Η ΠΥΡΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Βίντεο


 Πύρινη και φλογερή σαν σπάθα του Κολοκοτρώνη που στεκόταν ολόρθος δίπλα του, γοργή και ατίθαση σαν καλπασμός του Αλέξανδρου, ήταν η σημερινή συγκλονιστική και επαναστατική κυριολεκτικά ομιλία του Δημάρχου Άργους - Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, στο μεγάλο Συλλαλητήριο του Πύργου Ηλείας για τη Μακεδονία (18-3-2018 μ.Χ.)!

"ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ"
 Ο Δημήτρης Καμπόσος, μιλώντας με τη φωτιά του '21, μίλησε ξεκάθαρα για προδότες που δίνουν το όνομα της Μακεδονίας, με Σύνθετη ή Διπλή Ονομασία και τόνισε ότι οι Έλληνες δεν είναι δεξιά και αριστερά, αλλά είναι παντού! Αλλά, και οι προδότες είναι παντού και ανοίγουν τις "Κερκόπορτες"!

ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ
   Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών, μίλησε έξω από τα δόντια για τους Τούρκους και τον Ερντογάν, εμψυχώνοντας όλη την Ελλάδα, όλους τους καταπιεζομένους από τους Τούρκους λαούς, που διψάνε σαν και εμάς για το "΄21" και την Ελευθερία τους!

"ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΡΕ"
 Αλλά τα έβαλε και με τους Κυβερνήτες φωνάζοντας "αξιοπρέπεια ρε", ενώ επανέλαβε ότι σε όλες τις παρελάσεις και τις επίσημες τελετές του Δήμου του, δεν θα ανέβει στην εξέδρα κανένας που ζητά το ξεπούλημα της Μακεδονίας!

   Τέλος, καυτηρίασε τις εταιρείες Δημοσκοπήσεων, που βγάζουν συνεχώς μπροστά τα ένοχα και συνένοχα κόμματα με ένα δείγμα το πολύ 1000 ατόμων, όταν στα Συλλαλητήρια κατεβαίνει ατόφια, πραγματική λαοθάλασσα εκατομμυρίων ανθρώπων, που λέει πως δεν τους θέλεις όλους τους ξανά!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
  Ο Δημήτρης Καμπόσος, έδωσε "εξετάσεις" και τις πέρασε με άριστα! Μίλησε σαν αληθινός, ατόφιος Έλληνας! Και πιστεύουμε πως του αξίζει δικαιωματικά μια μεγάλη θέση στις πολεμίστρες μαςΤου ζητούμε λοιπόν ευθέως να έρθει μαζί μας, για τη νέα Ελλάδα που όλοι πια οραματιζόμαστε, με πολιτικό εργαλείο το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού! Το κόμμα-κίνημα και ξεκίνημα ενός νέου Αλέξανδρου! Μιας νέας, δυνατής, ευσεβούς και περήφανης Ελλάδας, που θα αναστηθεί και πάλι, 200 χρόνια μετά το θρυλικό 1821, 570 χρόνια μετά την Άλωση και 2350 χρόνια μετά τον Αλέξανδρο!

  Απολαύστε τον:


το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

1 σχόλιο:

  1. Α ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ 6-2 καὶ τὸ ἱερὸν τὸ ἐν αὐτῇ πλούσιον σφόδρα, καὶ ἐκεῖ καλύμματα χρυσᾶ καὶ θώρακες καὶ ὅπλα, ἃ κατέλιπεν ἐκεῖ ᾿Αλέξανδρος ὁ Φιλίππου βασιλεὺς ὁ Μακεδών, ὃς ἐβασίλευσε πρῶτος ἐν τοῖς ῞Ελλησι. ΔΑΝΙΗΛ 8- 21 ὁ τράγος τῶν αἰγῶν βασιλεὺς ῾Ελλήνων· καὶ τὸ κέρας τὸ μέγα, ὃ ἦν ἀναμέσον τῶν ὀφθαλμῶν αὐτοῦ, αὐτός ἐστιν ὁ βασιλεὺς ὁ πρῶτος. ΔΑΝΙΗΛ 10- 20 καὶ εἶπεν· εἰ οἶδας, ἱνατί ἦλθον πρός σε; καὶ νῦν ἐπιστρέψω τοῦ πολεμῆσαι μετὰ τοῦ ἄρχοντος Περσῶν· καὶ ἐγὼ ἐξεπορευόμην, καὶ ὁ ἄρχων τῶν ῾Ελλήνων ἤρχετο, ( ΕΞΕΠΟΡΕΥΟΜΗΝ= Ο ΑΔΩΝΑ`Ι` =. ΚΥΡΙΟΣ.. ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ Ο ΛΑΒΩΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ .) ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr