ΔΙΚΑΙΩΣΗ - ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ΜΕ 20% ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Ετοιμάζουν πλαφόν 5% σε Ευρωεκλογές και πρόωρες Εθνικές Εκλογές - Τι πρέπει να κάνουμε


Απόλυτα δικαιώθηκε για άλλη μια φορά το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, όταν εγκαίρως, πριν την κάλπη της 25ης Ιουνίου 2023, προτείναμε την κοινή κάθοδο όλων των υγιών μικρών κομμάτων από δεξιά, κέντρο και αριστερά, με τον Συνασπισμό "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" (δείτε εδώ λεπτομέρειες και τρόπο λειτουργίας) , τονίζοντας ότι έτσι θα αναδυθούμε ως δεύτερο κόμμα με 20% και θα γίνουμε η νέα Αξιωματική Αντιπολίτευση σήμερα, η νέα Κυβέρνηση αύριο!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Πράγματι, το βράδυ των εκλογών επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά, όταν αποτυπώθηκε η δύναμη των κομμάτων "Ελληνική Λύση", "Νίκη", "Πλεύση Ελευθερίας" και "Λοιπά" να αρθροίζει 17,44 %, που μαζί με 1,11 Λευκό, συν ένα ακόμη 3% τουλάχιστον από απογοητευμένο κόσμο που προτίμησε την αποχή, ξεπερνούν κατά πολύ το 20% και καθιερώνουν ντε φάκτο το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" ως την δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα, αν, έστω και τώρα, αποφασίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί ότι αυτή είναι η μόνη εθνική και δημοκρατική ευκαιρία της Ελλάδας που αγαπούμε! Πριν πέσουν οι "Πρέσπες του Αιγαίου - ΑΟΖ" και οι "Πρέσπες της Κύπρου"...


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Τώρα λοιπόν, που όλοι είδαν τα όριά τους και κατάλαβαν, πιστεύουμε, ότι έτσι διασκορπιμένοι και κατά μόνας ΔΕΝ μπορούν να αλλάξουν τίποτε, ούτε έναν Νόμο, ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ να εννοήσουν ότι "η ισχύς εν τη ενώσει" και να προσέλθουν αδελφικά σε αυτό που έκαναν πάντα οι Έλληνες τις δύσκολες ώρες. Ενωνόταν "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και έφταναν από την απελπισία στην ανατροπή και από το χάος στον άθλο!


ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ 5% ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ


Όπως δείχνουν άλλωστε δημοσιεύματα εφημερίδων, το σύστημα ήδη ετοιμάζει την αντεπίθεσή του, ανεβάζοντας το όριο εισόδου στην Βουλή από το 3% στο 5%, ακριβώς για να αφήσουν έξω εκείνους από τους μικρούς που θα παραμείνουν μόνοι τους, και δεν προσέλθουν τώρα, σήμερα κιόλας, εγκαίρως, στο ανίκητο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!

Το 5% θα τεθεί ως πλαφόν άμεσα για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

Θα τεθεί όμως και για τις Εθνικές! Κι εδώ, υπάρχουν τρία ενδεχόμενα: 

1. Να ψηφιστεί ο νέος Εκλογικός Νόμος του 5% από 200 Βουλευτές για να ισχύσει άμεσα στις Εθνικές.

2. Να μην ψηφιστεί από 200, ώστε να ισχύσει από τις μεθεπόμενες Εθνικές, κάτι που ανοίγει διάπλατο το ενδεχόμενο αιφνιδιαστικών πρόωρων Εθνικών Εκλογών μαζί με τις Ευρωεκλογές, ώστε το 5% που θα εφαρμοστεί τότε στις Ευρωεκλογές, να εφαρμοστεί και τις επόμενες Εθνικές! Να ροκανίσουν δηλαδή το μεσοδιάστημα, εξουδετερώνοντας τα μικρά κόμματα που δύσκολα από μόνα τους θα καταφέρουν να πιάσουν το 5%, προκαλώντας προκαταβολικά ψυχολογική απογοήτευση και φυγή ψηφοφόρων...

3. Οι πρόωρες Εθνικές Εκλογές με μέτρο 3% μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή μετά από την ψήφιση του 5%, ώστε στις Εθνικές Εκλογές, που θα γινόταν κανονικά το καλοκαίρι πια του 2027, να ισχύσει το 5%! Σε κάθε περίπτωση η εξουδετέρωση των μικρών...


ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ

Άρα, από όλα τα παραπάνω, δικαιώνεται απόλυτα η συνετή και ενωτική στάση του Μακεδονικού Κόμματος για το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και ας μην μένει πια σε κανένα κόμμα και σε κάνεναν πολίτη  αμφιβολία για το τι τους περιμένει...

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ


Μόνη λύση και διέξοδος είναι το να προσέλθουμε όλοι άμεσα στο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ", κρατώντας ταυτόχρονα ο καθένας τις ιδέες και την αυτονομία του, όπως κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας, που ενώ παίζουν σε ΑΕΚ,  ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό,  Παναθηναϊκό, Άρη και άλλους, είναι ταυτόχρονα και επίλεκτοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος

Αυτή είναι και η φιλοσοφία του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" στο οποίο όχι μόνο κόμματα, αλλά και προσωπικότητες ακομμάτιστες μπορούν να ενταχθούν"! Διότι πρόκειται για καθαρά εθνική προσπάθεια, για το κάλεσμα της Ελλάδας! (πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής εδώ  makedonikokomma@gmail.com



ΚΟΙΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Από πού μπορούμε να ξεκινήσουμε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ; Από τον άμεσο ορισμό κοινών υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών και αντιστοίχων Συμβούλων, για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές που έρχονται κιόλας στις 8 Οκτωβρίου 2023! Άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία υστέρησης και καθυστέρησης, ούτε για κόμματα, ούτε για προσωπικότητες που θέλουν να μετέχουν ή να αναδειχθούν σε υψηλές θέσεις και στον αυριανό μηχανισμό διακυβέρνησης της Ελλάδας. 

Γενικός στόχος είναι να ξεπεράσουμε σε όλους τους Δήμους και Περιφέρειες το 20 - 25%, ώστε να κάνουμε το Σύστημα να σωριαστεί από τα αποδυτήρια!

Ειδικός στόχος να κερδίσουμε τους μεγάλους Δήμους και Περιφέρειες, μέσα στο εθνουσιώδες κλίμα που θα δημιουργήσει η συνεργασία μας, ο Συνασπισμός για την Ελλάδα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!

Αν πετύχουμε αυτούς τους στόχους τον Οκτώβριο του 2023, τότε στις Ευρωεκλογές του 2024, πηγαίνουμε για πρώτο κόμμα, σαρώνοντας όλα τα κοντέρ!

Και τέλος στις πρόωρες ή τακτικές Εθνικές Εκλογές, έχοντας ψηθεί και σφυρηλάτηθεί και στο σχολειό της Αντιπολίτευσης, θα αναλάβουμε πανηγυρικά και με μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία την Κυβέρνηση της Ελλάδας, με υπουργικό ρόλο όλων των αρχηγών κομμάτων και των προσωπικοτήτων του "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"!

"ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ"! Γιατί μόνο έτσι μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και να κρατήσουμε ζωντανή την Ελλάδα της καρδιάς και των παιδιών μας!



ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Η 1η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Άμεσα λοιπόν,  μέσα στον Ιούλιο, πρέπει να γίνει μια πρώτη διερευνητική διάσκεψη καλών προθέσεων π.χ. στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσουμε την Ελλάδα του αύριο, σήμερα!



ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, Λευκός Πύργος, τροχονόμος

Έτσι, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα είμαστε "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" απέναντι στην Κυβέρνηση και κυρίως στα προβλήματα, εκμεταλλευόμενοι και την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, όπου θα δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής, της μεγάλης ενότητας, της μεγάλης ελπίδας, παρουσιάζοντας κιόλας τον/την Υποψήφιο/α Δήμαρχο Θεσσαλονίκης που θα έχουμε καταλήξει!


Αυτό είναι ένα πρώτο σχεδιάγραμμα της μεγάλης Πολιτικής Αλλαγής που έρχεται στην Ελλάδα, αν κάποιοι φερθούν πράγματι σαν ηγέτες, Έλληνες και Ελληνίδες, που οδηγούν την Ελληνική Ιστορία, η οποία και κατοικεί κυρίως στο ΕΜΕΙΣ και όχι στο εγώ!

ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε και ξεκινούμε! Κόμματα και προσωπικότητες (δείτε εδώ)! Για την Ελλάδα που αγαπάμε! (πληροφορίες, αιτήσεις εδώ)


Θεσσαλονίκη, 4 Ιουλίου 2023 μ.Χ.
Επέτειος κατάκτησης Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Ευρώπης το 2004 
από την Εθνική Ελλάδος

Μετά τιμής
Ο Αρχηγός του Μακεδονικού Κόμματος



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
το σπαθί της Ελλάδας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr