Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - ΣΟΚ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!


 Δεν πρόλαβε καλά καλά το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού να αποκαλύψει τον βαθύτερο σκοπό της Υπουργοποίησης ενός εν ενεργεία Ανώτατου Στρατιωτικού από τον ...ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ) και δυστυχώς δικαιώθηκε άμεσα, αφού ήδη ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, σοκάροντας τον Ελληνισμό και προσβάλλοντας βαρύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις, που διαφωνούν κάθετα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Φιλελλήνων του κόσμου, στην παράδοση του ελληνικού όρου "Μακεδονία" στα Σκόπια!


   Με την αναγκαία υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη και ημερομηνία υπογραφής 18-1-2019, η Συμφωνία των Πρεσπών κατατέθηκε στη Βουλή για να κυρωθεί (ημερομηνία κατάθεσης 19-1-2019)! (Δείτε εδώ όλο το σχετικό Σχέδιο Νόμου)

  Και θα δακρύσουν οι τάφοι των στρατιωτών μας και του Παύλου Μελά! Θα δακρύσουν οι Εύζωνες και ο Άγνωστος Στρατιώτης! Θα δακρύσουν τα παιδιά που φυλάνε βραχονησίδες στις εσχατιές της Ελλάδας! Θα δακρύσουν τα παλικάρια και οι κοπελιές στις Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων, που ήδη "βράζουν" από αγανάκτηση! Γιατί το μεγαλύτερο οπλικό σύστημα, είναι το ηθικό ενός στρατού και ενός λαού! Είναι η Ιστορία και η Δόξα των Προγόνων του! Είναι η Κληρονομιά και τα Έπη του! Είναι οι δάφνες, οι Άγιοι και οι Ήρωές του! Και αυτά δεν έχει κανείς το δικαίωμα να τα καταπατήσει!


  Στην άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, μαζί με την επαίσχυντη υπογραφή Αποστολάκη, υπάρχουν και ένα σωρό ακόμη υπογραφές συνενόχων, ενώ η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά δεν υπέγραψε προσωπικά, αλλά υπέγραψε για λογαριασμό της ο Αναπληρωτής ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος, όπως φαίνεται στο ιστορικό ντοκουμέντο των υπογραφών που δημοσιεύουμε, για να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες τους σύγχρονους "Εφιάλτες" τους!


   Ο Αποστολάκης, οφείλει έστω και τώρα να παραιτηθεί! Όχι για να σώσει την τιμή του, αλλά για να σώσει την τιμή ολόκληρων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας που επί χρόνια τον είχαν Αρχηγό τους!


  Ο Ελληνικός Στρατός, ο Ορθόδοξος ελληνικός Κλήρος, όλος ο ελληνικός λαός, ΔΕΝ δέχεται την παράδοση του όρου "Μακεδονία" στο κρατίδιο των Κομιτατζήδων, του Στάλιν και του Τίτο και εσχάτως του ΝΑΤΟ και του Βερολίνου!


 Ελληνίδες και Έλληνες, δώστε μας την Κοινοβουλευτική Δύναμη να τους συντρίψουμε και να ακυρώσουμε τα πάντα! Για να κυματίσει η Ελλάδα και πάλι ψηλά! Υπογράψτε εδώ, άμεσα και μαζικά την Ιδρυτική μας Διακήρυξη! Το μόνο που φοβούνται! Το μόνο που θα τους σταματήσει μια για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr