Η ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ - Το βιβλίο που ανοίγει τον νομικό της τάφο!  Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την Ακυρότητα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τώρα την αποδεικνύει με ένα συνταρακτικό βιβλίο που την τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα και αυτήν και όσους την προετοίμασαν, την υπέγραψαν ή την ψήφισαν, αλλά και όσους αρνούνται τελευταία ότι δεν μπορεί δήθεν να Ακυρωθεί...

  Οι αποδείξεις της Ακυρότητάς της ακολουθούν δύο δρόμους:


 Ο πρώτος αφορά την Σύμβαση της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών, που προβλέπει ρητά όχι μια, αλλά οκτώ περιπτώσεις Ακύρωσης Συμφωνιών, τις οποίες και παραθέτουμε!


 Ο δεύτερος αφορά τα άρθρα της ίδιας της Συμφωνίας των Πρεσπών, που την Ακυρώνουν με τέσσερις συγκεκριμένους όρους της που έχουν παραβιαστεί: τον Χρονικό, τον Συνταγματικό, τον Κυρωτικό και τον Δημοψηφισματικό, που είναι κυριολεκτικά "πέλεκυς"!

 Το σύντομο αυτό βιβλίο αυτό και το περιεχόμενό του, ανοίγουν πραγματικά τον νομικό τάφο της Συμφωνίας των Πρεσπών και βάζουν συνάμα και "το τελευταίο καρφί στο φέρετρό" της!

Το βιβλίο "κυκλοφορεί δωρεάν" και μπορεί ελεύθερα να ανατυπωθεί και να διαμοιραστεί έντυπα ή ηλεκτρονικά, για να φτάσει παντού ο ήλιος της Αλήθειας και της δοξασμένης, μοναδικής και αιώνιας Μακεδονίας των Ελλήνων, που καμία σκιά πλέον δεν μπορεί να κρύψει!

 Διαβάστε το αποκαλυπτικό βιβλίο παρακάτω ή δείτε σε μεγέθυνση, κατεβάστε και εκτυπώστε το εδώ (στις "ιδιότητες εκτύπωσης" επιλέξτε "οριζόντια").Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr