ΝΤΡΟΠΗ: ΞΑΦΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΥ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!


 Απογοητεύει ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος, παίρνοντας με άρθρο του (εδώ) καθαρά ευρω-νατοϊκή, αλλά και κομματική θέση, υπέρ της πολιτικής Μητσοτάκη, για μη ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών!


  Αφού δεν μπήκε ούτε στο Επικρατείας, όπως γραφόταν, ούτε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - αν και θα το άξιζε σαν πετυχημένος Α/ΓΕΕΘΑ - ο Στρατηγός που ξεσκούριασε το Στράτευμα, σηκώνοντάς το κάθε τόσο μέσα στα άγρια χαράματα σε "Δύναμη Δέλτα" για την ανακατάληψη νησιών του Αιγαίου, βάλθηκε να φανεί "βασιλικότερος του βασιλέως" και να ξεσπάσει σε μια απίστευτη ομοβροντία υποστήριξης των θέσεων ΝΑΤΟ, Ε.Ε., Μητσοτάκη και ΝΔ, η οποία ενέπαιξε και παραπλάνησε τον λαό, στέλνοντας "διμοιρίες" Βουλευτών της στα Συλλαλητήρια, απλά για να καταφέρει να γίνει Κυβέρνηση! "Τσίπρας" στη θέση του Τσίπρα, όπως γράψαμε σε άλλη ανακοίνωσή μας (δείτε εδώ).

 Η "φανατική" κυριολεκτικά υπεράσπιση Κωσταράκου, ξεπερνά και την ίδια την οργανωμένη - και άφωνη λόγω ενοχής - ΝΔ και αναβιβάζει τον Στρατηγό σε υπ. αριθμ. 1 "Σωματοφύλακα" του Κυριάκου, δείχνοντας πως η πολύ παρέα με Νατοϊκούς και Ευρωπαίους "χαλάει και τα πιο καλά παιδιά"... Γιατί η θέση Κωσταράκου μοιάζει να είναι "φωνή του ΝΑΤΟ και του Ευρωπαϊκού Στρατού" στην Ελλάδα!

  Ιδού μια μόνο γεύση του:

"...5. Η Συμφωνία έχει υπογραφεί κατά νόμιμο τρόπο, από τη νόμιμη κυβέρνηση της Χώρας και έχει κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων, σε μια ψηφοφορία όπου οι βουλευτές-υπέρμαχοι της Συμφωνίας πλειοψήφησαν.

6. Δυο παγκόσμιες και αδιαμφισβήτητες αρχές των διεθνών σχέσεων είναι:

α. Τα κράτη έχουν συνέχεια. Η Συμφωνία δεν υπογράφηκε από τον ιδιώτη κ. Κοτζιά και το κόμμα ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράφηκε, φευ, από τη νόμιμη κυβέρνηση της Ελλάδας. Και γι’ αυτό και περιβάλλεται με την ισχύ που της εξασφάλισε η επικύρωσή της από την Βουλή. Και γι’ αυτό και ισχύει διεθνώς, νόμιμα και επίσημα.

β. Οι διεθνείς συμφωνίες τηρούνται. (Pacta sunt servanda). Ότι συμφωνήθηκε ισχύει εκτός φυσικά και παραβιαστούν βασικές προβλέψεις και προϋποθέσεις της Συμφωνίας. Δεν αλλάζουν κατά βούληση, επειδή κάποιοι διαφωνούσαν ή είχαν άλλες απόψεις και απλά δεν μπόρεσαν να εμποδίσουν την επίσημη υπογραφή από τους έχοντες αυτό το δικαίωμα. Η Συμφωνία ισχύει και ήδη παράγει διεθνή αποτελέσματα, όπως η επικείμενη είσοδος της ετέρας συμβαλλόμενης χώρας στο ΝΑΤΟ.

7. Η νέα κυβέρνηση συνεπώς, αλλά και οποιοιδήποτε κυβέρνηση, δεν μπορεί να ακυρώσει μονομερώς ή να αθετήσει ή να προσβάλλει τη Συμφωνία με μόνο αιτιολογικό ότι δεν συμφωνεί. Τα αποτελέσματα που έχει ήδη παράγει δεν ανατρέπονται. Ακόμα και αν δεν συμφωνεί με τη Συμφωνία η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που εξέφρασε πρόσφατα επίσημα την βούλησή της στις εκλογές..."!

  Ούτε τα Σκόπια, ούτε η Μέρκελ, ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε το ίδιο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιχειρηματολόγησαν ποτέ με τέτοιο ζήλο!

 Και τι προτρέπει ο Στρατηγός την Κυβέρνηση; Διαβάστε και φρίξτε:

 "Μπορεί όμως να παρακολουθήσει την ακριβή και σχολαστική τήρηση των συμφωνηθέντων..."!

  Δηλαδή ο Κωσταράκος προτείνει η ίδια η Ελλάδα να ξαγρυπνά για την πιστή τήρηση της άθλιας προδοσίας των Πρεσπών!!! Να φροντίζει η Ελλάδα να λέγονται "Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Να φροντίζει η Ελλάδα να λέγονται "Μακεδόνες"! Να φροντίζει η Ελλάδα να ονομάζεται "Μακεδονική" η γλώσσα τους! Γιατί αυτά προβλέπει η Συμφωνία, την οποία μας "απαγορεύει" αίφνης να ακυρώσουμε! Και μας προτρέπει να τηρήσουμε πιστά! Αν είναι δυνατόν!

  Ε, λοιπόν όχι! Ντροπή! Επιτέλους ντροπή! Δεν είναι έτσι οι Έλληνες! Δεν είναι έτσι φτιαγμένος ο Ελληνισμός των άθλων και των μεγάλων ανατροπών!

  Η Ελλάδα έμεινε στην Ιστορία για τα "ΟΧΙ" της! Όχι για τα "ΝΑΙ" της! Έμεινε στην Ιστορία γιατί τέτοιες Κατοχικές Συνθήκες, που υπέγραψαν μειοδοτικές και μειοψηφούσες Κυβερνήσεις, τις έσκιζε! Τις έκανε λιώμα! Τις ποδοπάτησε και τραγούδησε περήφανα τον Ύμνο της Ελευθερίας! (Δείτε σχετικά με την Ακυρότητα της Συμφωνίας: ο Χρονικός Όρος, το άρθρο 75 του Συντάγματος των Σκοπίων και το νομικά απαγορευτικό άρθρο 2, 4,β,ii της Συμφωνίας των Πρεσπών)


Μετά τον πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Αποστολάκη που προβιβάστηκε σε Υπουργό για να υπογράψει την αλθιοτάτη Συμφωνία (δείτε εδώ), έρχεται τώρα και ένας άλλος πρώην Α/ΓΕΕΘΑ, ο Στρατηγός Κωσταράκος, για να μας πει να μην την πειράξουμε και να την τηρούμε πιστά, κατηγορώντας από την άλλη τον Τσίπρα, μόνο και μόνο επειδή ίσως δεν είναι "του κόμματος". Αλλά ποιος ξέρει, μπορεί και να γίνει! Αφού "όμοιος ομοίω αεί πελάζει!"

 Και τέλος, "προδότες" δεν είναι μόνον όσοι διαπράττουν την προδοσία, αλλά και όσοι την ανέχονται και δεν την ακυρώνουνΌσοι χειροκροτούν και συντάσσονταιΌσοι δεν αντιδρούν και υποτάσσονται!  Όσοι την υπηρετούν και την εξυπηρετούνΌσοι βάζουν τις υπογραφές της "κόκκινης χούντας", πάνω από το στέμμα, το ανάστημα, την ιστορία, την τιμή και την δόξα της Ελλάδας!

  Ντροπή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr