ΑΝΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ - ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ - Εμπρός για την Ελευθερία



Παραβίασαν το Σύνταγμα! Έθεσαν ή θέτουν σε Αναστολή Εργασίας και απαγορεύουν την καθιερωμένη Μισθοδοσία σε ΥΓΙΕΙΣ εργαζόμενους οι οποίοι προσήλθαν κανονικά να εργαστούν, υποχρεώνοντάς τους σε πενία, χρέη, πείνα, οικονομική και οικογενειακή καταστροφή, προκαλώντας τους παράλληλα βαριά ψυχική οδύνη και βλάβη της τιμής και της υπόληψής τους!

Η ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ εάν δεν συνοδεύεται από την πλήρη κανονική καταβολή μισθού και ασφάλισης, διότι δεν γίνεται από υπαιτιότητα του εργαζομένου ο οποίος και προσέρχεται προς εργασία, αλλά απο εκβιαστική πρόθεση και παρεμπόδιση της Κυβέρνησης, καθώς η διαπίστωση της υγείας των εργαζομένων μπορεί να γίνει άμεσα, εύκολα και αντικειμενικά από τα self test που διατίθονται ή πωλούνται στα Φαρμακεία της χώρας με απόφαση του ΕΟΦ και της Κυβέρνησης και στα οποία βασίστηκε την Άνοιξη 2021 η ίδια η Κυβέρνηση για την διαπίστωση της υγείας π.χ. των Εκπαιδευτικών και των Μαθητών, όσον αφορά τον κορωνοϊό!

ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ σαν αυριανή πραγματική Κυβέρνηση της Ελλάδας την ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην θέση τους όσων έχουν επί της ουσίας διωχθεί, ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ που αυθαίρετα τους στέρησαν, με 5+5 ημέρες Άδεια Συγνώμης για την άδικη, παρανοϊκή και εκδικητική - τιμωρητική παρεμπόδιση εργασίας και απαγόρευση μισθοδοσίας από τους "εφιάλτες" της Δημοκρατίας!

ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ, καμία δικαιολογία, εάν η Κυβέρνηση και οι Σύμβουλοι και οι Επιτροπές και οι Υπουργοί της δεν πάρουν αμέσως πίσω τις αντισυνταγματικές και απάνθρωπες εισηγήσεις και εντολές τους και δεν αποκαταστήσουν με απλή ανίχνευση self test δύο φορές την εβδομάδα όλους τους υπαλλήλους, όλους τους εργαζόμενους στην θέση τους!

Η παραβίαση του Συντάγματος και των θεμελιωδών ανθρωπίνων και πολιτικών δικαιωμάτων τιμωρείται μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Εμπρός για την Ελευθερία!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr