ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΤΩΝ 13.780 ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!



ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 2021

Η βάση εισαγωγής είναι οπωσδήποτε ένα σοβαρό ζήτημα, που έχει να κάνει με το επίπεδο προσφερόμενης γνώσης και δυστυχώς με την πανάκριβη φροντιστηριακή παιδεία, ένα ακόμη παράλογο του συστήματος.

Όμως, τα παιδιά της χρονιάς Πανελλαδικών 2021 αδικήθηκαν διπλά σε σχέση με εκείνα του 2020 και επειδή δεν ήταν - λόγω παράλογων λοκντάουν - παρόντα στα Σχολεία και επειδή κρίθηκαν με πολύ δυσμενέστερους όρους (ΕΒΕ) από τους μόλις προηγούμενους. Οφείλουμε λοιπόν σαν Μακεδονικό Κόμμα να λύσουμε με την βοήθεια του Θεού έναν ακόμη "Γόρδιο Δεσμό".


ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ

Έτσι η Κυβέρνησή μας θα απορροφήσει όσα από τα 13.780 παιδιά επιθυμούν, με ΨΗΦΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ στα Πανεπιστήμια και συμβολικό κόστος 100 ευρώ ανά εξάμηνο, ώστε τα Πανεπιστήμια και οι Καθηγητές τους να έχουν ένα ακόμη κίνητρο για να τους δεχτούν στην εξ αποστάσεως παράδοση

Τα χρήματα αυτά θα μοιραστούν σε Σχολές και Καθηγητές που θα κάνουν τα Ψηφιακά Μαθήματα ζωντανά αλλά και σε βίντεο έπειτα, ώστε να τα παρακολουθούν οι έκτακτοι Ψηφιακοί Φοιτητές.


ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Όσα Πανεπιστήμια και Σχολές δεν συμμετάσχουν, θα δίνεται η δυνατότητα σε ιδιωτικούς φορείς (π.χ. Φροντιστήρια, ΙΕΚ, Κολλέγια) να διδάξουν τα Πανεπιστημιακά Μαθήματα δια των αυτών βιβλίων και συγγραμμάτων "φρονιστηριακώ τω τρόπω", ώστε να προετοιμάζουν "φροντιστηριακά" τους Έκτακτους Φοιτητές για τις Εξαμηνιαίες Εξετάσεις των Πανεπιστημιακών Σχολών, όπου και θα δίνουν κανονικά εξετάσεις. Οι ιδιωτικοί φορείς θα λαμβάνουν τότε τα 100 ευρώ ανά εξάμηνο.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Αυτοί οι ιδιωτικοί φορείς που θα εμπλακούν στην διακικασία είτε δια ζώσης στα μεγάλα αστικά κέντρα, είτε ψηφιακά σε ακριτικές περιοχές, θα αξιολογούνται από τα αποτελέσματά τους - επιτυχίες τους και από τους φοιτητές τους και θα λάβουν "Θετική Πιστοποίηση" για προτεραιότητα άδειας Ελληνικών Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, όταν θα λύσουμε άμεσα και νομικά το θέμα, κάνοντας πράξη τα όνειρα όλων των παιδιών για σπουδές της κλίσης και τους ταλέντου τους μέσα στην Ελλάδα, με εισαγωγή μάλιστα και πληθώρας ξένων φοιτητών με δίδακτρα!


ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Τότε και στα Δημόσια και στα Ιδιωτικά Ελληνικά Πανεπιστήμια, η εισαγωγή θα είναι χωρίς εξετάσεις, με μόνο απαιτούμενο την θέληση μάθησης.


ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΡΙΣΤΩΝ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΩΝ

Σε κάθε περίπτωση τώρα και μετά, για άριστους μαθητές σε μαθήματα και ήθος, παιδιά πολυτέκνων ή ειδικών περιπτώσεων και χαμηλών ειδοδημάτων, με απαραίτητη πάντα την άριστη διαγωγή του μαθητή εντός και εκτός του Σχολείου, θα παρέχεται Κρατική Υποτροφία!

Όλα για τα παιδιά της Ελλάδας - Για ένα μέλλον ευημερίας και περηφάνιας!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr