ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑΣ - Ο ΖΑΕΦ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'', ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ'' ΕΘΝΟΥΣ, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ''ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ''!



Τον βασικό όρο Ακυρότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών όπλισε προκλητικά ο Ζάεφ, καθώς αρνείται να αλλάξει το Άρθρο 36 του Σκοπιανικού Συντάγματος, το οποίο κάνει λόγο για "Μακεδονία", για "εθνικούς απελευθερωτικούς πολέμους" (βλ. Ίλιντεν), για "Μακεδονική" Εθνική Ταυτότητα=Εθνότητα και για "εκδιωγμένους", εννοείται από την ..."Μακεδονία" του Αιγαίου, κοροϊδεύοντας και εμπαίζοντας έτσι ακόμη και τις "μαριονέτες" που την υπέγραψαν!


Ο Ζάεφ έδωσε στη δημοσιότητα τις τροπολογίες που θα ψηφιστούν κατά την Αναθεώρηση του Σκοπιανού Συντάγματος και την ψευτοαλλαγή της Ονομασίας σε "Β. Μακεδονία", διαβεβαιώνοντας ρητά όμως, πως από τις αλλαγές αυτές θα εξαιρείται το άρθρο 36, το οποίο αποτελεί από μόνο του τεράστια πρόκληση για την Ελλάδα!


ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 36

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΚΟΠΙΩΝ, άρθρο 36: "Η Δημοκρατία εγγυάται ειδικά δικαιώματα κοινωνικής ασφάλισης σε βετεράνους του αντιφασιστικού πολέμου και όλων των εθνικών απελευθερωτικών πολέμων της "Μακεδονίας", σε αναπήρους πολέμου, σε εκδιωγμένους και φυλακισμένους για τις ιδέες της ξεχωριστής ταυτότητας του "Μακεδονικού" λαού και της "Μακεδονικής" κρατικής υπόστασης, όσο και στα μέλη των οικογενειών τους χωρίς μέσα υλικής και κοινωνικής διαβίωσης. Τα συγκεκριμένα δικαιώματα ρυθμίζονται από το νόμο"


ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
   Το άρθρο 36 επομένως σημαίνει ότι τα Σκόπια ζητούν:

1. Να αναγνωρίσει η Ελλάδα κράτος που είχε τάχα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ" εθνικούς απευλευθερωτικούς Πολέμους, όπως π.χ. το Ίλιντεν, η ψευδοεπανάσταση  δηλαδή των Κομιτατζήδων για την αρπαγή της Μακεδονίας μας! Να αναγνωρίσουμε δηλαδή σαν "ήρωες της ελευθερίας" τους σφαγείς του Μακεδονικού Ελληνισμού, τους στυγνούς τρομοκράτες και δολοφόνους των Ιερέων, Διδασκαλισσών (Αικατερίνη Χατζηγεωργίου) και χωριών μας, τους  οποίους αντιμετώπισαν αρχικά οι Μακεδονομάχοι (Κώττας, Παύλος Μελάς, Άγρας - δείτε εδώ) και οριστικά οι Βαλκανομάχοι πολεμιστές μας (δείτε εδώ)

2. Να αναγνωρίσει η Ελλάδα κράτος που θα λέγεται  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", αφού στο άρθρο 36 η ονομασία δεν αλλάζει, επειδή η άθλια Συμφωνία δεν ήταν ποτέ erga omnes!

3. Να αναγνωρίσει η Ελλάδα την ύπαρξη "ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΩΝ" "ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"! Και πού αλλού θεωρούν τα Σκόπια ότι υπάρχουν "εκδιωγμένοι" δήθεν "Μακεδόνες", παρά στην λεγόμενη από τους ίδιους "Μακεδονία του Αιγαίου"; Κατηγορώντας μάλιστα, με κάποιες οργανώσεις τους, για "Γενοκτονία" την Ελλάδα και θέτοντας ζητήματα "περιουσιών"... Εάν - εκτός όλων των άλλων - η χώρα μας δεχόταν αυτό το άρθρο, τότε θα αποδεχόταν την ύπαρξη και εκδίωξη "Μακεδονικής" Μειονότητας και του "αλυτρωτισμού" των Σκοπίων...

4. Να αναγνωρίζει η Ελλάδα την ύπαρξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ" ΕΘΝΟΥΣ, το οποίο είχε "Εθνικούς" δήθεν πολέμους και αγώνες, όπως και "ξεχωριστή ταυτότητα του "Μακεδονικού" λαού", δηλαδή ύπαρξη "Μακεδονικής" Εθνότητας, που δικαιούται "Μακεδονικής" κρατικής υπόστασης, δηλαδή ίδρυση Κράτους εθνικά "Μακεδόνων"! Κάτι που είναι πραγματικός εφιάλτης και πλήρης αναγνώριση του Ψευτο"Μακεδονισμού" των Σκοπίων!


Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 36
  
Η άθλια Συμφωνία πάντως των Πρεσπών, επιβάλει με το Άρθρο 1, παράγραφος 12 την αλλαγή όλων των ονομασιών και ορολογιών του Συντάγματος των Σκοπίων σε όλα τα άρθρα του και την αντικατάστασή τους με το παρόμοιο "Β. Μακεδονία - Β. Μακεδονικός-ή-ό"!


ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΑΡΘΡΟ 1, παρ. 12: "Το όνομα και οι ορολογίες όπως αναφέρονται στο Άρθρο 1 της παρούσας Συμφωνίας θα ενσωματωθούν στο Σύνταγμα του Δεύτερου Μέρους. Η αλλαγή αυτή θα γίνει en bloc με μία τροποποίηση. Κατ’ εφαρμογή αυτής της τροποποίησης, το όνομα και οι ορολογίες θα αλλάξουν αντιστοίχως σε όλα τα άρθρα του Συντάγματος. Επιπροσθέτως, το Δεύτερο Μέρος θα προβεί στις κατάλληλες τροποποιήσεις του Προοιμίου, του Άρθρου 3 και του Άρθρου 49, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναθεώρησης του" Συντάγματος".

 Η εξαίρεση Ζάεφ, φαίνεται πως απαιτήθηκε από τους 8 Βουλευτές του V"M"RO, που ψήφισαν πρόσφατα - κατά παραβίαση της γραμμής του κόμματός τους -  την έναρξη διαδικασίας Συνταγματικών αλλαγών στα πλαίσια της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Συμπερασματικά λοιπόν, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι παντελώς άκυρη με ευθύνη των Σκοπίων, τα οποία παραβίασαν τον βασικό όρο του Άρθρου 1, παρ. 12, για αλλαγή ονομασίας σε όλα τα άρθρα του Συντάγματός τους!


Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά πως δεν αποδέχεται ούτε κατ΄ άρθρο, ούτε κατά σύνολο την μειοδοτική Συμφωνία (Προσύμφωνο) των Πρεσπών και την θεωρεί παντελώς αντεθνική και άκυρη

 Παρομοίως δεν δεχόμαστε καμία Σύνθετη Ονομασία για το κρατίδιο των Πλαστογράφων με το ελληνικό όνομα "Μακεδονία", εμμένοντας απολύτως στην εθνική θέση του 1992 (δείτε εδώ), ενώ θεωρούμε πως η Ελλάδα έχει εκεί μεγάλα ιστορικά, θρησκευτικά και εδαφικά δικαιώματα και μια μεγάλη Εθνική Ελληνική Μειονότητα, που περιμένει την δικαίωσή της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr