''ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ'' ΚΑΙΝΕ ΠΡΕΣΠΕΣ: ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! Τι αποκαλύπτει σερβική εφημερίδα!



 "Μαύρα Ταμεία" είχαν συστήσει ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ και ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός των Κοσόβου Ρασμούς Χαραντινάι, με σκοπό το "λάδωμα" Ελλήνων πολιτικών προκειμένου να ενταχθούν τα Σκόπια στην Ε.Ε.!

 Την αποκάλυψη αυτή έκανε η μεγάλης κυκλοφορίας σερβική εφημερίδα "Blic" στις 6-8-2019, με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της, σοκάροντας τους πάντες!

 Επικαλούμενη διπλωματικές πηγές (σ.σ. δεν αποκλείεται να έχουν σχέση με τον πανταχού παρόντα και εποπτεύοντα ρωσικό παράγοντα που συνήθως έχει και "τεκμήρια") η σερβική εφημερίδα γράφει πως ο Ζάεφ και ο Χαραντινάι (πρώην Αρχηγός του UCK - KLA), "συνεργάζονται στενά προκειμένου να ελέγχουν θέσεις εργασίας και να δημιουργούν μαύρα κεφάλαια, που θα χρησίμευαν για την πληρωμή των πολιτικών"! Επίσης για την "εκπαίδευση στρατιωτικών μονάδων, με χρήματα να καταβάλλονται μέσω εταιρειών"!


Η "ΑΦΟΡΜΗ"
  Με αφορμή την πρωτοφανή άρνηση των Σκοπίων να εκδώσουν στο Βελιγράδι τον καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου από την Σερβία Τομόρ Μoρίνα, στέλεχος του αδίστακτου UCK, που "ξεχώρισε" για βασανισμούς και δολοφονίες Σέρβων στη Τζιακόβιτσα του Κοσσυφοπεδίου το 1999 , ευρισκόμενος κάτω από τις εντολές του Αρχηγού Χαραντινάι, άρχισε να έρχεται στο φως η μυστική σχέση Κοσόβου - Σκοπίων και ειδικότερα Χαραντινάι - Ζάεφ!

 Σημειώνουμε ότι και ο Χαραντινάι έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για εγκλήματα πολέμου, αλλά όλο "ξεγλιστράει", συνήθως λόγω μη επαρκών αποδείξεων, ενώ τον περασμένο μήνα (Ιούλιος 2019) αναγκάστηκε να παραιτηθεί από Πρωθυπουργός για να απολογηθεί στο Δικαστήριο της Χάγης. Ο "εξαναγκασμός" σε παραίτηση του σκληρού αρχηγού του UCK μοιάζει κίνηση στην σκακιέρα, καθώς ο Χαραντινάι εμπόδιζε σημαντικά τον κυοφορούμενο "συμβιβασμό" - προσέγγιση Κοσόβου - Σερβίας, που έχει σχεδιαστεί από ψηλά, για την ένταξη και αυτών των χωρών στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε... 


Η "ΔΟΥΛΕΙΑ"

  Όπως αναφέρει λοιπόν η Blic "από διπλωματικούς κύκλους της Πρίστινα", ο Χαραντινάι και ο Ζάεφ εργάζονται στενά, επισημαίνοντας ότι "δεν έχουν συναντηθεί μόνο ως Πρωθυπουργοί, αλλά και οι αδελφοί τους - Vice Zaev και Daut Haradinaj - έχουν επίσης συναντηθεί σε ορισμένες συναντήσεις"!


 Συμφώνησαν, γράφει η εφημερίδα σύμφωνα με διπλωμάτη της Πρίστινα "να ελέγξουν τις επιχειρήσεις που έχουν στα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο"! Ωστόσο, όμως η συνεργασία προχώρησε πολύ περισσότερο...

"Ενώ ο Χαραντινάι ήταν Πρωθυπουργός, συμφωνήθηκε να δημιουργηθούν μαύρα κεφάλαια που θα χρησίμευαν για να πληρώσουν πολιτικούς από τις Βρυξέλλες αλλά και την Ελλάδα, προκειμένου να μετριάσουν, με κάθε δυνατό τρόπο, τον αποκλεισμό της πορείας των Σκοπίων προς την ΕΕ και το ΝΑΤΟ! Όλα αυτά είναι σημαντικά για τους Αλβανούς που κατέχουν μέρος της Κυβέρνησης στα Σκόπια και το Κοσσυφοπέδιο πληρώνει επιπλέον αμοιβή εξ αιτίας τους" λέει ο συνομιλητής της Blic!

  Και παρακάτω η εφημερίδα πυροδοτεί "βόμβα μεγατόνων":
 "Σε ένα σημείο, οι αρχές των Σκοπίων έλαβαν ως δώρο δύο εκατομμύρια ευρώ που προορίζονταν για μεμονωμένους Έλληνες πολιτικούς, των οποίων η δουλειά ήταν να μιλήσουν σε ολόκληρη την ΕΕ, ότι δεν έχουν τίποτα ενάντια στην είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ"!


Ο "ΧΡΟΝΟΣ"
 Η αποκάλυψη είναι συνταρακτική! Και αφορά το διάστημα που ο
Χαραντινάι ήταν Πρωθυπουργός συγχρόνως με τον Ζάεφ! Πότε ήταν ο Χαραντινάι Πρωθυπουργός, κρατηθείτε: από 9 Σεπτεμβρίου 2017 έως 19 Ιουλίου 2019! Μέσα δηλαδή στην πλέον κρίσιμη και μυστική εν πολλοίς εξύφανση της Συμφωνίας των Πρεσπών, που άρχισε δειλά να αναγγέλλεται τον Δεκέμβριο του 2017 και υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2018, ενώ ψηφίστηκε στην Ελληνική Βουλή τον Ιανουάριο του 2019 (δείτε εδώ)! Άρα μιλάμε για συγκεκριμένη περίοδο της πολιτικής μας ζωής και μάλιστα ιδιαιτέρως εφιαλτική!

  Το Κόσοβο, η Αλβανία και η Αλβανική Μαφία είναι ως γνωστόν "κορυφή" στο εμπόριο γυναικών, όπλων και κυρίως ναρκωτικών, που αφήνει πολλά "μαύρα" για "μαύρες" χρηματοδοτήσεις! Και οι εν λόγω χρηματοδοτήσεις πηγαίναν από το Κόσοβο προς τα Σκόπια, από τον Χαραντινάι στον Ζάεφ, για να επηρεαστούν συγκεκριμένοι Έλληνες Πολιτικοί, της παραπάνω περιόδου 2017 - 2019, οι οποίοι όπως φαίνεται κατείχαν θέσεις κλειδιά, προκειμένου τα Σκόπια να μπουν στην Ε.Ε.! Για να μπουν όμως τα Σκόπια στην Ε.Ε., έπρεπε προηγουμένως να προετοιμαστεί, να συμφωνηθεί, να υπογραφεί και να ψηφιστεί η άθλια Συμφωνία των Πρεσπών, ως ικανή και αναγκαία συνθήκη...

  Η Συμφωνία από την οποία οι ψευτοΔημοκράτες παρέκαμψαν τον κυρίαρχο ελληνικό λαό, προκειμένου να την στεριώσουν με το ζόρι, με "δανεικούς" και "ξέμπαρκους" Βουλευτές, που μέχρι πριν λίγο ασπάζονταν τα εντελώς αντίθετα από αυτά που τελικά ψήφισαν...


Η "ΔΕΗ" ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
 Δεν πρέπει να ξεχνάμε τέλος, πως πριν την υπογραφή των Πρεσπών αγοράστηκε από την ελληνική προβληματική ΔΕΗ, η εταιρεία ηλεκτρισμού EDS του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού των Σκοπίων και στενού φίλου του Ζάεφ, Κότσο Ανγκιούσεφ, για 4,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μάλιστα φερόταν να έχει ζημιές 5,4 εκ. ευρώ! Πράγμα, που για λόγους πολιτικής ηθικής και μόνον, καμία μα καμία Κυβέρνηση στον κόσμο δεν θα τολμούσε ποτέ να κάνει (δείτε και εδώ)...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr