ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΙΜΙΤΣ: ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ! Βίντεο


  Σε νέα, τεράστια αυτή τη φορά πρόκληση, προχώρησε ο δήθεν Διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς, υποστηρίζοντας σε συνέντευξή του σε σκοπιανό τηλεοπτικό κανάλι (19-1-2018), ότι στις προτάσεις του προς Ελλάδα και Σκόπια, κατοχυρώνεται και ενισχύεται η δήθεν "Μακεδονική" εθνική ταυτότητα, η οποία, όπως είπε, υπήρχε ακόμη και στον καιρό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, υπονοώντας σαφώς την βουλγαρική  ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν και την προπαγάνδα των απάνθρωπων Κομιτατζήδων, που με την βοήθεια της Ρωσίας βομβάρδιζαν με πλαστά στοιχεία την διεθνή κοινή γνώμη, κυρίως μέσω ευρωπαϊκών εφημερίδων και υπομνημάτων, παράλληλα με τις τρομοκρατικές και δολοφονικές τους ενέργειες κατά του σκλαβωμένου τότε, αλλά αλύγιστου Ελληνισμού της Μακεδονίας!



 Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση της σκοπιανής δημοσιογράφου σχετικά με το ζωτικό για τα Σκόπια ζήτημα της "Ταυτότητας", δηλαδή της Εθνικής Ταυτότητας/ Εθνότητας, ο Μάθιου Νίμιτς την κεραυνοβόλησε, κάνοντας την να μοιάζει αποσβολωμένη με την απάντησή του:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "Η "Μακεδονία" ζητά μια λύση που δεν θα παρεμβαίνει στην ταυτότητα. Αυτό το νέο πακέτο ιδεών παρεμβαίνει στην ταυτότητα";

ΝΙΜΙΤΣ: "Η δική άποψη μου είναι ότι δεν παρεμβαίνει στην ταυτότητα. Νομίζω ότι πραγματικά ενισχύει και ενδυναμώνει την ταυτότητα της χώρας και του λαού της. Και με την αλληλεπίδρασή μου με τους ανθρώπους στη χώρα σας, νομίζω ότι αυτοί έχουν μια πολύ ισχυρή ταυτότητα. Και αυτή η ταυτότητα διήρκεσε πολλά πολλά χρόνια. Έχετε την Ανεξαρτησία σας για 25 χρόνια, αλλά είχατε την ταυτότητά σας όταν ήσασταν τμήμα της Γιουγκοσλαβίας, είχατε την ταυτότητά σας όταν ήσασταν μέρος του Βασιλείου της Σερβίας, είχατε την ταυτότητά σας όταν ήσασταν μέρος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Συνεπώς η ταυτότητα του λαού σας είναι, κατά τη γνώμη μου, ασφαλής και πραγματικά πιστεύω ότι οι ιδέες που παρουσίασα δεν την ζημιώνουν αλλά την ενισχύουν"!

  Με άλλα λόγια ο Μάθιου Νίμιτς εγγυάται στους Σκοπιανούς την "αιώνια" τάχα "Μακεδονική" "ταυτότητα/εθνότητα και επιβεβαιώνει κατηγορηματικά, την δήθεν ιστορική ύπαρξη του ψευδούς και ανύπαρκτου "Μακεδονικού Έθνους"! Την ίδια την προπαγάνδα του V"M"RO των Κομιτατζήδων!  

  Μα καλά. Κανείς δεν του έδωσε ένα μεταφρασμένο ελληνικό βιβλίο για τον Παύλο Μελά και τον ηρωικό Μακεδονικό Αγώνα, για τον οποίο ο Ελευθέριος Βενιζέλος είχε πει πως "πρέπει να γίνει το "ευαγγέλιο" της ελληνικής φυλής";

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ 5 ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ
   Στην ίδια συνέντευξή του ο άδικος και ανιστόρητος Αμερικανός Διαμεσολαβητής, επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφώς τις 5 ονομασίες που επέδωσε πριν λίγες ημέρες στις δύο Κυβερνήσεις (δείτε εδώ), καθώς παραδέχεται ότι υπήρξαν κάποιες "διαρροές" πτυχών των προτάσεών του, ενώ αποκαλύπτει ότι αυτές παραδόθηκαν συνολικά σε 4 σελίδες σε Αθήνα και Σκόπια.

   Ο Νίμιτς ακόμη λέει, πως μέσα στις επόμενες κιόλας 10 ημέρες θα έρθει στην περιοχή για να λάβει τις απαντήσεις των δύο χωρών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr