ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΝΕΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - Συνασπισμός για την Ελλάδα


Μετά τα αποτελέσματα των Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023, το Μακεδονικό Κόμμα απηύθυνε κάλεσμα για ενότητα και κοινή κάθοδο στις νέες Εκλογές της 25ης Ιουνίου, όλων των σκόρπιων υγιειών δυνάμεων και προσωπικοτήτων της χώρας, με σκοπό να καταστούν καταρχήν η νέα Αξιωματική Αντιπολίτευση σήμερα, η επόμενη Ελληνική Κυβέρνηση αύριο!

Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, που ιδρύθηκε για εθνικούς λόγους, ενώνει εξ΄ ορισμού όλους τους Έλληνες σε ένα υψηλό εθνικό και δημοκρατικό σκοπό και επανέρχεται δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες, "οστά, όνομα και σάρκα" στην παραπάνω πρότασή του, που αφορά Συνασπισμό Κομμάτων, ώστε κανείς να μην είναι υπό κανέναν, αλλά όλοι να είναι ένα! Πάνω στην ίδια, ένδοξη και νικηφόρα τριήρη της Ελλάδας!


"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"
Συνασπισμός για την Ελλάδα


ΠΟΙΟΙ

Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα υγιή, δημοκρατικά, μικρά κόμματα, αλλά και προσωπικότητες από δεξιά, κέντρο και αριστερά, που συμφωνούν τουλάχιστον στα εξής βασικά:

Ακύρωση των "Πρεσπών" με Δημοψήφισμα

Ματαίωση των "Πρεσπών του Αιγαίου" και των "Πρεσπών της Κύπρου"

Διεκδίκηση και Εγγραφή στον Προϋπολογισμό των Γερμανικών Οφειλών

Απαγόρευση κατάσχεσης κύριας κατοικίας

Προστασία της Ελληνικής Παιδείας, Γλώσσας, Ιστορίας, Ορθοδοξίας, Οικογένειας

Στήριξη Πολυτέκνων, Νέων και Ακριτών, αλλά και Ελλήνων Παραγωγών και Κατασκευαστών

Ενίσχυση Εθνικής Άμυνας και Ενεργειακής αυτάρκειας

Ανάδειξη του οικουμενικού Ελληνικού Πολιτισμού

Δίνοντας μερικά παραδείγματα κομμάτων και προσώπων που θα μπορούσαν να συμμετέχουν στην μεγάλη εθνική προσπάθεια, ενδεικτικά αναφέρουμε: 
Μακεδονικό Κόμμα, Πατριωτική Δύναμη/Εμφιετζόγλου, Ελληνική Λύση, Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας, Ελεύθερη Πατρίδα, Κ-21, Ελλάδα ο άλλος δρόμος/Νότης Μαριάς, Αγροκτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας, Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, Φωνή Λογικής/Λατινοπούλου, Δημοκρατική Αναγέννηση, Ένωση Κεντρώων και άλλα πολλά. Χωρίς τοξικότητα, χωρίς ξύλινη γλώσσα, χωρίς ατέλειωτες κατηγορίες ή ύβρεις, αλλά με όραμα, ελπίδα, ζεστασιά, ενότητα, ανθρωπιά και προοπτική! Με μαχητικότητα, αλλά και ποιότητα!

Και ακόμη, από πλευράς προσωπικοτήτων, θα μπορούσαν κάλλιστα να συμμετάσχουν δυνητικά:
Δημήτρης Γράψας, Φραγκούλης Φράγκος Κοσμάς Χρηστίδης, Κωνσταντίνος Ζαζιάς, Αντώνης Φώσκολος, Νίκος Λυγερός, Σάββας και Σταύρος Καλεντερίδης, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, Αντώνης Κουνάδης, Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Μαρία Μαντούβαλου, Ιωάννης Μάζης, Μελέτης Μελετόπουλος, Σταμάτης Σπανουδάκης, Αφροδίτη Μάνου, Κώστας Πρέκας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Φωκίων Φουντουκίδης, Απόστολος Μακρυανίδης και άλλοι πολλοί - Επειδή όλους αυτούς, όλους εμάς, μας ενώνει η Ελλάς. Οι δε "Πρέσπες του Αιγαίου", όπως και οι "Πρέσπες του Δημογραφικού" πρέπει να αναχαιτιστούν πριν καν απογειωθούν... Και τα νησιά μας να γίνουν απόρθητοι παράδεισοι Τουρισμού, Ελληνικού Πολιτισμού και ευημερίας.


ΠΩΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες Πρόεδροι ή Αρχηγοί και Προσωπικότητες, συγκροτούν το "Συμβούλιο των Εταίρων" όπου αποφασίζονται οι κινήσεις και η στρατηγική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας, καθώς και όλες οι πολιτικές κινήσεις για την επίτευξή τους και την ανάληψη της Διακυβέρνησης της χώρας.

Το "Συμβούλιο των Εταίρων" αποφασίζει τον Πρόεδρό του, ο οποίος γίνεται ο Αρχηγός του Συνασπισμού, ενώ οι Αρχηγοί των Κομμάτων ορίζονται  Αντιπρόεδροι του Συνασπισμού. Π.χ., μια προσωπικότητα που αποδέχονται ή που θα αποδέχονταν καταρχήν όλοι σε ενωτικό ρόλο, θα μπορούσε να είναι ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου. Εάν οριστεί από τους Εταίρους, οι Εταίροι γίνονται Αντιπρόεδροί του, με εντολή να αντιπροσωπεύσουν παντού, σε ΜΜΕ και σε πολίτες, τον Συνασπισμό για την Ελλάδα, που μπορεί π.χ. να ονομάζεται "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"! Ένα απολύτως ενωτικό και δυναμικό όνομα!

Σε κάθε περίπτωση, ο κάθε επιμέρους Πρόεδρος ή Αρχηγός κόμματος ή Προσωπικότητα, διατηρεί στο ακέραιο την ελευθερία, την ιδιαιτερότητά του, τις ιδέες και τις προτάσεις του, ενώ παράλληλα συμμετέχει ενεργά σε μια νέα κοινή, δυναμική "Εθνική Ελλάδος"με ενθουσιασμό, αισιοδοξία, δύναμη και ψυχή, γεμίζοντας αληθινές ελπίδες και όνειρα τους Έλληνες, τις Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα, εμπνέοντας και οδηγώντας με την βοήθεια του Θεού, το φωτεινό αύριο αυτού του ευλογημένου τόπου!

Οι Εταίροι επίσης, δύνανται να είναι υποψήφιοι Βουλευτές, Δήμαρχοι ή Ευρωβουλευτές.

Για όσο ο Συνασπισμός για την Ελλάδα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση, οι Εταίροι ορίζονται "Σκιώδεις Υπουργοί", ο καθένας στον τομέα ή την ειδίκευσή του.

Σε περίπτωση ανάληψης της Διακυβέρνησης της χώραςοι Εταίροι γίνονται Υπουργοί ή Υφυπουργοί του Αρχηγού, που θα είναι πια τότε Πρωθυπουργός, έχοντας το δικαίωμα και την εντολή διακυβέρνησης επί των αιωνίων αρχών, αξιών και γραμμών του Γένους!

Θυμίζουμε έτσι, ότι εκτός από τις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, ακολουθούν:

Δημοτικές/Περιφερειακές 8 Οκτωβρίου 2023 (στόχευση κορυφαίων Δήμων)

Ευρωεκλογές 9 Ιουνίου 2024 (ενεργοποίηση όλων των δυνατοτήτων και εργαλείων της Ε.Ε.)

Εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την Βουλή τον Ιανουάριο 2025, όπου και πρέπει να επιβάλουμε με την κοινοβουλευτική μας δύναμη τον νέο Πρόεδρο της Ελλάδας



ΠΟΤΕ

Το πλεόν κρίσιμο όλων είναι όμως το "πότε", αφού ήδη τρέχει ο χρόνος για τις νέες πια Εκλογές, όπου όλα είναι ανοιχτά. Επομένως πρέπει να υπάρξει άμεσα απάντηση και συμμετοχή στο κοινό σχήμα όλων των παραπάνω, που θα μας οδηγήσει κατευθείαν στην Αξιωματική Αντιπολίτευση με πάνω από 20% και τουλάχιστον 70 έδρες, δεδομένης και της αλληεξόντωσης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ!  Άρα πρέπει να υπάρξει άμεση συνεδρίαση του πρώτου κρίσιμου "Συμβουλίου των Εταίρων"!

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι στις Εκλογές του 2012 π.χ., οι τότε ΑΝΕΛ πέτυχαν ποσοστό 10,62% και 671.325 ψήφους! Ακριβώς όσο τώρα το ΠΑΣΟΚ, που με 676.135 ψήφους έπιασε 11,46% και 41 έδρες

Αυτά για όσους δεν βλέπουν την τεράστια "δεξαμενή" που υπάρχει, την οποία πολλαπλασιάζει η δυνατότητα Συνασπισμού Υγιειών Δυνάμεων για την Ελλάδα! Το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!

Δεδομένης δε της κατάρρευσης του ΣΥΡΙΖΑ, η θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι πλέον κενή! Η Συνένωση όλων των υγειών δυνάμεων από δεξιά, κέντρο και αριστερά, με βάση την αγάπη στην πατρίδα και τον σεβασμό σε Ορθοδοξία, Ελληνικό Πολιτισμό και συνάνθρωπο, είναι πλέον νικηφόρος μονόδρομος!

Αλλιώς, με κόμματα του 3, 4 και 5%, τα όνειρα δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ... Γιατί άλλο είναι οι 10 ή 20 έδρες και άλλο οι 70 τώρα και οι 170 αύριο! Χρειάζεται λοιπόν η Συνεργασία, όπου ο καθένας κρατά την ιδιαιτερότητά του, το στυλ και τις ιδέες του, αλλά ταυτόχρονα μπαίνει σε μια δυνατή "Εθνική Ελλάδας", που πάει κατευθείαν για "κούπα"! Αυτό δεν θέλουμε όλοι;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
Ο Αρχηγός








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr