ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

   Ιούνιο του 323 π.Χ., ο Μέγας των Ελλήνων Αλέξανδρος, ο κορυφαίος των κορυφαίων, κλείνει για πάντα τα μάτια του στα 33 του μόλις χρόνια στη μακρινή Βαβυλώνα του σημερινού Ιράκ.      

 Δώρο του Θεού στην Ελλάδα και την Ανθρωπότητα, προφητευμένος σαφώς ως Έλληνας Βασιλεύς "των αιγών" (Αιγών) από τον Προφήτη Δανιήλ στην Παλαιά Διαθήκηήρθε σαν κεραυνός στην ιστορία του κόσμου και την άλλαξε για πάντα! 

  Ένωσε πρώτα τους Έλληνες και πήγε ολομόναχος, με 35.000 μόλις στρατό και δανεικά χρήματα, να ασφαλίσει τον μέλλον του Ελληνισμού, χτυπώντας την πιο δυνατή ως τότε Αυτοκρατορία της γης, που απλωνόταν από τα σύνορα σχεδόν του Πακιστάν και της Ινδίας, ως την Αίγυπτο, την Μέση Ανατολή και την Μικρασία και η οποία ερχόταν κάθε τόσο και εισέβαλε στην Ελλάδα (Μαραθώνας, Θερμοπύλες, Σαλαμίνα, κάψιμο της Αθήνας, Πλαταιές)

   Πήγε να κάνει εφικτό το ανέφικτο! Πήγε να πολεμήσει τον ίδιο τον θάνατο και τους "Αθάνατους"¨του Δαρείου! Και τα κατάφερε!

   Ελευθέρωσε τις υπόδουλες πανάρχαιες ελληνικές πόλεις της Μικράς Ασίας, εγκαθιστώντας παντού Δημοκρατικό Πολίτευμα (τοπική αυτοδιοίκηση)! 

  Συνέτριψε τις πολυπληθέστερες δυνάμεις των Περσών σε Γρανικό, Ισσό και Γαυγάμηλα! 

 Μπήκε ταπεινός προσκυνητής στον Ναό του Σολωμόντα στα Ιεροσόλυμα, κάνοντας έτσι την πρώτη στην ιστορία μας γνωριμία με τον αληθινό Θεό, τον οποίο αρνήθηκαν μετέπειτα και σταύρωσαν οι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι, για να δοθεί έτσι η Χάρις στους Έλληνες!

  Δεν είναι τυχαίο που ο Αλέξανδρος θείω θελήματι άπλωσε την ελληνική γλώσσα ως τη Βακτριανή, όπως και στους Αγίους Τόπους! Σε αυτήν άλλωστε θα γραφόταν μετά η Καινή (καινούρια) Διαθήκη! Ο ίδιος ο Χριστιανισμός! Όπου θα θεμελιωνόταν αργότερα η νέα Αυτοκρατορίας μας, η ΕλληνοΧριστιανική, η Βυζαντινή όπως αποκαλείται στη Δύση! Ο ίδιος ο Χριστός συγκινήθηκε και δόξασε τον Πατέρα, όταν Έλληνες πήγαν να τον ακούσουν και να τον συναντήσουν αργότερα στα ίδια εκείνα μέρη...
  
 Ο Αλέξανδρος ελευθέρωσε ακόμη την Αίγυπτο από την περσική σκλαβιά, προξενώντας τέτοια ανακούφιση, ώστε οι Αιγύπτιοι από μόνοι τους να τον στέψουν κανονικό Φαραώ!

  Έφτασε έπειτα στην Όαση Σίουα, για να πάρει μεγάλη δόση κουράγιου και συνέχισε το ίδιο θριαμβευτικά την μοναδική στην ιστορία πορεία του, προχωρώντας σε Ιράκ και την ίδια την Περσία, μπαίνοντας νικητής και τροπαιούχος στις Πρωτεύουσες των Περσών, όπου τον περίμενε μια τρομερή έκπληξη. Μέσα στις φυλακές, σε συνθήκες φρίκης, βρίσκονταν 800 ακρωτηριασμένοι Έλληνες αιχμάλωτοι, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα αυτιά και τα μάτια τους! Ότι ένας Έλληνας, ήρθε από την πατρίδα, νίκησε τους ανίκητους και έφτασε ως την ίδια την Περσέπολη, ελευθερώνοντάς τους!

  Και η πορεία συνεχίζεται, πάνω στον Ινδοκαύκασο και τη Βακτριανή, ως τα σύνορα της Ινδίας, όπου δίνει την τελευταία μάχη του, νικώντας τους τρομερούς ελέφαντες του Πώρου, του οποίου την ανδρεία στάση εκτιμά, ξαναδίνοντας πίσω τον θρόνο του, κερδίζοντας τον θαυμασμό και την εκτίμηση όλων των λαών την περιοχής, που ακόμα τον περιμένουν να γυρίσει, επειδή σήμερα ζουν εκεί πολύ χειρότερα, πολύ δύσκολα και χωρίς Αλέξανδρο...

   Όμως τον περιμένει να γυρίσει και η Ελλάδα, όλοι εμείς που χτίζουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου ΚΟΜΜΑ! Να γυρίσει στις καρδιές και τις μνήμες μας, βοηθώντας με τον ηρωισμό, την αποφασιστικότητα και την τόλμη του, να κόψουμε όλους τους τωρινούς "Γόρδιους Δεσμούς" που δένουν σήμερα χειροπόδαρα την πατρίδα και απειλούν με εξολόθρευση τον ίδιο τον Ελληνισμό!

 Στην Ελλάδα, ανέκαθεν η επέτειος μνήμης του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εορταζόταν στις 13 Ιουνίου (323 π.Χ.). Νεότεροι ξένοι ερευνητές την προσδιορίζουν τώρα δύο μέρες νωρίτερα, κάπου ανάμεσα στις 10 και 11 Ιουνίου, με την διαφορά να οφείλεται στις συνεχείς μετατροπές ημερολογίων που απαιτούνται, από το βαβυλωνιακό, το αιγυπτιακό, το ελληνικό, το ιουλιανό, το γρηγοριανό...

  ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
 Εκείνο που μετρά όμως, είναι η ημέρα Μνήμης του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που πρέπει να καθιερωθεί και θα την καθιερώσουμε επίσημα σε ολόκληρη την Ελλάδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον Δημόσιο Τομέα και τα Σχολεία, μέσα από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ!

  ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ
  Αλλά και μια ακόμη μεγάλη και συγκινητική όσο καμμιά ώρα μας περιμένει! Η εύρεση του Τάφου και του Σώματος του ίδιου του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, που μας περιμένει κάπου καλά κρυμμένος επί αιώνες, ώσπου να ξαναγίνουμε και πάλι οι ζεστοί και τολμηροί και μεγαλόκαρδοι συνάμα Έλληνές του! Οι Έλληνες που μετακινούν βουνά και αλλάζουν μονομιάς την Ιστορία του Κόσμου!

  Δείτε παρακάτω και διαδώστε το νέο βίντεό μας! Ο Αλέξανδρος επιστρέφει! 
  Η Μακεδονία γίνεται και πάλι η πηγή τροφοδότησης και αναγέννησης του νεότερου Ελληνισμού! 
  Γίνεται η φλόγα, το σπαθί και η φτερούγα του! 
  Γίνεται ξανά ο Μέγας και ανίκητος, ο ανθρώπινος, μα και ο ατρόμητος Αλέξανδρος όλων των Ελλήνων και τους οδηγεί στην δόξα και τους άθλους!

η μεγάλη επιστροφή του Ελληνισμού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr