ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


   Πραγματικά συγκλονίζουν οι ελληνικές επιγραφές του μοναδικής τέχνης, πελώριου, κυκλικού περιβόλου της Αμφίπολης, με τα ολοκάθαρα ελληνικά γράμματά τους, όπως φαίνονται στις αυθεντικές φωτογραφίες της ανασκαφής της Αρχαιολόγου Κατερίνας Περιστέρη και του Μιχάλη Λεφαντζή! 

 Στην πρώτη μάλιστα επάνω φωτογραφία που δημοσιεύουμε, φαίνεται με εντυπωσιακή σαφήνεια το "Ν" και το ¨"Η", που προκαλούν πραγματικό ρίγος με την συνταρακτική τους ελληνική εικόνα και περηφάνια!

    "ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ"
Στον περίβολο έχουν βρεθεί δύο επιγραφές "...ΑΡΕΛΑΒΟΝ Η..." (ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ Η=Ηφαιστίωνος) παραλαβής του Μνημείου, που τινάζουν στον αέρα την σκοπιανή προπαγάνδα και θα πρέπει να κάνουν να ντρέπονται όλοι εκείνοι που μέσα στην Ελλάδα υποσκάπτουν το όνομα και την προσφορά του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ξεπουλούν την ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας και παζαρεύουν σαν ληστές και δόλιοι αρχαιοκάπηλοι στα διεθνή παρασκήνια το ξεπούλημα του ιερού Ονόματός μας!



  "ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ" 1: Και ναι, το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, παραλαμβάνει το Όνομα και την ιστορική κληρονομιά του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όπως εκείνος θα δώσει μάχες για την αναγέννηση, την ενότητα, την δόξα και ευημερία ολόκληρης της Ελλάδας και του Παγκόσμιου Ελληνισμού!
   Η Αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον στα μαγειρεία του Μεγάρου Μαξίμου και του ΥΠΕΞ, στα συρτάρια του Νίμιτς και τις νεοναζιστικές σκοπιμότητες του Βερολίνου και του Δ΄ Ράιχ!
   Οι επιγραφές της Αμφίπολης φωνάζουν, ωρύονται, προκαλούν σεισμό και συγκλονίζουν ολόκληρο το έθνος και τους Φιλέλληνες όπου γης! 
   Οι επιγραφές της Αμφίπολης είναι ελληνικές! Είναι η Μακεδονία ολοκάθαρη, ατόφια, λαμπερή και κοσμογάπητη Ελλάδα! Η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

   
  "ΠΑΡΕΛΑΒΟΝ" 2: Θα πρέπει λοιπόν να παραιτηθούν αμέσως, τόσο οι Πρωθυπουργοί και Υπουργοί Εξωτερικών που δίδουν αυθαίρετα, ανήθικα και ανιστόρητα το ελληνικότατο όνομα της Μακεδονίας και των ημών των αληθινών και μόνων Μακεδόνων στα Σκόπια, όσο και οι φτηνοί και αμόρφωτοι Υπουργοί Πολιτισμού, που επιχείρησαν με ασυγχώρητη συνωμοσία να βγάλουν "Ρωμαϊκό" και ξένο, το ελληνικότατο Μακεδονικό Μνημείο της Αμφίπολης, που με ελληνικά γράμματα "Π  Α  Ρ  Ε  Λ  Α  Β  Ο  Ν" φωνάζει την Αλήθεια και απαιτεί Δικαιοσύνη! Και καλεί μάρτυρα, κριτή και εκδικητή τον λαό, που εμπαίζουν χρόνια τώρα διάφοροι μισέλληνες πολιτικοί νάνοι!

   Αλλά οφείλουν τουλάχιστον να ζητήσουν δημόσια συγνώμη και Αρχαιολόγοι, που καταδέχτηκαν να γίνουν τα δεκανίκια της φτηνής κομματικής εξουσίας και να συνεργήσουν σε ένα "πόρισμα Ρωμαϊκότητας", που γελοιοποιείται και κονιορτοποιείται πια από τις ελληνικότατες επιγραφές! Καθώς οι Ρωμαίοι κατακτητές - που ισοπεδώσαν τη Μακεδονία και έσυραν εκατοντάδες βαρυφορτωμένες άμαξες με τους κλεμμένους θησαυρούς της Μακεδονίας στη  Ρώμη, μαζί με τον τελευταίο Έλληνα βασιλιά μας Περσέα - δεν έφτιαχναν και δεν "παρελάμβαναν" τέτοια μάλιστα πανάκριβα βασιλικά ελληνικά Μνημεία, αλλά έκλεβαν, λήστευαν, σκότωναν και γκρέμιζαν σαν αυθεντικοί βάρβαροι τα Παλάτια των Αιγών και της Πέλλας!

   ΑΝΤ-ΙΓΟΝΙΔΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ
   
Άλλο ατράνταχτο ντοκουμέντο ελληνικότητας του ασύγκριτου Μακεδονικού Μνημείου της Αμφίπολης, είναι το ελληνικό μονόγραμμα "ΑΝΤ" το οποίο χρησιμοποιούσε η βασιλική δυναστεία των Αντιγονιδών, που ξεκίνησε με τον Αντίγονο τον Μονόφθαλμο, αυτό το αδάμαστο λιοντάρι των Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Το ελληνικό μονόγραμμα των Αντιγονιδών βασιλέων βρέθηκε σκαλισμένο, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, στον Περίβολο του μεγάλου Μακεδονικού Τύμβου της Αμφίπολης και κυριολεκτικά αποστομώνει!
  
 "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΚΑΙ "ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ"
   Τέλος, την ελληνικότητα του Μακεδονικού Μνημείου Αμφιπόλεως, διατρανώνουν - εκτός από την χαρακτηριστική μακεδονική μαρμάρινη θύρα - και τα ελληνικά νομίσματα που βρέθηκαν κατά την ανασκαφή!




   "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" γράφει με πυρωμένα ελληνικά γράμματα το χάλκινο νόμισμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που βρέθηκε στην ανασκαφή της Κατερίνας Περιστέρη, του Μιχάλη Λεφαντζή και της ομάδας τους στην Αμφίπολη!
   Το νόμισμα έχει από την μία μεριά την κεφαλή του Απόλλωνα (και όχι του Γκρούεφσκι) και από την άλλη ένα άλογο! Το ελληνικό αυτό νόμισμα χρονολογείται περίπου στα 900 χρόνια πριν την κάθοδο των Σλάβων στην ελληνική χερσόνησο!



   "ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ" γράφει με ελληνικά γράμματα και το άλλο χάλκινο νόμισμα του Κασσάνδρου αυτή τη φορά, που βρέθηκε επίσης στην μεγάλη ανασκαφή της Αμφίπολης!
    Στην μία όψη φέρει τον Έλληνα ήρωα Ηρακλή με την λεοντή (και όχι τον Τίτο ή τον Στάλιν με το σφυροδρέπανο) και από την άλλη έφιππο καβαλάρη! Και όπως φαίνεται είναι άλογο αγώνων, καθώς ο ιππέας είναι μικρόσωμος για να μην επιβραδύνει το ελληνικό άτι!

   Το νόμισμα αυτό του Κασσάνδρου δικαιώνει παράλληλα και την χρονολόγηση του Μνημείου από την Κατερίνα Περιστέρη, ανάμεσα στο 325 - 300 π.Χ., όταν είναι γνωστό ότι ο σφετεριστής Κάσσανδρος αυτοανακηρύχθηκε "Βασιλιάς" της Μακεδονίας το 305 π.Χ. και βασίλεψε ως το 297 π.Χ. που πέθανε, ενώ ουσιαστικά είχε γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος της Μακεδονίας ήδη από το 316 π.Χ. όταν εξουδετέρωσε στην Πύδνα την Ολυμπιάδα, ενώ λίγο αργότερα, περί το 311 π.Χ., με εντολή του δολοφονείται ο νόμιμος διάδοχος Αλέξανδρος Δ΄ (πρίγκιπας) και η μητέρα του νόμιμη βασίλισσα Ρωξάνη, εδώ στην Αμφίπολη, την οποία είχε καταλάβει από το 315 π.Χ....

 Θεία Πρόνοια, η ευλογημένη γη της Μακεδονίας, ανοίγει κάθε τόσο τα σπλάχνα της και βγάζει τις ατράνταχτες αποδείξεις της ελληνικότητάς της, για να μην μπορεί να πει κανείς "δεν είδα", "δεν άκουσα", "δεν ήξερα", όταν θα έρθει η ώρα της αμείλικτης Δικαιοσύνης!
   Και η ώρα αυτή έρχεται!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
η μεγάλη κρυμμένη δύναμη του Ελληνισμού
Ακολουθήστε μας:
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube


1 σχόλιο:

  1. ευχαριστούμε για την αναρτηση του αρθρου με τις φωτογραφιες από τις ελληνικες επιγραφες του μνημειου και τα ελληνικα νομισματα .Τοτε ο ελληνισμος ειχε εξαπλωθεί από τις Ηράκλειες στηλες ,Μασσαλια,Κατω Ιταλια,Ελλαδα,Ανατολια,Αιγυπτο και Βορεια αφρικη,Ευξεινο Ποντο και Ταυριδα,ως τον Ινδο ποταμο στο σημερινο Πακισταν, οπου τα πρωτα αγαλματα του Βουδα ειχαν ελληνοπρεπείς χιτωνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr