ΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ; ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Β' (ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ) ΕΣΩΖΕ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!


  Στην μεγάλη  Βυζαντινή Αυτοκρατορία του Ελληνισμού, η δοξασμένη Μακεδονική Δυναστεία έγραψε τις λαμπρότερες σελίδες της, με Αυτοκράτορα ιδίως τον μοναδικό Βασίλειο Β΄ τον Πορφυρογέννητο, τον μέγα Στρατηλάτη, που μεταγενέστερα του δόθηκε η προσωνυμία "Βουλγαροκτόνος", λόγω των επικών του αγώνων κατά των Βουλγάρων, που επιτίθονταν επί χρόνια σε πόλεις και χωριά κυρίως της Μακεδονίας, της Θράκης, στην Ήπειρο, φτάνοντας μέχρι τη Λάρισα και τη Πελοπόννησο ακόμη, βιάζοντας, αρπάζοντας, σκλαβώνοντας, λεηλατώντας! Αγέλες λυσσασμένων λύκων, που δεν έδειχναν κανένα έλεος, κανέναν σεβασμό, καμιά ανθρωπιά, όπως σήμερα οι Τζιχαντιστές της Συρίας! Αλλά ο Ελληνισμός είχε ευτυχώς τότε θεόσταλτο προστάτη, αληθινό πατέρα, πραγματικό ισαπόστολο, που πολεμούσε πάντα μπροστάρης, με μια αχώριστη εικόνα της Υπερμάχου Στρατηγού στο χέρι και την καρδιά του!

   Και τότε όμως, η Ορθόδοξη Ελληνική Αυτοκρατορίας μας, δεν είχε μόνο τους Βούγλαρους να αντιμετωπίσει! Δεκάδες εξωτερικοί εχθροί ρίχνονταν κάθε τόσο σε ένα κομμάτι της, ενώ άλλοτε ανταρσίες και εσωτερικές επαναστάσεις-πραξικοπήματα, τη λάβωναν σοβαρά από μέσα! Συνήθως βασίζονταν στο γεγονός ότι θα αργούσε ο Αυτοκρατορικός μας Στρατός με το μονόγραμμα του Χριστού (ΧΡ) και τον Δικέφαλο Αετό να φτάσει στην απειλούμενη περιοχή. Αλλά αυτό δεν ίσχυε για τον Βασίλειο, που εφάρμοσε το δόγμα της ταχείας προέλασης, όπως ακριβώς και ο Μέγας Αλέξανδρος!

ΣΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΣΥΡΙΑ

   Στη Συρία, στα χρόνια του Βασιλείου Β΄  (976 - 1025 μ.Χ.), οι Ισλαμιστές Φατιμίδες, το Χαλιφάτο που διαφέντευε ολόκληρη την βόρειο Αφρική, την Δυτική Αραβία και όλη σχεδόν την Μέση Ανατολή κινήθηκε απειλητικά προς την βόρεια Συρία, όπου υπήρχε πια - ως Βυζαντινό προτεκτοράτο - το Εμιράτο των Χαμδανιδών του Χαλεπιού

  Ο Στρατηγός του Βασίλειου Β΄  Μιχαήλ Βούρτσης, Δούκας της Αντιόχειας, λαμβάνει εντολή τότε να εκστρατεύσει εναντίον των Αράβων-Βερβερίνων-Τούρκων Φατιμιδών, που προελαύνουν υπό την ηγεσία του Τούρκου Βεζύρη της Δαμασκού Μαντζουτακίν

 Η κρίσιμη μάχη να δίνεται στις 15  Σεπτεμβρίου του 994 μ.Χ. στον Ορόντη ποταμό, κοντά στην Μακεδονική (ελληνιστική) Απάμεια (περιοχή Χάμα), όπου οι Άραβες υπερφαλαγγίζουν τους Χαμδανίδες και έτσι βρίσκονται ξαφνικά στην πλάτη του Βυζαντινού (=Ελληνικού) Στρατού του Βούρτζη, που  κατόπιν τούτου ηττάται με μεγάλες απώλειες...

ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

   Οι Άραβες βαδίζουν πια ενάντια στο ίδιο το Χαλέπι, που δεν είναι παρά η Μακεδονική πόλη Βέροια, την οποία έχτισε επάνω σε παλαιότερα θεμέλια ο Μακεδόνας βασιλιάς Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ, φέρνοντας κατοίκους από την όμορφη Βέροια της Μακεδονίας μας.

   Οι Άραβες είναι βέβαιοι  πως τίποτα τώρα πια δεν θα βρεθεί για να τους σταματήσει και πως το Βυζάντιο δεν θα αναμιχθεί πλέον ξανά στον δρόμο τους.



   Ο Αυτοκράτοράς μας όμως Βασίλειος Β΄, μόλις μαθαίνει την ήττα του Βούρτζη και το ξεκίνημα της πολιορκίας του Χαλεπιού (Βέροια Συρίας) από τους Φατιμίδες Ισλαμιστές, κάνει κάτι που κανείς ποτέ δεν θα κατάφερνε! 
  Δίνει εντολή να επιταχθούν αμέσως όλα τα διαθέσιμα μουλάρια από όλα τα χωριά και πόλεις και συγκεντρώνοντας 80.000 τέτοια ακούραστα υποζύγια, κατορθώνει να κάνει έναν πραγματικό άθλο ταχύτητας, οργάνωσης και στρατηγικής! Διασχίζει με 40.000 καλά εξοπλισμένο στρατό ολόκληρη τη Μικρασία και φτάνει μέσα σε 15 μόλις ημέρες, φοβερός και τρομερός έξω από το ίδιο το Χαλέπι της Συρίας! Τρέποντας σε φυγή πανικού τους άφοβους μέχρι τότε Άραβες-Τούρκους Ισλαμιστές που το πολιορκούσαν και που το έβαλαν κυριολεκτικά έντρομοι στα πόδια, αρνούμενοι να προβάλουν και την παραμικρή έστω αντίσταση!

ΠΟΙΑ ΡΩΣΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ;

   Ποιος Πούτιν λοιπόν; Ποια Ρωσία; Ο δικός μας Βασίλειος Β΄, με μια αστραπιαία κίνηση, πρόλαβε το μεγάλο κακό πριν γίνει! Πριν ισοπεδωθεί το Χαλέπι και η Συρία! Πριν σφαγούν χιλιάδες Χριστιανοί και άλλοι συνάνθρωποι! Πριν γκρεμιστούν οι Ορθόδοξες Εκκλησίες μας! Πριν βιασθούν εκατοντάδες αθώες γυναίκες! Πριν κλάψουν τα μάτια χιλιάδων αθώων μικρών παιδιών! Πριν φύγουν απελπισμένοι δεκάδες χιλιάδες πρόσφυγες....

   Γιατί ο Βασίλειος Β΄- που είχε προσευχηθεί γονατιστός στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης να κάνει ανίκητο το σπαθί του -καρδιοχτυπούσε για την ασφάλεια και του τελευταίου χωριού! Και του τελευταίου κάστρου! Και του τελευταίου και του πιο αδύναμου και ανυπεράσπιστου πολίτη!
   Γι' αυτό ο κόσμος τον λάτρευε! Γι΄ αυτό οι στρατιώτες του έπεφταν γι΄ αυτόν και στη φωτιά ακόμη! Γι΄ αυτό τον φώναζαν καλλίνικο και ισαπόστολο!

   Διότι αντί να καθίσει στον ολόχρυσο θρόνο και τις ανέσεις του, στο πλέον ασύγκριτο σε ομορφιά και ανέσεις Παλάτι του κόσμου στην Κωνσταντινούπολη, προτιμούσε να είναι ο άγρυπνος φύλακας - φρουρός του Ελληνικού Έθνους και γενικά της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης! Αρχάγγελος επί γης με πύρινη κυριολεκτικά ρομφαία! Άνεμος, βροντή και αστραπή αμείλικτη και πολλές φορές μεγαλόψυχη στους μετανοούντες! Γι΄ αυτό είναι ίσως και τόσο πολεμούμενος στις μέρες μας. Τόσο που τον σβήνουν από την ιστορία, τα βιβλία, την Παιδεία, την μνήμη, τα ΜΜΕ, την τηλεόραση, τις οδούς, τις πλατείες, ακόμη και από τον Στρατό... Ενώ υπάρχουν και πολλά κατευθυνόμενα, νεοειδωλολατρικά και αθεϊστικά περιοδικά που προσπαθούν να τον σπιλώσουν... Για να μην τον ανακαλύψει ο λαός, για να μην μάθει ο Ελληνισμός τους γενναιότερους και ηρωικότερους και ανίκητους ηγέτες και προγόνους του!

  Στο Χαλέπι, εκεί όπου ετοιμάζεται σε λίγο η "μητέρα των Μαχών", ανάμεσα σε Σύριους/Ρώσους/Ιρανούς/Χεζμπολάχ του Άσαντ και σε Ισλαμιστές/Τζιχαντιστές που στηρίζονται από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, ο δικός μας Βασιλιάς έτρεξε πρώτος, ο ίδιος προσωπικά, με κίνδυνο της ζωής και του θρόνου του, για να ασφαλίσει  ανθρώπους και ειρήνη!

   Η Μακεδονική Δυναστεία, η ελληνική ψυχή, το ίδιο θα έκανε και στις μέρες μας, εάν το κράτος είχε Παιδεία, είχε συνείδηση, είχε Χριστιανοσύνη, είχε λεβεντιά και ανδρεία! Εάν είχε "ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΣ Β"! Εάν δεν είχε Πρωθυπουργούς με διεθνιστική αθεΐα και Υπουργούς Άμυνας με τυφλότητα και Μνημονιακή υποταγή περικοπής εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ από τις Ένοπλες Δυνάμεις μιας χώρας που αναστήθηκε το 1821 από τις στάχτες της και πηγαίνουν τώρα να την αφήσουν ξανά έρμαιο του Ισλάμ, των τζαμιών, της ασέβειας και της Τουρκίας που καραδοκεί και τρίβει τα χέρια της, για το απρόσμενο δώρο της τραγικής ανθελληνικότητας και διάλυσης...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
   Όμως τις κρίσιμες αυτές ώρες, έρχεται καλπάζοντας πια το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!
Έρχεται για να αποκαταστήσει την Ιστορία, την Παιδεία, την εθνική μνήμη και την εθνική ανδρεία! Έρχεται να φέρει την μεγάλη Αναλαμπή της Ελλάδας, την μεγάλη Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, που δεν μπορεί να λαμβάνει εντολές από τα Βερολίνα και τα κομοδίνα των "θεσμών" και των εξωθεσμικών! Δεν μπορεί να λαμβάνει εντολές από τις μπιζουτιέρες της Λαγκάρντ, της Μέρκελ και της Δρακουλέσκου!

   Τις εντολές μας ΕΜΕΙΣ τις παίρνουμε από τους τάφους! Τις παίρνουμε από τα ιερά τα χώματα και τους μεγάλους ήρωες και αγίους! Τις εντολές τις έχουμε! Και καλούμε τον λαό να προσέλθει μαζικά στο μεγάλο αναγεννητικό κίνημα! Στην μεγάλη Αναλαμπή του Γένους, που από τη Μακεδονία ξενικά και πάλι και ήδη αγκαλιάζεται από όλους τους Έλληνες σε Ελλάδα και Ομογένεια!

  Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, χρειάζεται 35.000 Έλληνες και
Ελληνίδες για να ξεκινήσει το μεγάλο, ιστορικό έργο της αναγέννησης και της νέας ευημερίας του Ελληνισμού! Χρειάζεται τον συμβολικό αριθμό των 35.000 υπογραφών στην Ιδρυτική του Διακήρυξη! Για να ξαναγεννηθούν οι Βασίλειοι! Για να ξαναγεννηθούν οι Αλέξανδροι! Για να διασφαλιστεί η ελληνικότητα της Μακεδονίας και τα βόρεια σύνορα! Για να προστατευθεί το Άγιον Όρος και η Ορθόδοξη Πίστη μας! Για να προστατευθούν σθεναρά Αιγαίο και Κύπρος! Για να στηριχθούν οι ξεχασμένες, εκτός συνόρων, Ελληνικές και Χριστιανικές Μειονότητες και τα εθνικά δίκαια! Για να ξαναγεννηθεί η πατρίδα, η αξιοπρέπεια, η ασφάλεια, το φιλότιμο και η προκοπή!  Η ανδρεία και η τόλμη! Η οικογένεια και η επιχείρηση! Η εθνική οικονομία! Το ελληνικό σχολείο! Η νεολαία και το αύριο! Που ξεκινά σήμερα! (Υπογράψτε εδώ)

   Με 35.000 ξεκίνησε ο Αλέξανδρος! Με άλλους τόσους σχεδόν
ο Βασίλειος Β'! Με τόσους Έλληνες και Ελληνίδες, θέλει να ξεκινήσει και το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Για να είστε, για να είμαστε όλοι μια μέρα περήφανοι για αυτή τη συμμετοχή που αλλάζει την Ελλάδα, αλλάζει την Ιστορία, αλλάζει την σελίδα και την μοίρα αυτού του τόσο ευλογημένου και ηρωικού τόπου!

   "Βασίλειε, 'σύ νικάς"!


1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr