ΕΠΕΙΓΟΝ - ΒΕΤΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! Η κίνηση που σταματά έναν Παγκόσμιο Πόλεμο

 

  Ως Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος, που ιδρύεται για εθνικούς λόγους, για την διατήρηση της ελληνικότητας και μοναδικότητας της τεράστιας κληρονομιάς και δόξας του ονόματος της Μακεδονίας, θεωρώ χρέος μου να παρέμβω, μαζί με τα χιλιάδες ιδρυτικά μας μέλη σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του Κόσμου, για να σταματήσει ένας Παγκόσμιος Πόλεμος κυριολεκτικά στο παρά ένα της πυροδότησής του.


  Η τεράστια κινητοποίηση του ρωσικού στρατού, δεν αφορά μόνο την ασφάλεια των ρωσόφωνων του Ντονμπάς στην Ανατολική Ουκρανία και την επτάχρονη, πράγματι αδικαιολόγητη καθυστέρηση εφαρμογής της Συμφωνίας του Μινσκ - 2, του 2015, με την εγγύηση Γερμανίας και Γαλλίας.


  Αφορά κυρίως τους φόβους της για ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, που όλοι αντιλαμβάνονται πως θα αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας, κάτι που δεν πρόκειται να επιτρέψει, όπως δεν θα επέτρεπαν οι ΗΠΑ ρωσικό στρατό και βάσεις στο Μεξικό ή τον Καναδά.


 Η λύση της Κρίσης λοιπόν περνά από την διαβεβαίωση της μη ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, που δεν δίνει όμως κανείς, με αποτέλεσμα να ζεσταίνονται οι μηχανές εισβολής.


 Αυτή την πολυπόθητη διαβεβαίωση, με την οποία θα μπορούσε να εδραιωθεί η ειρήνη και να αποκατασταθεί συνάμα και η παροχή φθηνού και πάλι ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, θα μπορούσε να την δώσει η ίδια η Ελλάδα, ως μέλος του ΝΑΤΟ. Και εδώ είναι η αποφασιστική παρέμβαση του Μακεδονικού Κόμματος.


 Προετείνουμε λοιπόν δημόσια και καθαρά η Ελλάδα να θέσει μόνιμο βέτο στην ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, με ρητή διαβέβαιωσή της, υπογεγραμμένη από τους Αρχηγούς των Κομμάτων και ψηφισμένη κυρίως πανηγυρικά και δεσμευτικά από την Βουλή των Ελλήνων, εκτονώνοντας έτσι άμεσα την κρίση, παρέχοντας σιγουριά και εξασφάλιση στην Ρωσία, σιγουριά και εξασφάλιση στον ουκρανικό λαό, σιγουριά και εξασφάλιση στην Ευρώπη και τους φίλους Αμερικανούς, που, όπως όλοι, δεν θέλουν πολέμους, αλλά ζωή και επενδύσεις.


 Μια τέτοια διεθνή παρέμβαση της Ελλάδας, θα έδινε διέξοδο στο αδιέξοδο των θέσεων και αγκυλώσεων Ρωσίας και ΗΠΑ, θα ανακούφιζε όλες τις κυβερνήσεις, όλους τις αγορές, ολόκληρη την Δύση και Ανατολή, ανυψώνοντας για άλλη μια φορά την Ελλάδα σε παγκόσμια ηθική υπερδύναμη, που ξέρει με μια σπαθιά, να λύνει τους άλυτους "γόρδιους δεμσούς", να ειρηνεύει τα έθνη και να προωθεί με δικαιοσύνη την ειρήνη και ευημερία των λαών, καθώς όλοι είμαστε πάνω στο ίδιο στρογγυλό, γαλάζιο καράβι.


Καλούμε τον πολιτικό κόσμο της χώρας να πιάσει αυτή την μοναδική ευκαιρία και να κάνει την Ελλάδα ξανά ευεργέτρια της ανθρωπότητας.


Μπορεί βέβαια στην αρχή, κάποιοι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ να "γκρινιάξουν", αλλά σύντομα θα εισπράξει η χώρα μας την ευγνωμοσύνη και των ΗΠΑ και ολόκληρης της ανθρωπότητας!


 Γιατί οι "γόρδιοι δεσμοί" δεν λύνονται, κόβονται!




ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr