"ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΡΒΕΤΑ ALS 90 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ! Πρόγραμμα "Θεμιστοκλής" για Ναυπήγηση Εθνικών Πλοίων

Als 90 - η ελληνική κορβέτα του ΠΝ
 

Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, τάσσεται κατά της προμήθειας των αποτυχημένων μεταχειρισμένων αμερικανιών κορβετών LCS Freedom, το πιο αποτυχημένο πλοίο των ΗΠΑ το οποίο και αποσύρουν μέσα σε 10 μόλις χρόνια, όπως και κατά των γερασμένων και τεράστιων καταδρομικών Ticonderoga, που ούτε καν στα λιμάνια μας χωράνε με μήκος 173 μέτρων, ενώ απαιτούν προσωπικό 330 ατόμων, τριπλάσιο από όσο μια Φ/Γ Belharra!


Είναι αυτή, η πιο κατάλληλη στιγμή για να μπει επιτέλους μπροστά το εθνικό μας πλοίο, δηλαδή η ναυπήγηση στην Ελλάδα υπερσύγχρονων πολεμικών πλοίων από ελληνικά μυαλά και χέρια, που να ανταποκρίνονται επακριβώς στην νησιώτικη ιδαιτερότητα του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου! Δηλαδή κομμένα και ραμμένα όπως ακριβώς τα θέλει το ΠΝ!


Το Μακεδονικό Κόμμα, στηρίζει έτσι την προσπάθεια της Als NSD, της ομάδας σχεδιαστών, ναυπηγών και ειδικών του Γιάννη Τζαγκαράκη, με την τεράστια ναυπηγική εμπειρία στον θρυλικό Σκαραμαγκά και ζητεί από την Κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει άμεσα την ναυπήγηση της πρώτης Ελληνικής Κορβέτας Als 90, κόστους 250 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας παράλληλα εργασία σε χιλιάδες Έλληνες, προσφέροντας τεχνογνωσία και ειδίκευση!


Αντί να πεταχτούν τα χρήματα σε μεταχειρισμένα "σαπιοκάραβα", που θα απαιτήσουν συν τοις άλλοις και πάρα πολύ δαπανηρή αναβάθμιση, είναι πολύ σοφότερο να τολμήσουμε επιτέλους το ποθούμενο γενιών ναυτικών μας, την ναυπήγηση των δικών μας πολεμικών πλοίων, αποκτώντας εθνική αποφασιστικότητα και εθνική αυτοπεποίθεση!


Η Τουρκία δίπλα μας, το έχει ξεκινήσει εδώ και 15 χρόνια και σήμερα ναυπηγεί ακόμη και δικό της μικρό αεροπλανοφόρο. Εμείς πότε θα ξεκινήσουμε, όντας ο πιο ναυτικός λαός της παγκόσμιας Ιστορίας;


Γιατί "η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"! Και ξεκινώντας σήμερα, σε δέκα χρόνια θα είμαστε η πιο μεγάλη Ναυπηγική Δύναμη της Ανατολικής Μεσογείου, με υψηλές αμοιβές σε χιλιάδες ελληνικά χέρια, σε εξαγωγική πλέον τροχιά, με την εγγύηση της Ελληνικής Ναυτοσύνης!



ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Als 90


1. Συγκρότηση Κρατικής Επιτροπής Ναυπήγησης Ελληνικών Πολεμικών Πλοίων από στελέχη του ΠΝ και των Πανεπιστημίων.


2. Άμεση χορήγηση 100 εκατομμυρίων για το ξεκίνημα της Ναυπήγησης από την ομάδα Als NSD του Γιάννη Τζαγκαράκη, υπό την επίβλεψη και αμέριστη βοήθεια της Επιτροπής και με διακομματική συναίνεση.


3. Διενέργεια Εθνικού Εράνου σε Ελλάδα και Ομογένεια, για το χτίσιμο του πρώτου σύγχρονου Εθνικού Πολεμικού Πλοίου, που θα ανοίξει τον δρόμο της Εθνικής Πολεμικής Ναυπηγικής Βιομηχανίας μας!



"ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ"

Θυμίζουμε τέλος, ότι κάποτε, κάποιος Έλληνας Πολιτικός, είχε πείσει κάποτε του Αθηναίους, όταν είχε βρεθεί, κατά Θεία Πρόνοια, μια νέα φλέβα 100 ταλάντων αργύρου στο Λαύριο, να μην κρατήσουν τα χρήματα για τα σπίτια τους, αλλά να δουν μπροστά και να κάνουν την Αθήνα μεγάλη ναυτική δύναμη, διαθέτοντάς τα για ναυπήγηση ολόκληρου στόλου 200 τριήρεων! (1 ασημένιο αττικό τάλαντο ισοδυναμούσε με εργασία 9 ετών, 1 τάλαντο =  60 μνες = 6.000 δραχμές = 36.000 οβολούς, 1 τάλαντο= 25,80 κιλά ασήμι =18.679 ευρώ, 100 τάλαντα = 1.867.000 ευρώ)


Οι Αθηναίοι, παρότι είχαν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, χάρη στην αρετή της Φιλοπατρίας, τα διέθεσαν με την καρδιά τους για την πατρίδα


Και έτσι φτάσαμε, όταν ήρθε ο στόλος του Ξέρξη να υποδουλώσει την Ελλάδα, η Αθήνα να έχει έτοιμα και πάνοπλα ανίκητα "ξύλινα τείχη" στην θάλασσα, τα οποία θα γινόταν ο φοβερός τιμωρός των Βαρβάρων!


Γι΄ αυτό και προτείνουμε σήμερα, η Ελλάδα να ακολουθήσει την ίδια εκείνη αρχαία συνταγή και ναυπηγήσει τα δικά της πολεμικά πλοία, ονομάζοντας τιμητικά το όλο πρόγραμμα "Θεμιστοκλής"!


Την ώρα που θα παίζεται η Ελευθερία μας, κανείς ξένος δεν θα είναι κοντά μας, να μας δώσει ούτε μια βίδα, ούτε ένα ανταλλακτικό, ούτε μια βοήθεια. Μόνοι μας, όλοι μαζί οι Έλληνες,  ας αποφασίσουμε ότι πρέπει επιτέλους να πάρουμε την μοίρα στα χέρια μας! Διότι πράγματι, "Μέγα το της θαλάσσης κράτος"!



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr