ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ ΜΟΣΙΑΛΟ ΜΕ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2021"... Απαίτηση άμεσης ανάκλησης από Μακεδονικό Κόμμα

 

 Δυο μόλις μήνες πριν την προσβληκτικότατη δημοσίευσή για την Θεοτόκο, τον Άγιο Ιωσήφ και τα Χριστούγεννα, παραμονές της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας, ο Δήμαρχος Δράμας είχε σπεύσει να τιμήσει με το "Μακεδονικό Βραβείο 2021" τον Ηλία Μόσιαλο!



Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ


 Η τελετή Βράβευσης έγινε στις 28 Οκτωβρίου 2021, με τον Δήμαρχο Δράμας Χριστόδουλο Μαμσάκο να απονέμει σε ζωντανή σύνδεση το "Μακεδονικό Βραβείο 2021" στον Μόσιαλο, με εναρκτήριο προφανώς κίνητρο το ότι είχε γεννηθεί εκεί το 1960...

  Όμως η Βράβευση χωλαίνει και μάλιστα σοβαρά, γιατί, όπως θα δούμε παρακάτω, δεν είναι μόνο η προσβολή των Χριστουγέννων μας...



ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ



 Ο Μόσιαλος, υπήρξε Βουλετής του Γιωργάκη από το 2009, ψηφίζοντας το 2010 το καταστροφικό Μνημόνιο που διέλυσε την Υγεία, την ελληνική Κοινωνία και Οικονομία, ρίχνοντάς μας στα σιδηρά σαγόνια του ΔΝΤ και της Τρόικας! 

 Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το Α΄ Μνημόνιο ψήφισαν στις 6-5-2010 οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (πλην Σοφίας Σακοράφα, Γιάννη Δημαρά και Βασίλη Οικονόμου), μαζί με ΛΑΟΣ και Ντόρα, την οποία και διέγραψε τότε από την ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς. Συνολικά ψήφισαν 156 Βουλευτές του Πασόκ, 15 του Λαός και η Ντόρα = 172

 Μάλιστα το κατοχικό κείμενο του Μνημονίου εκείνου, είχε συνταχθεί από το Αγγλικό Γραφείο Δικηγόρων Slaughter and May που είχε συντάξει και το επαίσχυντο Σχέδιο Ανάν...

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 Ο κ. Μόσιαλος διετέλεσε τότε και Υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος του Γιωργάκη το 2011, ενώ αξιοποιήθηκε το 2020 ως εκπρόσωπος της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς για την Πανδημία από τον Μητσοτάκη, που όπως έχει φανεί ειδικεύτεται στην "συλλογή" παρομοίων ...προσωπικοτήτων, που προκαλούν τα αισθήματα του Ελληνισμού, της Εκκλησίας και της Ιστορίας μας!



ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ



  Ο Μόσιαλος επίσης, είχε ιδρύσει το 1998, μαζί με άλλους τρεις επιστήμονες, το "Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας" (European Observatory on Health Systems and Policy), το οποίο ανάμεσα σε άλλα είχε εκδόσει μια μελέτη για την Υγεία στα Σκόπια το 2000 (εδώ) όπου:


 1. Στην "ιστορική" αναδρομή του κρατιδίου που εμπεριέχεται στην μελέτη, αναφέρονται προκλητικά "Μακεδονία του Πιρίν", "Μακεδονία του Αιγαίου" και "Μακεδονία του Βραδάρη" και μάλιστα χωρίς εισαγωγικά, υιοθετώντας έτσι όλη την προπαγάνδα των Σφετεριστών κατά της Β. Ελλάδας!

"Pirin Macedonia had already been ceded to Bulgaria when, in the wake of the Balkan wars of 1912–13, Macedonia was partitioned, with Aegean Macedonia becoming part of Greece, and Vardar Macedonia being incorporated into the new Kingdom of Yugoslavia"! (σελ. 5)


 2. Επίσης, αναφέρεται και μάλιστα διπλά προκλητικά, ότι κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο δήθεν τμήμα της δυτικής Μακεδονίας, που κατοικούνταν κατά πλειοψηφία τάχα από εθνικά Αλβανούς, ενσωματώθηκε στην Αλβανία, από τις Ιταλικές Κατοχικές Δυνάμεις του Μουσολίνι!

"In the Second World War, part of western Macedonia, largely populated by ethnic Albanians, was incorporated into Albania by the occupying Italian forces"! (σελ. 5)

 Δυτική Μακεδονία όμως είναι η περιοχή  Κοζάνης, Γρεβενών, Φλώρινας και Καστοριάς! Και κατοικούνταν διαρκώς από Έλληνες και ποτέ από Αλβανούς!

 Αν πάλι σαν "δυτική Μακεδονία" αναφέρεται το δυτικό τμήμα των Σκοπίων (Τέτοβο), τότε η πρόκληση είναι εξίσου μεγάλη, διότι υιοθετείται το "Μακεδονία" σαν ονομασία του κρατιδίου, κάτι που συνιστά εθνικό έγκλημα!



 3. Ακόμη στην μελέτη αναφέρονται τα Σκόπια και σαν "Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Μακεδονίας" και πάλι χωρίς εισαγωγικά, υιοθετώντας την αυθαίρετη και διεκδικητική ονομασία του Τίτο, που είχε σκοπό την κατάληψη και προσάρτηση της βόρειας Ελλάδας, της πραγματικής και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων!

"The Socialist Republic of Macedonia was formed, from Vardar Macedonia, with the establishment of the Socialist Federal Republic of Yugoslavia by Tito in 1944"! (σελ. 5)


 4.  Κατόπιν, στην μελέτη γίνεται λόγος για "εθνικά Μακεδόνες" και "Μακεδονική ταυτότητα" χωρίς εισαγωγικά πάντα, τα οποία και αποτελούν την πεμπτουσία της σκοπιανικής προπαγάνδας που υποστηρίζει την δήθεν ύπαρξη "μακεδονικού έθνους" που είχε τάχα ως κοιτίδα του την Μακεδονία των Ελλήνων! Αυτήν ακριβώς που διεκδικούν με κάθε τρόπο!

 "There had been significant disquiet between the wars at the Serbianization of the ethnic Macedonian people – the territory was often referred to as south Serbia – and these policies were reversed allowing the assertion of a distinct Macedonian identity"! (σελ. 5 και 6)


 5. Στην συνέχεια τα Σκόπια αναφέρονται σαν "Μακεδονία" χωρίς εισαγωγικά, σημειώνοντας πως εκεί υπήρχαν φιλοβουλγαρικά αισθήματα...

 "This apparent act of liberalism was actually, for the most part, in order to counter pro-Bulgarian and anti-Serbian feeling prevalent in Macedonia at the time"! (σελ. 6)


6. Τέλος στην σελίδα 8, στις "ευχαριστίες", εκφράζεται ευγνωμοσύνη για το Υπουργεία Υγείας της "Μακεδονίας" άνευ και πάλι εισαγωγικών, ενώ λίγο πιο κάτω φιγουράρει το όνομα "Elias Mossialos" του Παρατηρητηρίου, που πέρασε φυσικά απαρατήρητο από ΜΜΕ, Πρωθυπουργούς,  Δημάρχους και Ιδρύματα, που ίσως "δεν γνώριζαν", αλλά τώρα πια δεν μπορούν να πουν πως δεν γνωρίζουν...

 "The European Observatory on Health Care Systems is grateful to the Macedonian Ministry of Health for its support"! (σελ. 8)

"The Observatory team working on the HiT profiles is led by Josep Figueras, Head of the Secretariat and the research directors Martin McKee, Elias Mossialos and Richard Saltman. Technical coordination is by Suszy Lessof. The series editors are Anna Dixon, Judith Healy and Elizabeth Kerr"! (σελ. 8)


ΑΝΑΚΛΗΣΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ 2021"


 Για την πρόσφατη προσβλητική για την Ορθοδοξία και τον ευσεβή ελληνικό λαό ανάρτηση του κ. Μόσιαλου, αλλά και για όλους τους παραπάνω λόγους, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ απαιτεί από το "Ίδρυμα Μακεδονικού Βραβείου Δράμας", του οποίου Πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμτσάκος, να ανακαλέσει άμεσα το "Μακεδονικό Βραβείο 2021" από τον Μόσιαλο και να το αποδώσει αλλού, π.χ. μετά θάνατον στον Μίκη Θεοδωράκη!

Όταν με το "Μακεδονικό Βραβείο" έχει τιμηθεί ένας Σταμάτης Σπανουδάκης, μια Κατερίνα Περιστέρη και ο μακαριστός π. Γεώργιος Μεταλληνός, αποτελεί ντροπή να απονέμεται σε όσους τυχόν εμπαίζουν και περιφρονούν τα ιερά και όσια του λαού, του Χριστού και της πατρίδος μας!

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση του Βραβείου, για να μην ευτελιστεί ένας θεσμός και να μην χάσουν το νόημα οι λέξεις και οι πράξεις!

 Πιστεύουμε δε ότι στο πλευρό μας θα βρεθεί ολόκληρη η ευσεβής και μάχητική Δράμα, ολόκληρη η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα, ολόκληρη η Εκκλησία και η Ομογένεια!



E-MAIL ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


 Για τον σκοπό αυτό δίνουμε στην δημοσιότητα το e-mail του "Ιδρύματος Μακεδονικού Βραβείου Δράμας" info@imb.org.gr και το e-mail του Δήμου Δράμας info@dimosdramas.gr όπου με κόσμιο τρόπο μπορούν φορείς, Σύλλογοι, Ομοσπονδίες, πολίτες να απαιτήσουν την ανάκληση του "Μακεδονικού Βραβείου 2021". Για την τιμή της Ορθοδοξίας και της Μακεδονίας!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
το σπαθί της Ελλάδας

*Υπογράφουμε ΕΔΩ την Ιδρυτική Διακήρυξη
Ξαναφέρνουμε τιμή, δύναμη και ευημερία στην χώρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr