ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΖΑΕΦ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ'' - ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ''! Παρέλαση Κομιτατζήδων με τον Ήλιο των Αιγών



 Σε σωρεία νέων προκλήσεων προέβη ο Πρωθυπουργός του γειτονικού κρατιδίου συμμετέχοντας προσωπικά στην "Εθνική" εορτή του Ίλιντεν, της βουλγαρικής δηλαδή ψευδοΕπανάσταστης των Κομιτατζήδων στις 20 Ιουλίου 1903, ανήμερα του Προφήτη Ηλία (Ίλιντεν), με σκοπό να παρασύρουν τους ντόπιους ελληνικούς πληθυσμούς σε "Επανάσταση", προκειμένου να δείξουν στις ξένες δυνάμεις ότι η Μακεδονία κατοικείται δήθεν από "Βούλγαρους", έτσι θα το παρουσίαζαν, ώστε μελλοντικά οι ξένοι να την κατοχυρώσουν στην Βουλγαρία και όχι στην Ελλάδα! Το Ίλιντεν δηλαδή σκόπευε ευθέως στην αρπαγή της Μακεδονίας από τον Ελληνισμό!

 Η ψευδοΕπανάσταση απέτυχε φυσικά τότε, αφού οι ντόπιοι ελληνικοί πληθυσμοί δεν έπεσαν στην παγίδα, παρότι προσπάθησαν να ξεσηκώσουν ακόμη και την Καστοριά! Εστία του "Ίλιντεν" φαινόταν πως ήταν το Κρούσοβο, μια καθαρά βλαχόφωνη ελληνική πολιτεία, η οποία και πλήρωσε βαρύ τον φόρο του αίματος, όταν τα τουρκικά στρατεύματα ξέσπασαν πάνω της, με αμέτρητες σφαγές, βιασμούς και λεηλασίες, νομίζοντας ότι χτυπούν τους "Επαναστάτες"! Αλλά χτυπούσαν τελικά τους Έλληνες του μαρτυρικού Κρουσόβου! Ήταν η σφαγή που ξύπνησε τότε την Αθήνα και άρχισε ο Ένοπλος Μακεδονικός Αγώνας, με κορυφαίους μπροστάρηδες τον Ίωνα Δραγούμη και τον Γερμανό Καραβαγγέλη, ο οποίος στρατολόγησε και τον άξιο Καπετάν Κώττα!


"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΤΕΝ" ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΑΙΓΩΝ

 Οι εορτασμοί στα Σκόπια γίνονται 13 ημέρες μετά, στις 2 Αυγούστου κάθε χρόνου. Και έτσι φέτος η "εθνική" εορτή γιορτάστηκε στις 2 Αυγούστου 2019 στον "Λόφο της Αρκούδας" έξω από το Κρούσοβο, με τον Ζάεφ (που πέρυσι δεν τόλμησε να εμφανιστεί) να φωνάζει πως είναι "τα παιδιά του Ίλιντεν", που σημαίνει "τα παιδιά των Κομιτατζήδων" που θέλανε και θέλουνε να αρπάξουν το έδαφος της μίας και μόνης Μακεδονίας!


 Αυτό άλλωστε μαρτυρούσε και η έφιππη, προκλητική παρέλαση των Κομιτατζήδωνμε τον Ήλιο των Αιγών στις σημαίες, όπως φαίνεται σε σημεία των φωτογραφιών που παρουσιάζουμε και προσπάθησαν να κρύψουν, αλλά τους ξέφυγαν και συνιστούν κατάφωρη παραβίαση της "Συμφωνίας των Πρεσπών", η οποία για το Μακεδονικό Κόμμα είναι παντελώς άκυρη!


"Εμείς, οι πολίτες, τα παιδιά του Ίλιντεν, κατευθύνουμε φυσικά να προσβλέπουμε στο μέλλον. Προσβλέπουμε στο μέλλον επειδή θέλουμε ένα ασφαλές και σταθερό κράτος μέλος του ΝΑΤΟ.

 Όλοι επενδύουμε στο μέλλον επειδή είμαστε έτοιμοι για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, επειδή φέρνουμε και χτίζουμε τις ευρωπαϊκές αξίες και κινούμαστε προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Επομένως - κάθε μέρα είναι Ίλιντεν
Ως εκ τούτου - είμαστε όλοι παιδιά του Ίλιντεν"! 

  Αυτά θα γράψει σε προσωπικό μήνυμά του ο ίδιος ο Ζάεφ (2-8-2019), διατηρώντας και αναζωπυρώνοντας τους πάγιους στόχους των σφετεριστών, που προς το παρόν χρησιμοποιούν απλά την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών για να μπουν στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. και καθ' οδόν ξέρουν πολύ καλά τι θα κάνουν... Όπως ξέρουμε όσοι παρακολουθούμε την Ιστορία...


"ΤΟ ΙΛΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ"

 Οι προκλήσεις Ζάεφ ξεκίνησαν με την επιτόπου ομιλία του κατά τον επίσημο εορτασμό στον "Λόφο της Αρκούδας", όπου ενώπιον χιλιάδων Σκοπιανών αναφώνησε:

 "Το Ίλιντεν είναι η κρατική μας υπόσταση και η υπερηφάνειά μας! Το Ίλιντεν είναι η γιορτή μας, το Ίλιντεν είναι η "Μακεδονική" μας γλώσσα, το Ίλιντεν είναι ο εθνικός μας ύμνος"!

 Εννοώντας καθαρά ότι Ίλιντεν είναι το δήθεν "Μακεδονικό" Έθνος, αλλά και ο κύριος στόχος του σημερινού Κράτους, δηλαδή η αρπαγή της Μακεδονίας των Ελλήνων!


"ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

   Ενώ ακόμη πρόσθεσε, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Πρωθυπουργικού Γραφείου, όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού:
  
 "Είναι πατριωτικό καθήκον μας να ακολουθήσουμε την νικηφόρα φιλοδοξία των Ίλιντεν από το 1944, ακριβώς όπως ακολούθησαν τις αγωνιστικές φιλοδοξίες των Ίλιντεν από το 1903 - την φιλοδοξία για ένα λαμπρό μέλλον για την Μακεδονική Δημοκρατία και όλους τους πολίτες της"!

 Και το κουτοπόνηρο "Μακεδονική Δημοκρατία" σημαίνει φυσικά "Δημοκρατία Μακεδονίας"! Πλήρη καταπάτηση της άθλιας "Συμφωνίας των Πρεσπών", την οποία δυστυχώς υπερασπίζεται και η νέα ελληνική Κυβέρνηση. Μα όποιος δεν μπορεί να φωνάξει τα εθνικά δίκαια στο Σκοπιανό, ούτε στα Μνημόνια, ούτε στο Κυπριακό, ούτε στο Αιγαίο δεν θα μπορέσει. Γιατί η φωνή αυτή βγαίνει από την ψυχή, βγαίνει από την καρδιά, βγαίνει από τους τάφους! Και οι τάφοι είναι ηρώων και Αγίων!

 Ποια είναι όμως και τι σημαίνουν "τα Ίλιντεν"; Το λέει με μια εικόνα και χίλιες λέξεις ο Χάρτης του Ίλιντεν, που απεικονίζει τόσο τον στόχο του Ίλιντεν 1903, όσο και εκείνου του λεγόμενου "δεύτερου Ίλιντεν" στα 1944! Ας το δουν και ας ξυπνήσουν επιτέλους όλοι! Και ας καταλάβουν τι εννοεί ο Ζάεφ!


 Οι ξένοι χρησιμοποίησαν τον Τσίπρα και τώρα και τον Μητσοτάκη, προσφέροντας μια "καλύτερη εικόνα" της Οικονομίας και της Ελλάδας, όσο η "Ελλάδα" ξεπουλάει και ξεπουλιέται στους Εμπόρους των Εθνών! Αλλά ως εδώ! Κανείς δεν  μπορεί να μιλάει για Ελλάδα, όταν αποδέχεται την Προδοσία της Ελλάδας από την Συμφωνία των Πρεσπών! Κανένας!


1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr