ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ: Ή ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ Ή ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! Δήλωση Εκπροσώπου Μακεδονικού Κόμματος - Βίντεο



   Καθαρό τελεσίγραφο προς την Τουρκία προτείνει το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, για την υπόθεση των δύο αιχμαλώτων Ελλήνων Στρατιωτικών, που κρατούνται για δεύτερη ήδη εβδομάδα στις φυλακές, ενώ οι Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να τους αποδώσουν ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες, παίζοντας κυριολεκτικά με μια ολόκληρη χώρα, που κανείς πια δεν λογαριάζει, χάρη στη γενική διάλυση που επικρατεί προ και μετά ιδίως των Μνημονίων, με την εθνική περιουσία παρανόμως υποθηκευμένη, την εθνική άμυνα εφιαλτικά υποεξοπλισμένη και την εθνική αξιοπρέπεια απολύτως τσαλακωμένη, τόσο, ώστε να ωθείται προς "πώληση" και αυτό ακόμη το ιερό όνομα της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

  Συγκεκριμένα, προτείνουμε το εξής τελεσίγραφο προς την
Τουρκία: ή μας δίνετε τους μέσα σε 48 ώρες του δύο Έλληνες Στρατιωτικούς ή κλείνουμε για πάντα το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής! Αυτόν τον "καρκίνο" της Θράκης!

   Η Τουρκία θα μάθει έτσι ότι δεν μπορεί να παίζει ούτε με την Ελλάδα, ούτε με τα παιδιά της! Επειδή το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, είναι θεμελιώδες εργαλείο της επεκτατικής της πολιτικής και θα προσπαθήσει να μην το χάσει πάση θυσία! Είναι η "αχίλλειος πτέρνα" της!

  Ακόμη και εάν αντιδράσει "μουγκρίζοντας" με ισοδύναμο κλείσιμο του Ελληνικού Προξενείου Αδριανούπολης ή ακόμη και άλλου, αυτή θα είναι η χαμένη!

  Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής πρέπει να κλείσει και αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία που μας δίνει η Τουρκία για να το πράξουμε!

 Μόνης της ελπίδα να το διασώσει, είναι οι 48 ώρες που προτείνουμε να τις δοθούν μεγαλόκαρδα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, για να στείλει σώους και αβλαβείς πίσω στα σπίτια τους του δύο Έλληνες Στρατιωτικούς, οι οποίοι θεωρούνται δίκαια πια εδώ σύγχρονοι Ήρωες!

    Καλούμε τον κ. Κοτζιά να πατήσει πια τους Τούρκους στον "κάλο"! Τώρα έχει το εργαλείο!

 Δείτε στο βίντεο την σχετική δήλωση του Εκπροσώπου του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, 13-3-2018:

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

2 σχόλια:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr