσοκομεία, Γιατρούς και Εμβόλια;


  Αρκεί ο Πρωθυπουργός να πεταχτεί στην κοντινή Λίμνη Ευβοίας, πατρίδα της Λέλας Καραγιάννη, για να πάρει την απάντηση από την θαυματουργή εικόνα (βλέπε φωτογραφία) και το ιστορικό της Παναγίας Λιμνιάς, που έσωσε το χωριό από παρόμοια φονική επιδημία, αλλά και από Ολοκαύτωμα των Ναζί!

  Χωρίς γιατρούς, χωρίς εμβόλια, μόνο με την παντοδύναμο Χάρη του Χριστού μας και τις ανίκητες Πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου!

 Και αυτά έχουν γίνει σε κάθε γωνιά σχεδόν της Ελλάδας, όπου η απάντηση σε λοιμούς ήταν πάντα η πάνδημη Προσευχή και Λιτανεία και το κακό έφευγε σαν σύννεφο!


  Ή ας ρωτήσει για τον Τίμιο Σταυρό στα Πετροκέρασα της Μακεδονίας, που τα έσωσε από φονικό λοιμό (επιδημία) στα 1753 και από τότε επί 267 συνεχή χρόνια έρχεται κάθε χρόνο το Σάββατο του Λαζάρου στο χωριό, από την Ι. Μονή Ξηροποτάμου του Αγίου Όρους!

 Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε αναντίρρητα αγαθά κίνητρα, αλλά λάθος στόχο, γιατί το κακό δεν περιορίζεται κρατώντας το έξω από τα σπίτια μας, αλλά πολεμώντας το, όπως έκαναν πάντα τόσο αποτελεσματικά οι πρόγονοί μας, σε χιλιάδες καταγεγραμμένες περιπτώσεις.

 Μην κλείνετε λοιπόν τις Εκκλησίες και τα Μοναστήρια για τον κόσμο. Μην απαγορεύεται τις Θείες Λειτουργίες και Χαιρετισμούς, την 25η Μαρτίου, την Μεγάλη Εβδομάδα, τον Επιτάφιο και την Ανάσταση, το ίδιο το Πάσχα των Ελλήνων. Γιατί κάποια στιγμή, θα βρεθείτε σε τέτοια απελπισία και ανάγκη, που θα αναγκαστείτε να τα ανοίξετε για να γίνουν μαζικές Παρακλήσεις, όχι μόνο για τον Κορωνοϊό, αλλά και για τον "Τουρκοϊό" που είναι έτοιμος να μας ριχτεί πάνω στον "πανικό" και την "φοβία" μας!

 Τι θα κάνετε τότε; Πώς θα επιστρατεύσετε έναν φοβισμένο λαό, που από την Εκκλησία του πάντα θερμαίνεται, ψυχώνεται και επιτυγχάνει νίκες και τρόπαια απίστευτα;

 Από ποια 25η Μαρτίου θα πάρει φέτος ψυχή και παράδειγμα;

 Από ποια Παρέλαση θα νιώσει εθνικό μεγαλείο, ενότητα, ομόνοια και υπερηφάνεια, την στιγμή μάλιστα που οι βάρβαροι ακονίζουν τα σπαθιά τους στα σύνορα;

  Αλλά και πώς θα αντέξετε το τεράστιο οικονομικό κόστος που θα προκαλέσει μια παρατεταμένη περίοδο παράλυσης και μη παραγωγής - είσπραξης φόρων; Πώς θα αντέξει η τοπική και εθνική οικονομία να μην υπάρξει φέτος Τουριστική Περίοδος, έστω και εσωτερικού τουρισμού; 

 Θα αφεθούμε λοιπόν στην τύχη μας ή θα το παλέψουμε όπως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε, με Πίστη στον Θεό και συνεχείς Παρακλήσεις και Λιτανείες, παράλληλα με όλα τα άλλα ευαίσθητα μέτρα σας;

 Οι Εκκλησίες και τα Μοναστήρια, είναι όπως τα Νοσοκομεία και τα Δάση. Δεν πρέπει να κλείνουν ποτέ! Παράγουν "οξυγόνο", φέρνουν την Θεία Βοήθεια, γυρίζουν το πάνω κάτω, ψυχώνουν τον λαό και καταισχύνουν εχθρούς και πολέμιους!

  Το θαύμα του '21, του ΄12 - ΄13, το θαύμα του ΄40 - ΄41, έχουν πίσω τους και πάνω τους το άγιο χέρι της Παναγιάς!

 Αφήστε λοιπόν να εορτάσουμε φέτος τον Ευαγγελισμό της, να ολοκληρώσουμε τους Χαιρετισμούς και τον Ακάθιστο Ύμνο, να διαβούμε εν μετανοία και προσευχή στους Ναούς την Μεγάλη Εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα και κάθε βράδυ στις 10.00, μία φορά τον μήνα ανά Ενορία και Μοναστήρι, να κάνουμε δημόσια Λιτανεία, υπαίθρια, εκτός Ναών, τηρώντας τις αποστάσεις, αλλά και τις ουράνιες συνταγές της λύτρωσης, όπως τις ξέρουμε πάππου προς πάππου!

 Σημειώστε δε, ότι μόνο τον τελευταίο μήνα, εκατομμύρια Έλληνες έχουν "συνωστισθεί" στις Εκκλησίες όλης της Ελλάδας και ασπάστηκαν τις ιερές εικόνες, εκατοντάδες χιλιάδες έχουν Κοινωνήσει από το ίδιο κουταλάκι και ιερό ποτήριο και ουδείς έχει ασθενήσει. 

 Αν γινόταν αυτό σε άλλη χώρα, θα υπήρχαν ήδη πάνω από 100.000 νεκροί! Συλλογιστείτε το θαύμα που συντελείται και πράξτε το αρεστό στον Θεό και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή κανείς άνθρωπος, όσο καλή θέληση και εάν έχει, δεν μπορεί να σταματήσει τις συμφορές, χωρίς Θεία βοήθεια. Διότι είναι γραμμένο "χωρίς εμού ου δύνασθαι ποιείν ουδέν" (κατά Ιωάννη, 15,6).

 Η Ορθόδοξη Εκκλησία μας κύριε Πρωθυπουργέ, είναι οι αληθινοί πνεύμονες της Ελλάδας! Μην τους κλείνετε. Για να έχουμε όλοι και ανάσα και ανοσία!

   Χριστός Ανέστη


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr