ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Μήνυμα του Αρχηγού (βίντεο)


ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!



  Ο Εθνομηδενισμός Εθνομηδενίστηκε!

  Οι πρωταίτιοι τιμωρήθηκαν

  Η Συμφωνία των Πρεσπών απορρίφθηκε επί της κάλπης από το 77% των Ελλήνων!
 Αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή έχοντας μόλις ένα 23%, που αντιστοιχεί σε 70 - 72 Βουλευτές! Με το 1/4 του Κοινοβουλίου! Η Συμφωνία είναι λοιπόν άκυρη!

 Γι΄ αυτό και καλούμε τον απολύτως συνυπεύθυνο Πρόεδρο Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να παραιτηθεί και αυτός και να πάμε ταυτόχρονα και σε Προεδρικές Εκλογές! Η ΝΔ ας μην τον καλύπτει άλλο!

 Ο Αγώνας συνεχίζεται! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σας ευχαριστεί όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες, για το μεγάλη "γροθιά" στον ΣΥΡΙΖΑ των Σκοπίων, του Ζάεφ και της Αθεΐας!

1 σχόλιο:

  1. ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΒΑ ΚΑΗΚΕ..ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ 947.
    Α
    ΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΜΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΕΡΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΧΙΕΣ,ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΚΡΑΝΙΣΙΑ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ,ΣΑΠΣΙΜ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ....ΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ...

    ΑΥΤΟΣ Η ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΠΡΕΙΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ...ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΙΑΡΜΑΤΩΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΥΨΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ...ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΟΡΦΑΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ 1947 ΤΑ ΜΑΡΞΙΣΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΚΟΤΩΣΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΩΝΗ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr