ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ: ''ΝΑΙ'' 42% ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Έρευνα που συνταράσσει από την Kapa Research


 Το σαθρό και σάπιο πολιτικό σκηνικό, της μίζας, της συναλλαγής και της εξάρτησης, που μας οδήγησε σε χρεοκοπία, φτώχεια, ανεργία, εθνική ντροπή και ατέλειωτες ήττες και ταπεινώσεις, που έκλεψε την παιδεία, την αγωγή και το μέλλον των παιδιών μας, που γέμισε τους νέους με ξενικές ιδεολογίες και συνήθειες κάνοντάς τους "ξένους" και "εχθρούς" του τόπου τους, που έφερε χιλιάδες μουσουλμάνους "πρόσφυγες" για να μας λύσει το ...Δημογραφικό, ενώ πολεμά λυσσαλέα τους Έλληνες Πολυτέκνους, που γκρέμισε την εθνική μας ιστορία και περηφάνια, την Ορθόδοξη Πίστη, ακόμη και το Χ.Ο. από τις ταυτότητες του λαού μας, ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

   Έρευνα της Kapa Research, που έγινε ανήμερα του μεγάλου Συλλαλητηρίου στην Αθήνα στις 4-2-2018, μέσα στο Σύνταγμα, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ατόμων που συμμετείχαν στη μεγάλη εθνική χαρά και διαμαρτυρία, δείχνει το οριστικό και αμετάκλητο ΤΕΛΟΣ του παλαιοκομματισμού! 

 Με ένα σαρωτικό 93% να δηλώνει πως ΔΕΝ εμπιστεύεται τα υπάρχοντα Πολιτικά Κόμματα και με ένα 42% να απαιτεί ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, με κύριο γνώμονα την υπεράσπιση του Ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ολόκληρης της εθνικής και ιστορικής μας αξιοπρέπειας και κληρονομιάς! Αυτό δηλαδή που κάνει ήδη το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού!

  Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά μερικά πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία της Έρευνας:

1. Οι συμμετέχοντες στο Συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, ήταν κατά 83% από την Αττική! Αυτό σημαίνει πως και οι απαντήσεις της Έρευνας οι περισσότερες ήταν από την Αττική και όχι από τη Μακεδονία, πράγμα που δείχνει πόση αγάπη και ενότητα έχει ο Ελληνισμός, ασχέτως το πού κατοικεί. Αν λοιπόν στην Αττική το ποσοστό ίδρυσης νέου κόμματος είναι 42%, φανταστείτε πόσο είναι στη Μακεδονία...

2. Άνδρες 45-54 ετών η πιο δυναμική ηλικία συμμετοχής και αντίδρασης! Με τους νέους όμως να "λείπουν", επειδή δεν γνωρίζουν και "δεν τους αγγίζει" το θέμα. Εδώ φαίνεται καθαρά η ζημιά που έχει γίνει στην Παιδεία και τη Νεολαία...

  Από ότι φαίνεται λοιπόν και όπως πιστεύαμε και εμείς, η ηλικιακή ομάδα 45-54 είναι η πιο αντιστασιακή, επειδή είναι οι τελευταίες γενιές που έλαβαν καλή εθνική Ελληνική Παιδεία στα σχολεία σαν παιδιά και νέοι, ενώ οι περισσότεροι από αυτούς είχαν παρακολουθήσει με τα Δημοτικά Σχολεία τους στους Κινηματογράφους την εξαιρετική εκείνη ταινία "Παύλος Μελάς" του Φίλιππα Φυλακτού, σε σενάριο Αντώνη Δαυίδ και εκπληκτική μουσική Γιάννη Σπανού, με τον μοναδικό Λάκη Κομνηνό στον ρόλο του Μίκη Ζέζα, που έχτισε "γίγαντες" και "Αλέξανδρους" μέσα τους... Πολλοί από αυτούς, συμμετείχαν σαν νέοι και στα Συλλαλητήρια του 1992 και 1994, έχοντας πια ασυμβίβαστα αντισώματα!

  Τα παρακάτω ηλικιακά στοιχεία, δείχνουν πως αν τώρα, με πρωταγωνιστή κυρίως τη γενιά 45-54, δεν αλλάξουμε την πορεία της χώρας και δεν αναλάβουμε τα ηνία της, η Ελλάδα θα εκτροχιαστεί οριστικά στο μέλλον, χάνοντας όλα σχεδόν τα πάγια εθνικά της χαρακτηριστικά, ακόμη και τα εδάφη της... Όποιος το νιώσει και το καταλάβει αυτό, θα δακρύσει! Επειδή θα εννοήσει! Και ευχόμαστε επιτέλους, να δράσει μαζί μας! Γιατί δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος και περιθώριο

  Προσέξτε: οι νέοι 17-34, είναι κυρίως παιδιά της γενιάς 45 - 64, και δεν την ακολουθούν παρά ελάχιστα, λόγω της διαφορετικής παιδείας, των νέων συνηθειών και ενδιαφερόντων και του νέου (μη) αξιακού περιβάλλοντος... Και όμως αυτές οι γενιές δεν πρέπει να χαθούν, αλλά να βοηθηθούν, να φωτιστούν και να μεγαλουργήσουν, με τον δικό τους τρόπο και τις δικές μας πάγιες εθνικές αξίες και ιδανικά!


3.  Το 52% είχε ψηφίσει ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα του 2015 για το Μνημόνιο, ενώ το 24% ΝΑΙ. Και όμως τώρα, ΟΧΙ και ΝΑΙ σμίγουν σε ένα κοινό μέτωπο για τη Μακεδονία! Η Μακεδονία μας ενώνει!


4. Μεγάλη εμπιστοσύνη μόνο σε Στρατό 64% και Εκκλησία 55%! Το 85% δεν εμπιστεύεται τη Βουλή (η οποία ψήφισε τα Μνημόνια και πάει να ψηφίσει και την παράδοση του Ονόματος) και το 93% δεν εμπιστεύεται τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα!


5. Το 41% διαδηλώνει παράλληλα και ενάντια στο υπάρχον πολιτικό σύστημα (σ.σ. παλαιοκομματισμός) (οι επιλογές ήταν δύο) (το ποσοστό είναι το ίδιο με όσους ζητούν το νέο κόμμα)

6. Κεντρώοι οι περισσότεροι στο Συλλαλητήριο, με μια δεξιά προέλευση οι επόμενοι, με μια αριστερή στάση οι τρίτοι και με ένα 10% να μην τοποθετεί τον εαυτό του στον παλαιοκομματικό αυτό διαχωρισμό! Γιατί κάποτε πρέπει να τελειώσουμε με τα δεξιά και αριστερά που μας χωρίζουν και να καταπιαστούμε με την Ελλάδα, τις αξίες και τα ιδανικά του έθνους μας, που όταν τα ακολουθούμε ενωμένοι μας δοξάζουν, μας τιμούν και μας γεμίζουν συγκίνηση, ανθρωπιά και περηφάνια!


7.  Και το κυριότερο: μέσα από τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία το 42% θέλει Νέο Κόμμα! Που να υπερασπιστεί, εννοείται, απόλυτα το ιερό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! 

  Και αυτό κάνει ήδη το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Ακόμη και με την ονομασία του, υπερασπίζεται την ελληνικότητα και μοναδικότητα του Ονόματός μας, ενώ μέσα από Βουλή και Ευρωβουλή, θα κάνει σκόνη κυριολεκτικά την Σκοπιανική Προπαγάνδα και Πλαστογραφία! Θα ανοίξει την Αμφίπολη! Θα επαναφέρει την χαρά του να είσαι και να νιώθεις Έλληνας, κληρονόμος της πιο σπουδαίας ιστορικής και θρησκευτικής κληρονομιάς του κόσμου!

   Επίσης, κοντά στο 42% που απαιτεί ένα νέο Κόμμα - ασπίδα για τη Μακεδονία, υπάρχει και ένα επιπρόσθετο 8% που προβληματίζεται και "δεν ξέρει/δεν απαντά" και αναμένεται να ακολουθήσει, αφού συμπεριλαμβάνεται στο 93% που δεν εμπιστεύεται τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα!

   Υπάρχουν δηλαδή όλες εκείνες οι συνθήκες για να οδηγηθούμε σε έναν άνευ προηγουμένου Εκλογικό Θρίαμβο ισχυρής πλειοψηφίας και Αυτοδυναμίας, όχι για εμάς, αλλά για την Ελλάδα και το πιο λαμπρό αστέρι της, τη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αγίου Όρους! Την Μακεδονία της Παναγιάς και του Γέροντα Παΐσιου, που προσεύχεται εκεί πάνω με πόνο για το Ορθόδοξο Ελληνικό Γένος μας!

   Η Ελλάδα της δόξας, της τιμής, της εθνικής υπερηφάνειας, ανατέλλει λοιπόν ξανά, μέσα από τις καρδιές των παιδιών της, μέσα από τις φλόγες της ψυχής τους, για τη μεγάλη αγαπημένη, την Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου

   Ναι! Η Ελλάδα ξαναγεννιέται! Όπως ακριβώς το προφήτευσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, λέγοντας:

  "Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα! Γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει"...

   Ελάτε να τη σώσουμε! Με τη βοήθεια του Θεού, της Υπερμάχου Στρατηγού και των Αγίων και Ηρώων του Γένους! Τώρα! Υπογράφοντας και εσείς την ιστορική Ιδρυτική Διακήρυξη του Μακεδονικού Κόμματος, αφού πρώτα τη διαβάσετε και νιώσετε τι χτίζουμε και τι θεμέλια βάζουμε όλοι μαζί, για μια Ελλάδα δυνατή και ευσεβή, με χαμόγελο, ανδρεία, δικαιοσύνη και καλοσύνη, μια νέα μεγάλη και πάλι ευγενή και δυναμική, ασυμβίβαστη πρωταγωνίστρια στην Οικουμένη (εδώ)!

  Εμείς όλοι, οι αυθεντικοί απόγονοι των δύο πιο μεγάλων και δοξασμένων Αυτοκρατοριών του κόσμου: του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Μεγάλου Βυζαντίου!

    Εμείς οι Έλληνες!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟ ΑΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ καμιά αποδοχή σε καμιά σύνθετη ονομασία ,η Μακεδονία και η Ιστορία της δεν είναι κληρονομιά των πολιτικών για να την διαφεντεύουν σαν τα τσιφλίκια των πατέρων τους .
    Αλλα είναι κληρονομιά του Έθνους των Ελλήνων, και κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με αυτό.
    Εδω δεν χωράνε χωρατά ,και να προσέξουν Κοτζιάς και οι κυβερνώντες ,γιατί η ιστορία δεν ξεχνά ,και νέμεσης κρεμά
    «Είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουνε ότι από την άλλη μεριά υπάρχει ένα βαθύ κράτος που συνωμοτεί με άλλες διεθνείς δυνάμεις εναντίον της ακεραιότητας της χώρας μας. Γι' αυτό θα πρέπει να μην έχουμε αυταπάτες. Αυτή η κατάσταση της συνέχισης του status quo και της ειρηνικής συνύπαρξης, πρέπει να είναι η τελευταία υποχώρηση που κάνουμε. Το γεγονός ότι υπάρχουν χώρες που αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία, είναι κάτι που δεν μας αφορά. Μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να δώσουμε ή όχι το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να οικειοποιούνται μέσω του όρου Μακεδονία ένα μεγάλο τμήμα του ελληνισμού. Χρειάζεται η βούλα της Ελλάδας για να θεωρηθούν γνήσιοι Μακεδόνες. Και όχι χάρτινοι όπως θεωρούνται σήμερα», υποστήριξε .
    Αν το κάνετε αυτό και δεν μας λάβετε υπόψιν ως έθνος με γνώμη και θέληση, φοβάμαι πολύ αυτό που θα σπείρετε δεν θα εχει τέλος ,μέχρι να πέσουν κεφάλια .
    Το έθνος μας το ντροπιάσατε μια με την Κύπρο μας το 74 ,μια με τα Ιμια μια με την έναρξη του σκοπιανου ,δεν αντέχουμε άλλη περιφρόνηση από τους ξένους και άλλο εξευτελισμούς από τους πολιτικούς που ψηφίσαμε να δώσουν το αίμα τους για την πατρίδα και το έθνος ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ .ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΩΜΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ - Τ Ι Π Ο Τ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr