ΠΡΕΣΠΕΣ 2 ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ! Βίντεο - σοκ

Πρέσπες 2 - Ο Μητσοτάκης βάζει τα Σκόπια σε Ε.Ε. και ευρώ με όνομα "Μακεδονία" εντός - Σεισμός στον Ελληνισμό


Δυστυχώς δικαιώθηκε για άλλη μια φορά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, όταν προειδοποιούσε ρητά για Πρέσπες 2, που ήδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη!

Αποκαλύπτουμε σε συνεργασία με το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ (εδώμυστικά από τον λαό ευρωπαϊκά έγγραφα, ακόμη και τους Βουλευτές της ΝΔ, τα οποία έχουν ήδη κατατεθεί προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο των ανάστατων Σκοπίων

Με την ψήφισή τους, τα Σκόπια αρχίζουν αμέσως, την επόμενη κιόλας ημέρα, την επίσημη διαδικασία ένταξης στην Ε.Ε. αλλά και το ευρώ, όπως αναφέρεται στα άρθρα των εγγράφων - φωτιά!

Και παρότι ο "Τσίπρας 2", δηλαδή ο Μητσοτάκης είχε δευσμευθεί ρητά προεκλογικά ότι θα βάλει βέτο, κάνει αντίθετα τα πάντα ώστε όλα γίνουν αστραπιαία και εν τω κρυπτώ, μέσα σε μια "συνομωσία" καλοκαιρινής σιωπής και των ΜΜΕ!

Από στιγμή σε στιγμή θα γίνει η ψηφοφορία στην Σκοπιανική Βουλή για την ΕΝΤΑΞΗ "Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" στην Ε.Ε. και το ευρώ.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ 2 με δύο ταυτόχρονα τρόπους:


1. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ στον ελληνικό λαό και την Ομογένεια για άμεση και μαζική ΥΠΟΓΡΑΦΗ της Ιδρυτικής Διακήρυξης του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ του Ελληνισμού για την απόλυτη ΑΚΥΡΩΣΗ της Συμφωνίας των Πρεσπών και την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από μια νέα, δυναμική ελληνική κυβέρνηση εθνικής ενότητας και εθνικής αυτοπεποίθεσης, με ευημερία, ελαφρύνσεις και δικαιοσύνη για όλους - ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ 


2. ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ 2 και στους πρώην Πρωθυπουργούς της ΝΔ Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά για την άμεση αποπομπή Μητσοτάκη από την Πρωθυπουργία ή υποχρέωσή του εντός 24 ωρών σε δημόσια δήλωση ΒΕΤΟ και σε διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ για την Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών!


Η νέα μεγάλη μάχη που δίνει το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού μαζί με το Νοιάζομαι και όλους τους Έλληνες, μαζί με όλη την Ελλάδα! Δείτε την έκτακτη εκπομπή που θα προκαλέσει πανελλήνιο σεισμό!

Υπογράφουμε όλοι την Ακύρωση της Συμφωνίας https://www.macedonians.gr/2016/04/blog-post_6.html

Αναλαμβάνουμε την Κυβέρνηση της χώρας όπως απαιτεί η Δημοκρατία μας, όπως απαιτεί η ένδοξη ελληνική Ιστορία μας

Εν Μακεδονία, παραμονή του Αγίου Παΐσίου, 11-7-2022 μ.Χ.






ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Σώζουμε την Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr