ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΒΕΡΓΙΝΑ! ΠΡΟΤΑΣΗ ''ΒΟΜΒΑ'' ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ!



Με μια ακόμη αιφνιδιαστική κίνηση, το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, προσκαλεί με επιστολή του τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Βεργίνα, καταθέτοντας παράλληλα μια πρόταση "βόμβα" στο Σκοπιανό που θα ξαφνιάσει, καθώς ανατρέπει τα δεδομένα και δίνει την ευκαιρία μιας νέας, δυναμικής επανεκκίνησης των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλά και της οριστικής διαφυγής της Ελλάδας από το απαράδεκκτο Προσύμφωνο των Πρεσπών!

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ασυμβίβαστος υπερασπιστής της ελληνικότητας της Μακεδονίας, της Ορθοδοξίας και της πανελλήνιας γενικότερα ιστορίας και κληρονομιάς μας, προσκαλεί εγγράφως τον Πρόεδρο της Ρωσίας στους Βασιλικούς Τάφους των αρχαίων Αιγών, στην καρδιά της ιστορικής και αιώνιας Μακεδονίας των Ελλήνων, για να διαπιστώσει προσωπικά την ιστορική και μόνη αλήθεια, αλλά και για να ξεκινήσει μια συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης, ένα ξεκαθάρισμα και ειλικρινής επαναπροσδιορισμός των πληγωμένων ελληνορωσικών σχέσεων, μετά από την ατυχή ρωσική πρόθεση πώλησης S-400 στην Τουρκία.

 Εκτός από το γεωπολιτικό πακέτο, τους αγωγούς, την ενέργεια και τα εξοπλιστικά που μας ενδιαφέρουν πολύ και άμεσα, στην συζήτηση αυτή το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ καταθέτει προκαταβολικά και ανοιχτά μια πρόταση "βόμβα":

 Η Ελλάδα να δεσμευτεί ότι δεν θα βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και η Ρωσία να άρει άμεσα την αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Κάτι που θα προκαλέσει ντόμινο ανάκλησης αναγνωρίσεων από πολλές χώρες ρωσικής επιρροής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

 Η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, απαγγιστρώνοντας τον εαυτό της από το Προσύμφωνο των Πρεσπών, επικαλούμενη ύψιστα εθνικά της συμφέροντα και μελλοντικούς κινδύνους κατά των εδαφών της, όπως προειδοποιούσε ρητά τους ξένους ηγέτες ο αείμνηστος Πρόεδρος Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 Η επιστολή - πρόσκλησή μας στον Πούτιν, δίνεται ταυτόχρονα στην δημοσιότητα, για να μπορέσει καθαρά και ανεπηρέαστα ο ίδιος ο ελληνικός λαός, να ελέγξει, να δοκιμάσει, τη στάση και τη θέληση της Ρωσίας και του Πούτιν προς την Ελλάδα και τα εθνικά μας συμφέροντα, χωρίς μεσάζοντες, τακτικισμούς, σκοπιμότητες, μεταφράσεις και θολά τοπία!

   Δείτε παρακάτω ολόκληρη την Επιστολή:



ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ κ. ΠΟΥΤΙΝ
(δια της Ρωσικής Πρεσβείας στην Ελλάδα)
Κοινοποίηση Ρωσικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, ΜΜΕ
Μακεδονία, 5 Οκτωβρίου 2018 μ.Χ.
Η χρυσή λάρνακα του βασιλιά Φιλίππου Β΄ της Μακεδονίας, Αιγές (Βεργίνα)
  
  Εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν,
το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που υπερασπίζεται την ελληνικότητα της Μακεδονίας και ολόκληρη την ιστορική και ορθόδοξη χριστιανική κληρονομιά της Ελλάδας, επ’ αφορμή των πρόσφατων εξελίξεων και του άκυρου Δημοψηφίσματος στο θέμα των Σκοπίων, στην ακυρότητα του οποίου συνέβαλε και η αποχή χιλιάδων εκεί Ελλήνων, σας απευθύνει αυτή την δημόσια επιστολή, δίνοντας την ευκαιρία μιας νέας πορείας των Ελληνο – Ρωσικών σχέσεων.

 Είναι αλήθεια, ότι στο πρόσφατο, αλλά και το παλαιότερο ιστορικό παρελθόν, η Ρωσία δεν στάθηκε καθόλου φιλικά προς την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μείνει εγκλωβισμένη πίσω από την Μαύρη Θάλασσα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία μιας μεγάλης και επικίνδυνης ανάπτυξης της Τουρκίας, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων και των δύο χωρών μας.

Στην περιοχή των Βαλκανίων, η Ρωσία είχε ποντάρει στη Βουλγαρία και προδόθηκε. Είχε ποντάρει στην Γιουγκοσλαβία και προδόθηκε. Είχε ποντάρει στην Αλβανία και προδόθηκε. Εσχάτως δε, και ενάντια σε κάθε λογική, η Ρωσία είχε ποντάρει στα Σκόπια και επίσης προδόθηκε, αγνοώντας μάλιστα και προσβάλλοντας την Ελλάδα, με την αναγνώρισή τους σαν «Μακεδονία», όταν είναι γνωστό σε όλους και ιδίως σε εσάς προσωπικά, πως η Μακεδονία του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Αριστοτέλη, του Αγίου Δημητρίου και των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, ήταν αιωνίως το περήφανο και πολυτίμητο κομμάτι της βόρειας Ελλάδας! Η γη του Μεγαλέξανδρου! Εκεί που είναι ο τάφος του Αγίου Παΐσίου! Εκεί που είναι και τον Άγιον Όρος!

Για όλα αυτά άλλωστε και την αδιαμφισβήτητη ελληνικότητα και αλήθεια της Μακεδονίας, είχε γράψει πρώτος στα 1890 ένας Ρώσος Αξιωματικός και μετέπειτα Δημοσιογράφος και Συγγραφέας, ο Ιωάννης Πετρώφ, ο οποίος ύστερα από επιτόπια έρευνα και παραμονή στην Ελλάδα, δημιούργησε τον περίφημο «Ιστορικο - εθνολογικό Άτλαντα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», σημειώνοντας στο προοίμιο του μεγάλου έργου του:

«Απεφάσισα να εξιστορήσω δια του παρόντος πονήματος τ’ απαράγραπτα εθνικά δικαιώματα των Ελλήνων της Μακεδονίας και τ΄ απειράριθμα δεινοπαθήματα των γενναίων τούτων του Ελληνισμού προμάχων…»!

 Αντί λοιπόν η χώρα σας να πλησιάσει τη δική μας, επέλεξε στο παρελθόν και μέχρι πρόσφατα, να στηρίξει την πλαστογραφία των Σκοπίων και να καταθέτει ετησίως επίσημο στεφάνι στο Μνημείο των Σκοπιανών Κομιτατζήδων - τρομοκρατών, στην πόλη των Σκοπίων!

 Αφήσατε τον «λέοντα» της περιοχής και πήγατε με το «ποντίκι», που και αυτό πάλι σας πρόδωσε, στρεφόμενο προς τη Δύση δια του Ζάεφ…


   Κύριε Πούτιν,
η Ελλάδα, χώρα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., δέχτηκε τα τελευταία χρόνια, μετά την προσέγγιση Καραμανλή – Ρωσίας, μια πρωτόγνωρη εχθρική «συμμαχική» επίθεση στην οικονομία και τα εθνικά της συμφέροντα! Μας προκάλεσαν μια τεχνητή κρίση «ελλείμματος» για να μας βάλουν στο «χειρουργείο» και να μας αφήσουν για πάντα παράλυτους και αδύναμους, ώστε να μας επιβάλουν λύσεις ξενικής κατοχής και εθνικού ακρωτηριασμού, όχι μόνο λόγο της μοναδικής γεωστρατηγικής μας θέσης και των μεγάλων ενεργειακών κοιτασμάτων μας, αλλά και λόγω της Ορθόδοξης Πίστης μας, που είναι ασυμβίβαστη με την διαφθορά, την ανηθικότητα, την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση και το σκοτάδι!

Το Μακεδονικό Κόμμα, διαμηνύει λοιπόν καθαρά προς κάθε πλευρά, πως η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη από κανέναν πλέον! Πολιτική μας είναι να κοιτάξουμε τα εθνικά μας συμφέροντα, επιλέγοντας φίλους και συμμάχους από μηδενική βάση! Με ειλικρίνεια, ανδρεία, ισοτιμία, γενναιότητα και αμοιβαιότητα!

  Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα, μόνο η Κίνα και η Γαλλία δείχνουν να αντιλαμβάνονται αυτόν τον νέο μας προσανατολισμό, ενώ η Ρωσία απέμεινε με τον «Γκρούεφσκι» στο χέρι και με μια παντελώς εχθρική για την Ελλάδα συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, ώστε η Άγκυρα να μπορεί να καταρρίπτει ασφαλώς και από απόσταση, όλα τα μαχητικά ελληνικά αεροσκάφη, που υπερασπίζονται γενναία και δίκαια τον εθνικό μας χώρο!

  Η Ρωσία λοιπόν κύριε Πούτιν, δεν έχει δώσει ως τώρα ικανό έμπρακτο δείγμα γραφής ό,τι θέλει μια άλλη σχέση με την Ελλάδα. Και αυτό είναι κενό μεγάλο σαν χάσμα




   Κύριε Πρόεδρε της Ρωσίας,
μέσα στο παραπάνω περιγραφόμενο κλίμα, δυσμενές και για εσάς και για εμάς, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ σας καλεί να κάνετε ένα τέτοιο έμπρακτο βήμα καλής θέλησης. Σας καλεί να έρθετε το συντομότερο δυνατό προσωπικά στην αληθινή και μόνη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ώστε να σας ξεναγήσουμε στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων των αρχαίων Αιγών (Βεργίνα), για να δείτε με τα μάτια σας την ιστορική και συγκλονιστική αλήθεια! Για να δείτε με τα μάτια σας τον ίδιο τον τάφο και τα προσωπικά όπλα και αντικείμενα του μεγάλου Βασιλιά Φιλίππου Β΄, αλλά και του νεαρού Αλεξάνδρου Δ΄! Τους τάφους και το χρυσάφι του πατέρα και του γιου του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου!

 Μια τέτοια επίσκεψή σας, εδώ, στην καρδιά της Μακεδονίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, θα σας δώσει την ευκαιρία να εμπνευστείτε, να εμβαθύνετε και να ξεδιαλύνεται θέματα, συμφέροντα και πορείες. Θα σας γοητεύσει και θα σας αναζωογονήσει, καθώς θα βλέπετε και θα αγγίζετε με τα ίδια σας τα χέρια, τα χνάρια και την κοιτίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον τόπο που γεννήθηκε και ξεκίνησε, για να αλλάξει την παγκόσμια ιστορία, να εκπολιτίσει και να απελευθερώσει πολλούς λαούς, ανθρώπους, φυλές και χώρες, που τον θυμούνται ακόμη με αληθινή ευγνωμοσύνη!

  Μια τέτοια επίσκεψή σας εδώ, θα δώσει και σε εμάς την ευκαιρία ενός ειλικρινούς διαλόγου απευθείας μαζί σας, χωρίς μεσάζοντες και μικροσυμφέροντα, στα πλαίσια ενός νέου προσανατολισμού της Ελλάδας, που σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναζητά ούτε Ηγεμόνες, ούτε Επικυρίαρχους, ούτε Ύπατους και Ανθύπατους, αλλά απλά αληθινούς φίλους, με έμπρακτα βήματα φιλίας, για αμοιβαίο εθνικό, οικονομικό και γεωπολιτικό όφελος.


   Κύριε Πούτιν
η Ελλάδα, όπως και η Ρωσία, έχουν πρόσφατα προδοθεί. Τα παθήματα αυτά ίσως γίνουν μαθήματα για μια νέα στρατηγική πορεία των Ελληνο – Ρωσικών σχέσεων, στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της ισοτιμίας των δύο λαών μας.

Ως αρχή ενός τέτοιου, νέου, ειλικρινούς διαλόγου, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - εκτός από τα γεωπολιτικά, τους αγωγούς και τα εξοπλιστικά που μας ενδιαφέρουν πολύ και άμεσα – καταθέτει την εξής πρόταση:

 Η Ελλάδα να δεσμευθεί ότι δεν θα βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και η Ρωσία με τη σειρά της να άρει άμεσα την αναγνώριση των Σκοπίων με την ελληνική ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»! Διότι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μόνον μία! Αυτή που σας προσκαλεί τώρα να την επισκεφθείτε, να την γνωρίσετε και αναγνωρίσετε, από τα αρχαία της ακόμη χρόνια, τις επιγραφές, τους τάφους, τα νομίσματα!
"ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ"                                                     "ΦΙΛΙΠΠΟΥ"

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, φορέας, κληρονόμος και συνεχιστής των δύο μεγάλων Ελληνικών Αυτοκρατοριών, του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του μεγάλου Βυζαντίου, δίνει τώρα την μοναδική ευκαιρία στην Ρωσία να δείξει έμπρακτα τι θέλει και τι προσφέρει, για το χτίσιμο μια νέας πραγματικής αυτή τη φορά Φιλίας και συνεργασίας.

 Η πρόσκλησή μας αυτή, για επίσκεψη και ξενάγησή σας στους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας, δίνεται ταυτόχρονα στη δημοσιότητα, για να έχει και ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να διακριβώσει απευθείας και χωρίς μεσάζοντες, το τι συμβαίνει, το αν θέλει και το τι θέλει τελικά η Ρωσία!

 Ο ερχομός σας εδώ, θα δείξει ότι θέλετε. Και εάν θέλετε στην πράξη, όλα τα άλλα είναι εύκολα. Αντίθετα, η παραμονή σας στο «καβούκι» του Κρεμλίνου και τυχόν αδιαφορία σας για τα εθνικά δίκαια του Ελληνισμού, θα σας απομακρύνει από τούτον εδώ τον ιστορικό βράχο για πάντα!

    Με βαθύτατη εκτίμηση
            ο Αρχηγός του



               

2 σχόλια:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr