ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΣΤΟ CNNTURK


 Το Μακεδονικό Κόμμα παρουσιάζει το ιστορικό συγκλονιστικό στιγμιότυπο από την ανάλυση επί χάρτου του δραστήριου Τούρκου Αντιπτεράρχου ε.α. και Αμυντικό Αναλυτή Δρ Ερντογάν Καρακούς στο CNNturk στις 13-9-2021, όπου ανέφερε ότι σε περίπτωση Πολέμου πρώτος στόχος της Τουρκίας είναι η κατάληψη της Θεσσαλονίκης! Της ίδιας της πρωτεούσας της Μακεδονίας, της συμπρωτεύουσας της Ελλάδας και Συμβασιλεύουσας της μεγάλης Βυζαντικής μας Αυτοκρατορίας, που με το στρατηγικό της βάθος επί των Βαλκανίων και το στρατηγικό φυσικό λιμάνι της, αποτελεί τον πλέον σημαντική γεωστρατηγική θέση της ΝΑ Ευρώπης!

 Στην εικόνα φαίνεται ακριβώς η στιγμή που ο Καρακούς δείχνει στον χάρτη την θέση της Θεσσαλονίκης μας! Και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο ντοκουμέντο για αξιοποίηση εντός και εκτός του ΝΑΤΟ και επίσης για συναγερμό μέσα στην Αμερικανική Γερουσία, το Κονγκρέσο και τον ίδιο τον Λευκό Οίκο, γιατί η Τουρκία είναι συνδεδεμένη με τον Άξονα Γερμανία -  Κίνα - ακραίο Ισλάμ, που αποτελεί τον πιο μεγάλο επερμόμενο Εφιάλτη της ανθρωπότητας!



ΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 Ο στρατηγικός αυτός στόχος της Τουρκίας θα επιχειρηθεί να κατακτηθεί όχι από χερσαία προέλαση (ανεξάρτητο σώμα θα σκοπεύσει την παραμελημένη Θράκη μας προς απασχόληση των εκεί δυνάμεών μας), αλλά από απευθείας αεροναυτική απόβαση στον νομό Θεσσαλονίκης, την ώρα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια εισβολής Αλβανών UCK και μισθοφόρων Τζιχανστιστών της Τουρκίας στην περιοχή Ηπείρου και Σκοπιανών "Λύκων" υπό καθοδήγηση Τούρκων Αξκων στην Δυτική Μακεδονία (Βόρειο Μέτωπο). Εάν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά για τους αντιπάλους, θα σπεύσουν σε κατάκτηση της Κέρκυρας για λογαριασμό της Τουρκίας!

 Ταυτόχρονα θα επιχειρηθεί εισβολή σε νησιά του Αιγαίου για κάμψη του ηθικού μας και παραπλάνηση από τον Βόρειο Στρατηγικό Στόχο που είναι η Θεσσαλονίκη και από τον Νότιο Στρατηγικό Στόχο που είναι η Κρήτη, κάτι που κρατούν απολύτως μυστικό για να μην μας αφυπνίσουν και μας προετοιμάσουν! Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως υπολογίζουν, μεγάλο μέρος του Στρατού Κατοχής στην Κύπρο θα μεταφερθεί στην Κρήτη, την οποία σκοπεύουν να καταστήσουν το αβύθιστο "αεροπλανοφόρο" της νέας Οθωμανικής - Πανισλαμιστικής Αυτοκρατορίας (Τουρκικό ISIS)

  Στην φάση αυτή ως προς την Κύπρο δεν θα προχωρήσουν άλλο, για να μην αντιδράσει το Ισραήλ και ξεσηκώσει τις ΗΠΑ...



Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ"

 Το Μακεδονικό Κόμμα είναι εις γνώση όλων αυτών των δολίων πολυεπιθετικών σχεδίων Τουρκίας, Αλβανίας, Μισθοφόρων, Σκοπίων, που όχι τυχαία επιμένουν όλα αυτά τα χρόνια στον όρο "Μακεδονία", σκοπεύοντας μαζί με την Τουρκία σε κατάκτηση και διαχείρησή της, διότι με αυτό το πρόσχημα θα σπεύσει η Άγκυρα δήθεν προς βοήθειά τους... 

  Γι΄ αυτό το σπουδαιότερο πολιτικό και διπλωματικό μέτρο ανάσχεσης των πλαστογράφων και των ξένων προστατών τους είναι η ονομασία "Μακεδονικό Κόμμα", που όχι μόνο δια του ονόματος διατηρεί ζωντανή και αλύγιστη την ελληνική ιδιοκτησία επί της ιστορικής μας ονομασίας, αλλά προσδίδει νόμιμο συμφέρον για κάθε σχετική μας κίνηση  κάθε είδους, όπως και την επίσημη αναγνώριση της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας των Σκοπίων, που θα αλλάξει το γεωπολιτικό και εθνικό πρόσημο της περιοχής, προσφέροντάς την τελικά στην μάνα Ελλάδα.

 Η ακύρωση της άθλιας Συμφωνίας των Πρεσπών θα είναι από την Κυβέρνησή μας ακαριαία, ακυρώνοντας έτσι όλους τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς κατά της Μακεδονίας μας, καθώς θα πληροφορηθούν έμπρακτα όλοι οι λαοί, ότι εδώ είναι η αληθινή και μόνη Μακεδονία και ότι υπάρχουν σχεδόν 300.000 εγκλωβισμένοι Έλληνες μέσα στο κρατίδιο του Τίτο και της Κομμουνιστικής προπαγάνδας του. Σε ένα υπαρκτό Σιδηρούν Παραπέτασμα που θα γκρεμίσουμε ως τις Σιδηρές Πύλες του Αξιού!


 

ΕΘΝΙΚΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ

  Τα παραπάνω είναι όμως μόνον ένα μέρος από τα συνολικά πολυεπίπεδα Εθνικά Αντίμετρα που απαιτούνται για την εξουδετέρωση των δολίων Τουρκικών Σχεδίων και την διάσωση Θράκης, Μακεδονίας, Πελαγονίας, Βορείου Ηπείρου, Ηπείρου, Κερκύρας, Νήσων Αιγαίου και Κρήτης.

  Διότι πρέπει να υπάρξει άμεση ευαισθητοποίηση των Πολιτών, δημιουργία Εθνοφυλακής και εκεί πως ως τώρα δεν το "αναμέναμε", άμεση Αποκέντρωση, Δημογραφική ανάταξη, ξεκαθάρισμα του ποιοι και πώς διαμένουν στην Ελλάδα, κάθετη αναβάθμιση της Εθνικής Παιδείας με εισαγωγή μαθήματος Εθνικών Θεμάτων και Πολιτικής Άμυνας, νέα τηλεοπτική, μουσική και κινηματογραφική Παιδεία, πλήρης και επιθετική αναδιάταξη Ενόπλων Δυνάμεων με αρσενική εκπαίδευση παντού, Εθνική Αμυντική Βιομηχανία και γενναίοι ποιοτικοί Εξοπλισμοί, όχι από μία και μόνο πηγή, με συμπαραγωγή στην Ελλάδα.



ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ



 Ζητούν λοιπόν δημόσια την Θεσσαλονίκη και ομολογούν ότι υπάρχει επίσημος Στρατιωτικός Στόχος κατάκτησής τηςΤι άλλο χρειαζόμαστε για να συνέλθουμε;

 Το Μακεδονικό Κόμμα ξέρει όμως, διδαγμένο από τον Μέγα Αλέξανδρο, πως οι "Γόρδιοι Δεσμοί" δεν λύνονται, αλλά κόβονται! Βοηθήστε μας λοιπόν να τους κόψουμε τώρα! Βοηθείστε να οργανώσουμε τόσο δυνατά και τέλεια την Ελλάδα μας, ώστε όχι μόνο "να φάνε τα μούτρα τους", αλλά να χάσουν  και την Κωνσταντινούπολη ως δίκαια αντίποινα για κάθε επιθετικό εγχείρημά τους. Την αιώνια Πρωτεούσα του Γένους μας, την Αυτοκρατορία της Ορθόδοξης Ελληνοσύνης, το ποθούμενο και το όραμα του μεγάλου 1821 που συνεχίζουμε ενωμένοι και αδελφωμένοι όλοι μαζί οι Έλληνες, με το αιώνιο "σπαθί της Ελλάδας"!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν τώρα 300.000 Έλληνες στην Π.Γ.Δ.Μ.; Άγνωστο. Το αρχικό έναυσμα δόθηκε από μια σφυγμομέτρηση του περιοδικού «PULS» (1991) κατά την οποία, σε περίπτωση διάλυσης της ΠΓΔΜ, ένα 10,88 % των ερωτηθέντων θα προτιμούσε να ζήσει στην Ελλάδα κι όχι σε κάποια άλλη γειτονική χώρα -προτίμηση που από ελληνικά ΜΜΕ (και το Α2 του ΓΕΣ) ερμηνεύθηκε σαν εκδήλωση ελληνικής εθνικής συνείδησης!

    Ακολούθησε η πανηγυρική υποδοχή της προκήρυξης μιας «Οργάνωσης Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας» (19.2.93), που σύντομα αποδείχθηκε κατασκεύασμα του εγχώριου «Στόχου». Οπως επισημαίνει και ο Κωφός, η όλη παραφιλολογία (στην οποία μετείχε ακόμη και η υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού, ανεβάζοντας μάλιστα το ποσοστό της «ελληνικής μειονότητας» σε 18,6) «ενίσχυε την εντύπωση σε τρίτους ότι η Ελλάδα αναζητεί ή κατασκευάζει ερείσματα για επέμβαση στη γειτονική χώρα.».

    Επίσημες πηγές δέχονται ότι «το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων» της Σερβικής Μακεδονίας (5.000 άτομα) μετανάστευσε στην Ελλάδα το 1913. (Α.Α. Πάλλης, «Στατιστική μελέτη περί των φυλετικών μεταναστεύσεων Μακεδονίας και Θράκης», Αθήναι 1925, σ.6)

    Οπως επισημαίνει ο επί τρεις δεκαετίες εμπειρογνώμων του ΥΠΕΞ, Ευάγγελος Κωφός, «αφότου άρχισε να λειτουργεί μετά τον πόλεμο το Γενικό Προξενείο Σκοπίων, κανείς από τις περίπου δυο δεκάδες προξένους που υπηρέτησαν εκεί δεν κατέγραψε ελληνική μειονότητα παρόμοιων διαστάσεων στην περιοχή. Υπήρχαν μερικά απομεινάρια Βλάχων, αν και οι περισσότεροι ή είχαν 'μακεδονοποιηθεί' ή προέβαλλαν χωριστή 'βλάχικη' ταυτότητα.» («Αντί» 3.1.1997). Η εικόνα αυτή δεν άλλαξε μέχρι σήμερα.

    Οι μόνοι πολίτες της ΠΓΔΜ που διεκδικούν δημόσια τη σχέση τους με την Ελλάδα, είναι οι σλαβόφωνοι πολιτικοί πρόσφυγες του Εμφυλίου που, ως «μη Ελληνες το γένος» οι περισσότεροι (όπως η οικογένεια του Γκrούεφσκι), αποκλείστηκαν από τον ελεύθρο επαναπατρισμό του 1982, κάποιοι λίγοι Βλάχοι με ελληνική συνείδηση, οι λίγοι πλέον Σαρακατσάνοι της Γευγελής και της Στρώμνιτσας και οι γηγενείς Έλληνες του Μοναστηρίου.

    Σε περίπτωση διάλυσης του γειτονικού κρατους και διαμοιρασμού των εδαφών του, η Ελλάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει το Μοναστήρι, τη Γευγελή, τη Στρώμνιτσα κ.α.

    Όσον αφορά τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ, δεν είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας. Όμως δεν είναι ούτε 25,2% όπως αναφέρει η τελευταία απογραφή που διεξήχθη στη χώρα αυτή το 2002. Αν προσθέσουμε και τους χριστιανούς ορθόδοξους Αλβανούς που κατοικούν σε 17 οικισμούς στην περιοχή Reka e Epërme (Ρέκα ε Έπερμε) και τους οποίους το καθεστώς της ΠΓΔΜ δεν αναγνωρίζει ως μειονότητα και προσπαθεί να τους αφομοιώσει, αν προσθέσουμε και κάποιους Αρβανιτόβλαχους που κατέφυγαν τα παλαιότερα χρόνια από την Αλβανία στην ΠΓΔΜ (ένα ποσοστό των οποίων έχει αλβανική εθνική συνείδηση), και αυτοί ορθόδοξοι χριστιανοί τους οποίους δεν καταγράφει η ΠΓΔΜ, καθώς και τους λίγους Ρωμαιοκαθολικούς Αλβανούς της ΠΓΔΜ (τους οποίους και αυτούς δεν αναγνωρίζει ως Αλβανούς η ΠΓΔΜ αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τους αναφέρει ως Κροάτες), τότε οι Αλβανοί είναι τουλάχιστον το 30% (και παραπάνω) του πληθυσμού της γειτονικής χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr