ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΑΝ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'' ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ!


Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, που αγωνίζεται για την κατοχύρωση της ελληνικότητας του ονόματος, την εξουδετέρωση της Σκοπιανικής προπαγάνδας, αλλά και την μεγάλη αναγέννηση της Ελλάδας, αξιοποιώντας ιστορία, ιδέες, ανθρώπους, ομογένεια, υποστηρίζει την υπογραφή του Αιτήματος της Παμμακεδονικής ΗΠΑ και του Μακεδόνα Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Δημητρίου, για ανάκληση της αναγνώρισης των Σκοπίων σαν "Μακεδονίας" από τις ΗΠΑ!


Η απαράδεκτη αυτή αναγνώριση, αποτελούσε εκδικητική κίνηση των Ρεπουμπλικάνων του Μπους κατά της Ελλάδας (4-11-2004), που είχε μόλις αρνηθεί επί Καραμανλή να υποστηρίξει το άθλιο Σχέδιο Ανάν στο Κυπριακό και είχε μόλις διεξάγει τότε με διεθνή επιτυχία και ασφάλεια τους περίφημους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα!

Το Μακεδονικό Κόμμα, υπογραμμίζει ότι δεν αναγνωρίζει ούτε το "FYROM", που αποτελεί σύνθετη, παραπλανητική και διπλή ονομασία, εμπεριέχοντας το ελληνικό όνομα, όπως τονίσαμε πρόσφατα και στον Αντιπρόεδρο της Παμμακεδονικής.
Η ανάκληση όμως της αναγνώρισης των ΗΠΑ, θα αποτελέσει μεγάλη συμβολική κίνηση, με διεθνή αντίκτυπο και μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα από την διπλωματία μας.

ΟΤΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ 2008
Θυμίζουμε ότι η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, υπό την αιγίδα της οποίας δημιουργείται για ευνόητους εθνικούς λόγους το Μακεδονικό Κόμμα, είχε αποστείλει στις 24 Αυγούστου 2008 επιστολή προς τον Πούτιν, ακριβώς για τον ίδιο λόγο, ζητώντας την συμβολική άρση αναγνώρισης των Σκοπίων με την ονομασία "Μακεδονία" από τη Μόσχα! (δείτε εδώ)

   Όπως είδαμε όμως όλοι, ο Πούτιν όχι μόνο δεν έκανε την εύκολη και ανέξοδη εκείνη κίνηση που του ζητήσαμε, αλλά κάθε χρόνο στέλνει τον Ρώσο Πρέσβη στα Σκόπια να καταθέσει στεφάνι με την ρωσική σημαία στο Μνημείο των Κομιτατζήδων, που είχαν αιματοκυλίσει τη Μακεδονία μας (δείτε εδώ).
   Έτσι είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε ότι η Ρωσία δυστυχώς εμμένει στον Πανσλαβισμό...
   Εννοείται ότι η πρότασή μας εκείνη προς τον Πρόεδρο Πούτιν ισχύει ακόμη και θα εκτιμηθεί δεόντως.

   Ο ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ;
   Όμως - όπως έχει πει ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος - οι ΗΠΑ και η Αγγλία θα αλλάξουν πολιτική υπέρ της Ελλάδας, βλέποντας το πού το πάει η Γερμανία (σ.σ. Δ΄ Ράιχ). 
 Έτσι, με την πρωτοβουλία αυτή της Παμμακεδονικής ΗΠΑ, δίνεται η ευκαιρία σε Ομπάμα και Δημοκρατικούς αυτή τη φορά να το αποδείξουν... Να κάνουν το πρώτο βήμα της επαναπροσέγγισης. Γι΄ αυτό οι υπογραφές πρέπει να είναι μαζικές, από όλους τους Έλληνες!



http://makedonikokomma.blogspot.gr/p/blog-page_4.html

η Μακεδονία θα σώσει και πάλι την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr