Ο ΖΑΕΦ ''ΕΣΚΙΣΕ'' ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'', ΑΛΛΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ'' - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ!


 Ο Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός των Σκοπίων "έσκισε" κυριολεκτικά την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας δημόσια (6-12-2018) στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο FON των Σκοπίων!

  Ο Ζόραν Ζάεφ καταπάτησε και με τα δυο του πόδια την Συμφωνία-Δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στους Πλαστογράφους τονίζοντας προκλητικά:

1. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΑΛΛΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"

 "Ούτε εγώ, ούτε εσείς, ούτε τα παιδιά μας θα είναι "Βορειομακεδόνες". Θα είμαστε "Μακεδόνες", που μιλούν την "Μακεδονική" γλώσσα"! 

  Συμπέρασμα 1: Η Συμφωνία των Πρεσπών νομιμοποιεί τον "Μακεδονισμό" και οπλίζει τον "αλυτρωτισμό" - Όπως έχουμε ξαναγράψει αναλυτικά το "βόρεια" είναι απλά γεωγραφικός προσδιορισμός στο "εθνικό" για τους Σκοπιανούς "Μακεδονία", ώστε το "Βόρεια Μακεδονία" να σημαίνει για αυτούς το βόρειο κομμάτι των "εθνικά Μακεδόνων" που προϋποθέτει και το νότιο... Παρομοίως το βόρεια Ελλάδα σημαίνει το βόρειο γεωγραφικά κομμάτι των εθνικά Ελλήνων)

2. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

"Έχουμε ένα πρόθεμα, το "Βόρεια", αλλά παραμένουμε "Μακεδονία", δεν υπάρχει άλλη χώρα με αυτό το όνομα, υπάρχει Ελλάδα"!

  Συμπέρασμα 2: Η Συμφωνία των Πρεσπών δημιουργεί διεθνώς χώρα "Μακεδονία", που δεν θα αναχαιτίζεται μετά με τίποτα, καθώς η δική μας χώρα παρουσιάζεται διεθνώς σαν Ελλάδα - Εδώ ακριβώς βρίσκεται το ευφυές της δημιουργίας του Μακεδονικού μας Κόμματος, ώστε με την ελληνική μας αυτή ονομασία, να επανελληνοποιήσουμε παγκόσμια το Μακεδονία και τα παράγωγά του και να συντρίψουμε σε κάθε διεθνές βήμα, ΜΜΕ και οργανισμό την παραχάραξη και τον δόλιο σφετερισμό των Σκοπίων! Γιατί πλέον οι ψευτο"Μακεδόνες" θα συναντούν παντού το κυβερνών Μακεδονικό Κόμμα της Ελλάδας, με Μακεδόνα Πρωθυπουργό, ατόφιο απόγονο του Έλληνα Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ελληνικού Βυζαντίου και δεν θα μπορούν να σταθούν κυριολεκτικά πουθενά!)

3. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ

 "Στη Συμφωνία με την Ελλάδα υπάρχει αναγνώριση της ¨Μακεδονικής" γλώσσας και του Αυτοπροσδιορισμού μας"!  (Εννοεί τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό "Μακεδόνες" / έθνος "Μακεδόνων")

 Συμπέρασμα 3: Η Συμφωνία πράγματι αναγνωρίζει εγκληματικά όχι μόνο ανύπαρκτη "Μακεδονική" γλώσσα, αλλά και αυτό που λέμε από την πρώτη στιγμή: το ανύπαρκτο "Μακεδονικό" δήθεν "Έθνος", την πεμπτουσία δηλαδή της προπαγάνδας και εδαφικής διεκδίκησης! Άλλωστε η γλώσσα και η εθνικότητα/ιθαγένεια που αναγνωρίζονται σκανδαλωδώς σαν "Μακεδονικές" από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκπηγάζουν και προσδιορίζουν ταυτόχρονα το "έθνος/εθνότητα"! Ενώ με το άρθρο 7 αφήνονται ελεύθεροι οι Σκοπιανοί πολίτες στη χρήση των όρων "Μακεδονία" και "Μακεδόνες" και άρα και στον πλαστό και "αλυτρωτικό" αυτοπροσδιορισμό τους, που επειδή ακριβώς ενέχει δόλο, κλοπή και σκοπιμότητα, δεν είναι παραδεκτός, ηθικός και νόμιμος και συνιστά απειλή και διεκδίκηση ελληνικού εδάφους!

 Πλην άλλων, από τα παραπάνω προκύπτει ξεκάθαρα πια, ότι ο ίδιος ο Ζάεφ καταπατά, σκίζει, εξευτελίζει και άρα ακυρώνει τους όρους της Συμφωνίας των Πρεσπών προκαταβολικά και οριστικά

  Η Συμφωνία είναι πλέον κουρέλι και όποιος βουλευτής ή κόμμα την υποστηρίξει ή την ψηφίσει από εδώ και πέρα, θα διαπράξει συνειδητά πια εσχάτη προδοσία!


4. Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

  Επίσης, πέντε ημέρες νωρίτερα (1-12-2018), ο Ζάεφ προέβη σε άλλες, επίσημες προκλήσεις κατά της Ελλάδας και σε βαριά καταπάτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, μιλώντας μέσα στη Βουλή του για διδασκαλία "Μακεδονικής" Γλώσσας σε παιδιά στην Ελλάδα και για αφαίρεση των Ελληνο-Σκοπιανών συνόρων! Δείτε το πιο πάνω βίντεο - ντοκουμέντο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ - Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ

   Η μόνη λύση του ζητήματος - που δυστυχώς η εξωτερική μας πολιτική  (ΠΑΣΟΚ με την Ενδιάμεση Συμφωνία, ΝΔ με τη Σύνθετη Ονομασία και ΣΥΡΙΖΑ με την Σύνθετη Προδοσία των Πρεσπών) οδήγησε σε αυτοκαταστροφικό αποτέλεσμα - είναι η δημιουργία του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ώστε το ζήτημα να λυθεί μια και καλή, με την αλάνθαστη μέθοδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Με το κόψιμο του "Γόρδιου Δεσμού", ήτοι:

 1. Με την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ως Αντεθνικής, Αντισυνταγματικής, Καταστροφικής, Απαράδεκτης και Προδοτικής και την αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας από Κοτζιά και Τσίπρα, εάν δεν την ακυρώσουν ή την απαρνηθούν δημόσια και άμεσα!

   2. Καταγγελία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995, ως παραβιασθείσας από τα Σκόπια, εάν μέσα σε έναν μήνα δεν έχουν γκρεμίσει και εξαφανίσει όλα τα δήθεν "Μακεδονικά" Μνημεία, Ονομασίες και Σύμβολα από το κρατίδιο (πλατείες, στάδια, Μουσεία κλπ)

   3. Παγίωση του ελληνικού Βέτο για είσοδό τους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., εάν δεν αντικαταστήσουν πλήρως τη Συνταγματική τους και κάθε άλλη ονομασία δημόσια και ιδιωτική, με άλλη που να μην περιέχει σε καμία μορφή, γραφή ή γλώσσα, σύνθετη ή απλή την ιστορική ελληνική ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα παράγωγά της!

 Καταληκτικά, η Συμφωνία των Πρεσπών νομιμοποιεί παγκόσμια και με ελληνική υπογραφή, τον "Μακεδονισμό", τον "αλυτρωτισμό", την παραχάραξη, την πλαστογράφηση και τον σφετερισμό των Σκοπίων, δηλαδή την μελλοντική διεκδίκηση και του ίδιου αυτού εδάφους της μίας, ενιαίας και αιώνιας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ των Ελλήνων, ήτοι της Βόρειας Ελλάδας, με Θεσσαλονίκη και Άγιον Όρος! Με Αμφίπολη, Πέλλα, Αιγές, τάφο του Φιλίππου και τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που θα αποκαλύψουμε συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη, όταν το Μακεδονικό Κόμμα του μεγάλου Έλληνα Στρατηλάτη και Εκπολιτιστή αναλάβει με πλήρη και πανίσχυρη αυτοδυναμία την διακυβέρνηση της Ελλάδας! Τότε ο τουρισμός της χώρας θα εκτιναχθεί σε πάνω από 50 εκατομμύρια τον χρόνο, απογειώνοντας κάθετα την ελληνική Οικονομία και ακτινοβολία, συντρίβοντας οριστικά και αμετάκλητα το ψέμμα των Σκοπίων και τα προσωπεία των υποστηρικτών τους! Βοηθήστε μας να το πράξουμε τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr