ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Αναγνωρίζουμε ακόμη και ''Μακεδονική'' Γλώσσα


 Τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων αποκαλύπτει σήμερα λεπτομέρειες του εκκολαπτόμενου σχεδίου Συμφωνίας με την Αθήνα, όπου η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δίνει τα πάντα, ακόμη και την αναγνώριση "Μακεδονικής" Γλώσσας!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΜΕΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
   Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις λοιπόν, η Συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί στις εντατικές διαβουλεύσεις 4 μηνών, αλλά μένουν κάποιες ακόμη τεχνικές λεπτομέρειες. Η Συμφωνία αναμένεται να επιβεβαιωθεί από Τσίπρα και Ζάεφ την Πέμπτη 17-5-2018, οι οποίοι και θα δώσουν το πράσινο φως στους ΥΠΕΞ για τις τελευταίες πινελιές και τη σύνταξη του τελικού κειμένου!

ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΔΩΡΟ Ε.Ε.
   Το κείμενο της τελικής Συμφωνίας, που θα ετοιμαστεί με τη μεσολάβηση Νίμιτς, θα είναι έτοιμο προς υπογραφή σε ένα μήνα, στα μέσα Ιουνίου και μάλιστα πριν τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 28 και 29 Ιουνίου 2018, ώστε εκεί τα Σκόπια, με πρωτοβουλία της Κυβέρνησης ΣΎΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, να λάβουν ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε. (και να μπορούν να πανηγυρίσουν έτσι "εθνική επιτυχία της ...Μακεδονίας")!

ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΝΑΤΟ
   Αμέσως μετά την υπογραφή της τελικής Συμφωνίας, αυτή θα περάσει για έγκριση από τα Κοινοβούλια των δύο χωρών, ώστε να επιτραπεί στα Σκόπια να λάβουν και επίσημα την πρόσκληση ένταξής τους από το ΝΑΤΟ, κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας στις 11 και 12 Ιουλίου στις Βρυξέλλες (δεύτερη "εθνική επιτυχία της ...Μακεδονίας")!

  Ακολούθως θα αρχίσει η ψήφιση της ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ από τα εθνικά κοινοβούλια των χωρών μελών, ενώ - όπως αναφέρεται - στο ελληνικό κοινοβούλιο θα υπάρξει πρόβλεψη ότι η ελληνική έγκριση θα ισχύσει μετά τις συνταγματικές αλλαγές και την εκπλήρωση εφαρμογής του "erga omnes"...

   Αυτό είναι όμως παράκαμψη του ΒΕΤΟ Καραμανλή στο Βουκουρέστι και ωμός εμπαιγμός του ελληνικού λαού! Διότι εάν στα Σκόπια η Αντιπολίτευση του V"M"RO δεν εγκρίνει την Συμφωνία τώρα, δεν θα την εγκρίνει και μετά και άρα η Συμφωνία είναι άκυρη, μονόπλευρη και λεόντειος και μάλιστα αντίθετη από το "ισχύον" Σύνταγμα των Σκοπίων, που προβλέπει άλλο όνομα για την χώρα και επομένως ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ

 Εάν οι Μιτσκόσκι - Γκρούεφσκι εγκρίνουν την Συμφωνία, εξαφανίζονται πολιτικά για πάντα! Επομένως είναι μαθηματικά αδύνατο να την εγκρίνουν τουλάχιστον σαν αντιπολίτευση, αλλά θα θελήσουν να την επαναδιαπραγματευτούν σαν Κυβέρνηση. Αλλά μέχρι τότε, "εμείς" θα τους έχουμε δώσει τα πάντα, χωρίς να πάρουμε τίποτα!

 Σημειώνουμε πως όλα αυτά θα γίνουν, με τα Σκόπια να αναφέρονται και να αυτοπροσδιορίζονται Συνταγματικά σαν "Δημοκρατία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"...

   Οι Σκοπιανοί ζητούν δύο χρόνια χρονοκαθυστέρησης για την εφαρμογή των Συνταγματικών αλλαγών και του "erga omnes" (για όλες τις χρήσεις), αλλά αυτό θα επαναπροσδιοριστεί, αναφέρει η σκοπιανική τηλεόραση, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει αντιπρόταση από την πλευρά Κοτζιά, προφανώς για συντομότερο διάστημα...

   ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ
   Η νέα απαράδεκτη επίσης Σύνθετη Ονομασία θα είναι πιθανότατα το "Δημοκρατία της Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ", με το "Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" γραμμένο χωριστά και όχι σαν μια ενιαία λέξη και μεταφρασμένο όχι στα σλαβικά, αλλά στα αγγλικά (σ.σ. "Republic of Upper MACEDONIA")!

   Αυτή η ονομασία θα αποτελεί εφεξής το Διεθνές Όνομα των Σκοπίων, εγγεγραμμένο στον ΟΗΕ.

   Όταν ολοκληρωθούν οι Συνταγματικές αλλαγές, το όνομα αυτό θα είναι για συνολική χρήση.

   Ωστόσο η λέξη "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" θα είναι εκεί φαρδιά - πλατιά και οι πλαστογράφοι θα τρίβουν τα χέρια τους από τα αναπάντεχα δώρα του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων θιασωτών της Σύνθετης Ονομασίας, που "καταπίνουν την κάμηλο και διυλίζουν τον κώνωπα"!

Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ
   Στην υπηκοότητα θα αναγράφεται "Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας" και ο κάθε Σκοπιανός  και όλος ο κόσμος θα το λέει απλά "Μακεδονική"...

ΕΘΝΟΤΗΤΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
   Για το μείζον αυτό ζήτημα, η σκοπιανική τηλεόραση δεν αναφέρει τίποτε, ενώ υπάρχει από χρόνια σχέδιο των ΗΠΑ και τώρα πια των Ζάεφ και Νίμιτς, για να αποσιωπηθεί από την Συμφωνία η Εθνότητα/Ταυτότητα, ώστε να παραμείνει "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ"! Δηλαδή να υπάρξει από την Αθήνα η σιωπηρή και ανεμπόδιστη, ντε φάκτο παραδοχή της ύπαρξης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ Έθνους"! Κάτι το οποίο θα μπορούν να επικαλούνται ελεύθερα οι Σκοπιανοί και τα Σκόπια μετά την ολοκλήρωση της ένταξής τους σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, όπου η Ελλάδα πια δεν θα έχει κανένα μέσο να αντιδράσει!

  Κάτι τέτοιο όμως, συνιστά Εθνική Προδοσία εκ προθέσεως!

Η ΓΛΩΣΣΑ
 Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, η Ελλάδα θα αναγνωρίζει στην Συμφωνία ότι επίσημη γλώσσα των Σκοπίων είναι η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ", πιθανόν με την εξήγηση ότι είναι μια γλώσσα από τη σλαβική ομάδα γλωσσών... Κάτι που είναι βέβαια δευτερεύον, αφού η ονομασία της Γλώσσας συνιστά συστατικό και αναγνωριστικό της ονομασίας ή του προσδιορισμού του έθνους! Π.χ. θα μας λένε τη "Μακεδονική" γλώσσα μιλούν οι "Μακεδόνες"... Πρόκειται για αληθινό έγκλημα!

ΣΥΜΦΩΝΙΑ - ΕΦΙΑΛΤΗΣ
   Όλο αυτό το σχέδιο Συμφωνίας που παρουσιάζουν τα Σκόπια, είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τον Ελληνισμό! Διότι παραχωρεί το ιερότερο και ηρωικότερο όνομα και κομμάτι της Ιστορίας μας σε γειτονική χώρα, που το θέλει να για διεκδικήσει μεθαύριο το ίδιο το έδαφος της Βόρειας Ελλάδας, για λογαριασμό και άλλων δυνάμεων και συμφερόντων.

   Με με μια τέτοια Συμφωνία, η Ελλάδα δίνει την εθνική της τιμή και αξιοπρέπεια στο τεχνητό κρατίδιο που δημιούργησε ο Τίτο, δικαιώνοντας την προπαγάνδα του και οπλίζοντας τον τελικό του στόχο, που φτάνει ως τον Λευκό Πύργο, τον Άγιον Όρος, τη Θάσο, τον Όλυμπο και το Αιγαίο!

  Με μια τέτοια επαίσχυντη και άθλια Συμφωνία, παραδίδεται η ιδιοκτησία του ιερού μας ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους χρόνιους Σφετεριστές των Σκοπίων και δικαιώνονται οι πράξεις και τα χθόνια σχέδιά τους!

  Μετά από λίγα χρόνια, θα απαγορευτεί στην Ελλάδα η χρήση του όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και των παραγώγων του ή θα επιβληθεί προσδιορισμός, ώστε να μην θεωρεί η χρήση του "αλυτρωτική", διεκδικητική ή ανταγωνιστική από την χώρα μας προς τους Πλαστογράφους...

  Καλούμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, να δραπετεύσουν από τα ένοχα και συνένοχα κόμματα της "Σύνθετης Ονομασίας", της υποσχεσιολογίας και της υποκρισίας και να έρθουν τώρα στον ολοκάθαρο Ήλιο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού!

    Γιατί έξω από τη Βουλή, αγωνιζόμαστε να ματαιώσουμε την άθλια Συμφωνία!

  Μέσα από την Βουλή, θα την ακυρώσουμε πανηγυρικά με νομοθετική πράξη ή με εθνικό Δημοψήφισμα, στο οποίο θα λάβει μέρος και η τιμημένη Ομογένεια!


το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

όλοι για την Μακεδονία, όλοι για τον Αλέξανδρο, όλοι για την Ελλάδα της καρδιάς μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr