ΖΑΕΦ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΙΛΙΝΤΕΝ! ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ!


  Με ταχύτητες πυραύλου τρέχουν πλέον οι δυσμενείς εξελίξεις στο Σκοπιανό, μετά από την σημερινή ανακοίνωση Ζάεφ για συμφωνία με Τσίπρα στο "Μακεδονία του Ίλιντεν" (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για όνομα, χρήση, γλώσσα και ταυτότητα).

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΟΥ ...4ου ΙΛΙΝΤΕΝ
   Ο Ζάεφ στη μακροσκελή δήλωσή του και αναφερόμενος στη Συμφωνία της Ονομασίας με Τσίπρα, έκανε λόγο για "4ο Ίλιντεν" (όπως λέμε 4ο Ράιχ), θυμίζοντας ότι 1ο Ίλιντεν ήταν το 1903 (Ψευδοεπανάσταση των Βουλγάρων Κομιτατζήδων), το 2ο Ίλιντεν το 1944 (κομμουνιστική διακήρυξη του ΑΣΝΟ"Μ" 2-8-1944 και κατόπιν η δημιουργία της ψευτο"Μακεδονίας" από τον (Κροάτη) Τίτο ως ομόσπονδου κρατιδίου της Γιουγκοσλαβίας), το 3ο Ίλιντεν στις 8 Σεπτεμβρίου του 1991 με την ανακήρυξη της Ανεξαρτησίας και το 4ο Ίλιντεν τώρα, με την "Μακεδονία του Ίλιντεν" και την επικείμενη ένταξή της σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε..


ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
  Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός προανήγγειλε κιόλας την ερχόμενη εβδομάδα συνάντηση με τον Νίμιτς για την σύνταξη του κειμένου της τελικής Συμφωνίας, τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος, τον καθορισμό του Δημοψηφίσματος (που δεν το απαιτεί όπως είπε η Ελλάδα, αλλά θα το κάνει, προκειμένου εννοείται να εκθέσει και να ξεπεράσει τις αντιρρήσεις V"M"RO και να καθυσηχάσει την Αθήνα), αλλά και την πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ στη Σύνοδο Κορυφής του Ιουλίου και όλες τις διεθνείς πτυχές της Συμφωνίας στα πλαίσια του ΟΗΕ!


Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ
 Οι ραγδαίες εξελίξεις υποχρεώνουν σε άμεση απάντηση και αντίσταση! Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, που δημιουργείται από την Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, όπως αναφέραμε σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Σαββάτου 19-5-2018, προτείνει σε όλες τις πλευρές ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ την Κυριακή 10 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, επάνω στην επέτειο θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Αναμένουμε την τοποθέτηση της ΠΟΠΣΜ, των Παμμακεδονικών και των διοργανωτών των πρόσφατων Συλλαλητηρίων, ενώ είμαστε βέβαιοι για τη θετική θέση και συμμετοχή της Εκκλησίας και του Παναγιωτάτου, εφόσον συμφωνήσουν όλοι και πάμε σε ένα γιγάντιο ενωτικό Εθνικό Συλλαλητήριο στο άγαλμα του Μεγαλέξανδρου, 2.341 χρόνια μετά τον θάνατό του! Είναι πια εθνική ανάγκη!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

όλοι για την Μακεδονία, όλοι για τον Αλέξανδρο, όλοι για την Ελλάδα της καρδιάς μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr