ΕΠΕΙΓΟΝ - ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ! Κείμενο Προσχεδίου


  Την διαμεσολάβηση της Ελλάδας, ώστε να αρχίσουν άμεσες διαπραγματεύσεις Ειρήνης μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, ζητά με ανακοίνωσή του το Μακεδονικό Κόμμα, παρουσιάζοντας ένα Προσχέδιο Συνθήκης, για να υπάρξουν κιόλας οι πρώτες ζυμώσεις.


ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

 Το Μακεδονικό Κόμμα ζητά από την Κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ να προτείνουν συνάντηση των κυρίων Πούτιν και Ζελένσκι στην Ελλάδα και μάλιστα στο πιο ασφαλές, ειρηνικό και κατανυκτικό περιβάλλον που μπορεί να υπάρξει, στο Άγιον Όρος της Παναγίας, για να σταματήσει ο πόλεμος και οι αιματοχυσίες άμεσα. Να επικρατήσει σωφροσύνη και να δοξαστεί το όνομα του Θεού.

 Η συνάντηση των δύο ηγετών μπορεί να γίνει στην Ιερά Επιστασία, ύστερα από κοινή, αγιορείτικη προσευχή και δέηση στον ιστορικό Ιερό Ναό της Παναγίας Άξιον Εστί, στο Πρωτάτο των Καρυών, ώστε να φωτιστούν οι πολιτικοί και οι λαοί και να υπογραφεί Συνθήκη Ειρήνης ανάμεσα στις δύο γειτονικές και Ορθόδοξες χώρες.


ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ - ΡΩΣΙΑΣ

1. Η Ουκρανία δεσμεύεται να μείνει δια παντός εκτός του ΝΑΤΟ και να μην αποκτήσει σχετικό νατοϊκό εξοπλισμό και υποδομές. Παράλληλα θα μείνει εκτός και οποιουδήποτε άλλου διεθνούς αμυντικού σχηματισμού, παραμένοντας αυστηρά ουδέτερη και σεβαστή.

2. Η Ρωσία αποσύρει όλα τα στρατεύματά της από την Ουκρανία, αποζημιώντας ζημίες σε δημόσια έργα με ποσσότητες φυσικού αερίου, ενώ για κάθε θύμα αμάχων ή τραυματίες που προκλήθηκαν από τον στρατό της εντός της Ουκρανίας, θα αποζημιώσει σε ρούβλια (το ποσόν θα συμφωνηθεί από τα μέρη)

3. Η Ουκρανία παραμένει ανεξάρτητη χώρα, με στόχο την ευημερία των κατοίκων της, ανεξαρτήτως εθνικότητας και πεποιθήσεων, με ελευθερία επενδύσεων και επιχειρήσεων.

4. Η Ουκρανία θα μπορεί να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μόνο με την σύμφωνη γνώμη της Ρωσίας.

5. Η Ρωσία διατηρεί στην επικράτειά της την Κριμαία, αποζημιώνοντας με φυσικό αέριο την Ουκρανία για τα επόμενα 30 χρόνια.

6. α. Οι αυτοανακηρυχθείσες "Δημοκρατίες Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ" αποκτούν καθεστώς ειδικής αυτονομίας εντός τους εδάφους της Ουκρανίας, με δικής τους τοπική αστυνομική δύναμη, ενώ κανένας στρατιώτης Ουκρανός ή Ρώσος, δεν μπορεί να παραβρίσκεται εκεί

β. Οι περιοχές αυτές με την συμπλήρωση 10 ετών από την υπογραφή της Συνθήκης Ειρήνης, θα μπορούν, υπό την εποπτεία διεθνών παρατηρητών (Ρωσίας, Ουκρανίας, Ε.Ε., ΟΗΕ), να πραγματοποιήσουν Δημοψήφισμα για τον εάν παραμείνουν πολίτες της Ουκρανίας ή γίνουν Ανεξάρτητες Δημοκρατίες, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούν να ενωθούν με την Ρωσία, ούτε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, ενώ θα μπορούν να ενταχθούν στην Ε.Ε.. Το Δημοψήφισμα για να είναι έγκυρο και άμεσα εφαρμόσιμο, θα πρέπει να έχει συμμετοχή  εγγεγραμμένων 65% και άνω. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρείται ως μη γενόμενο και θα μπορεί να επαναληφθεί άπαξ μετά 10 έτη.

7. Η Συνθήκη Ειρήνης έχει άλυτη ισχύ και κατατίθεται άμεσα στον ΟΗΕ, ο οποίος, δια του Συμβουλίου Ασφαλείας, παρακολουθεί την τήρησή της.

8. Τυχόν παραβίασή της από ένα από τα δύο μέρη, παραπέμπεται εκτάκτως στο Συμβούλιο Ασφαλείας, το οποίο και αποφαίνεται σχετικά.

9. Τα μέρη, από κοινού μπορούν να προσφύγουν σε Διεθνή Διαιτησία ή Διεθνές Δικαστήριο για οποιαδήποτε διαφορά ή ερμηνεία της παρούσης Συνθήκης. Η απόφαση θα είναι δεσμευτική για όλους.

Καλούμε την Κυβέρνηση να απευθύνει άμεσα τις προσκλήσεις σε Ρωσία και Ουκρανία και να φροντίσει για την διεξαγωγή της ιστορικής συνάντησης και Συνθήκης Ειρήνης στο Άγιον Όρος της ξακουστής, αρχαίας και βυζαντινής, της μοναδικής Μακεδονίας των Ελλήνων.

Τέλος, είναι αυτονόητο το πώς θα λάμψει διεθνώς η χώρα μας με μία τέτοια πρωτοβουλία και πόσο θα την επικροτήσει ολόκληρη η ανθρωπότητα, προς δόξα Θεού και τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Γιατί έτσι οραματιζόμαστε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της πατρίδας μας.


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr