ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ" - Μπορούμε

 

  Ο Μέγας Αλέξανδρος έλεγε πως "δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο για αυτόν που θα προσπαθήσει"! Και τα πάντα λοιπόν είναι ζήτημα θέλησης, πίστης, επιμονής και προσπάθειας. Ζήτημα τελικά ψυχής.

  Ο Ελληνισμός, ριζωμένος επί χιλιετίες στην Μαύρη Θάλασσα από τον καιρό των Αργοναυτών, δεν μπορεί σε τόσο κρίσιμες ώρες να παραμένει αβοήθητος στην περιοχή της Ουκρανίας και ιδιαίτερα στην περιοχή της Μαριούπολης, λες και δεν υπάρχει Ελλάδα! Λες και δεν υπάρχει αδελφοσύνη! Λες και δεν υπάρχουν πια Έλληνες!

  Και όμως υπάρχουν! Και υπάρχει και Σχέδιο, όπως υπήρχε και για την αποφυγή του Πολέμου (δείτε εδώ), όπως υπάρχει και για την παύση του, με συγκεκριμένο μάλιστα και αμοιβαία αποδεκτό Σχέδιο Συνθήκης Ειρήνης (δείτε εδώ).

 Και αυτοί οι Έλληνες, που αγκαλιάζουν το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, προχωρούν σε μία ακόμη πρόταση προστασίας των Ελλήνων της Μαριούπολης και των ελληνικών χωριών της περιοχής.



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ"

 Η πρόταση απευθύνεται και στην Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση και την Πρόεδρο Δημοκρατίας και την Βουλή των Ελλήνων και όποιον ακόμη θέλει να βοηθήσει, Ομοσπονδία, Σύλλογο, Επιχειρηματία.

 Προτείνουμε λοιπόν την ενεργοποίηση υψηλών και φερέγγυων καναλιών επικοινωνίας με Κίεβο και Μόσχα ταυτόχρονα, για την εξαίρεση της περιοχής της Μαριούπολης από κάθε είδους πολεμικές επιχειρήσεις ώστε να σπεύσει άμεσα Φρεγάτα του Πολεμικού μας Ναυτικού, συνοδεύοντας Αρματαγωγό γεμάτο ανθρωπιστική βοήθεια, νοσηλευτικό προσωπικό και άνδρες της ΕΜΑΚ, για την υποστήριξη των Ομογενών, τους οποίους απαιτούμε να σεβαστούν και οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές!

 Στην Ελληνική Φρεγάτα θα επιβαίνει και "Δύναμη Αργοναυτών", άνδρες των ΟΥΚ και των Ειδικών Δυνάμεων, που με την σύμφωνη γνώμη Ουκρανίας και Ρωσίας, θα προστατεύσουν Έλληνες αμάχους από κάθε πολεμική εμπλοκή και κάθε τυχόν ένοπλη επίθεση, ιδίως στα χωριά, για να νιώσουν οι πληθυσμοί ηρεμία και εξασφάλιση.

 Το καθεστώς της Μαριούπολης, θα αποφασιστεί ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία κατά τις ειρηνευτικές συνομιλίες και η ελληνική επιχείρηση θα έχει σαν μόνο στόχο την εγγύηση προστασίας του ελληνικού κυρίως πληθυσμού μέχρι την υπογραφή της Ειρήνης!

 Η πρότασή μας συμφέρει λοιπόν και την Ρωσία, για να μην εκτείθεται σαν επιτιθέμενη και εκεί και την Ουκρανία για να μην δεχτεί περαιτέρω επίθεση και καταστροφή της όμορφης πόλης. Και πάνω απ΄ όλα συμφέρει τους ευσεβείς κατοίκους της Μαριούπολης, διότι θα απεμπλακούν από μια αναμέτρηση η οποία τους αδικεί, καθώς πάντα οι Έλληνες υπήρξαν πηγή δημιουργίας, ειρήνης, συννενόησης, συνύπαρξης, ευγένειας, ανθρωπιάς, πολιτισμού και ανάπτυξης.

 Η δε υλοποίηση της πρότασής μας, μπορεί παράλληλα να γίνει η απαρχή της Ειρηνευτικής Συνεννόησης μεταξύ των δύο αδελφών και ομόδοξων λαών.



ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΒΒΙΔΗ

 Και είναι ευνόητο ότι από ουκρανικής πλευράς υπάρχει ευκολία συνεννόησης, αλλά από ρωσικής πια όχι. 

 Εδώ ακριβώς προτείνουμε την αξιοποίηση του γνωστού και ευπατρίδη Ιβάν Σαββίδη, Προέδρου όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας και κυρίως προσωπικό φίλο κάποτε του ίδιου του Πούτιν, τον οποίο έχει και το κύρος και την δυνατότητα να πείσει και να εγγυηθεί, για την ειλικρινή και ανθρωπιστική Ελληνική Επιχείρηση, την οποία είναι βέβαιο πως θα χαιρετούσε και θα αγκάλιαζε με συγκίνηση π.χ. η Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας! Επειδή και η ιστορία δεν είναι στάσιμη και εξελίσσεται και εκείνον που σήμερα νομίζεις πως δεν έχεις ανάγκη, αύριο τον έχεις...



ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ

 Δεν χρειάζεται να πούμε πως μια τέτοια ρωσική αποδοχή, θα χαιρετηθεί και από την Δύση πολύ θετικά, θα φανεί ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο της Ρωσίας στην διεθνή κοινή γνώμη, ενώ θα αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα σε Αθήνα και Μόσχα, οδηγώντας, γιατί όχι, στον Άγιον Όρος για κοινή συνάντηση Ζελένσκι  - Πούτιν, όπως έχουμε προτείνει  (δείτε εδώ).

 Ζητούμε ειδικά λοιπόν τώρα, την προσωπική ενεργοποίηση του ίδιου του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια και την ολόθερμη υποστήριξη του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά στην Ιστορία, ότι οι Έλληνες ενωνόμαστε στις δύσκολες στιγμές, παραμερίζουμε τα μικρά και σμίγουμε στα μεγάλα, γινόμαστε ένα και καταφέρνουμε τα αδύνατα! Αρκεί να προσπαθήσουμε! Αρκεί να πούμε "μπορούμε" και να δώσουμε αδελφικά τα χέρια!


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr