ΒΡΟΝΤΗ ΜΙΚΗ: ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ''!



   Στις αθάνατες ιστορικές ρήσεις θα περάσει και η νέα δήλωση - βροντή του Μίκη Θεοδωράκη, ότι "η υποχώρηση στο όνομα αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας", όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του για τις εξελίξεις στο Σκοπιανό (21-5-2018) ο μεγάλος Έλληνας και συνθέτης!

 Αφού είχε κατονομάσει ως "εθνομηδενιστές" τους Κυβερνώντες στο μεγάλο Συλλαλητήριο της Αθήνας (εδώ), τώρα τους προειδοποιεί ρητά και καθαρά ότι θα διαπράξουν "εθνική μειοδοσία" εάν  υποχωρήσουν στο όνομα και το δώσουν στα Σκόπια, γιατί τότε θα κινδυνεύει η εθνική μας ακεραιότητα, ενώ οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιούν την Νατοϊκή "Μακεδονία" για να μας εκβιάζουν, απαιτώντας κάθε τόσο νέες υποχωρήσεις.

   Αναλυτικότερα, γράφει ο Μίκης για το Σκοπιανό:

  "Η Μακεδονία του Αιγαίου σχηματίστηκε από τον Τίτο με στόχο να αποσπάσει όλη την Βόρεια Ελλάδα όπως το είχε επιχειρήσει προηγουμένως μαζί με τον Βούλγαρο Δημητρώφ πείθοντας μάλιστα και το ΚΚΕ να συνταχθεί μ’ αυτή την ενέργεια για ένα μικρό διάστημα.

  Σε περίπτωση όμως που τα Σκόπια γίνουν μέλος του ΝΑΤΟ, θα είναι ευκολότερο για τους αμερικανούς να μας εκβιάζουν σείοντας πάνω απ’ το κεφάλι μας την Νατοϊκή «Μακεδονία» σαν μπαμπούλα για να ενδώσουμε σε νέες πολιτικές που θα ήθελαν να μας επιβάλουν....

 ....Φυσικά εμείς που πρωτοστατήσαμε στις λαϊκές συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, παραμένουμε πιστοί στις αποφάσεις του ιστορικού Συμβουλίου των Αρχηγών των Κομμάτων του 1992. Όπως είπα και στην ομιλία μου στο Σύνταγμα, την ιστορική νομιμοποίηση για το όνομα «Μακεδονία» μόνο εμείς, οι Έλληνες θα μπορούσαμε να τη δώσουμε. Αλλά αυτό θα μπορούσε να το κάνει όχι το 29% αυτών που ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές αλλά αν είναι δυνατόν το 100% των Ελλήνων.

 Με δεδομένο τον μεγάλο κίνδυνο που θα προκαλέσει για την εθνική μας ακεραιότητα, η υποχώρηση στο όνομα αποτελεί πράξη εθνικής μειοδοσίας"!

   Και όταν το λέει αυτό ένας Μίκης, είναι πολύ βαρύ! Ιδίως όταν πρόκειται για Κυβέρνηση "Αριστεράς"...

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

όλοι για την Μακεδονία, όλοι για τον Αλέξανδρο, όλοι για την Ελλάδα της καρδιάς μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr