ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΡΗΤΑ ΤΣΙΠ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Ντοκουμέντα για παραίτηση του Πρωθυπουργού


Την 1η Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ζωντανή μετάδοση από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, διαβεβαίωσε δημόσια τον ελληνικό λαό ότι οι νέες ταυτότητες δεν θα περιλαμβάνουν τσιπ! Διαψεύδεται όμως απόλυτα, καθώς βεβαιώνουν για το αντίθετο οι κυβερνητικές αποφάσεις και τα εγκεκριμένο πρότυπο ταυτοτήτων, που ήδη έχει παρουσιαστεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!


Το Μακεδονικό Κόμμα, ενώπιον ολόκληρου του Ελληνισμού, που κάηκε από τις φωτιές της κυβερνητικές ανεπάρκειας σε Ρόδο, Ν. Αγχίαλο και επί 15 μέρες και νύχτες στην Θράκη, αλλά και από την τρομακτική κερδοσκοπική ακρίβεια που εκτίναξε το 5λιτρο ελαιόλαδο σχεδον στα 50 ευρώ, από 22 έως 25 που είχε πέρυσι, ξεσκεπάζει με αδιάσειστα ντοκουμέντα τα ψεύδη του Πρωθυπουργού, ζητώντας την άμεση παραίτησή του!


ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΣΙΠ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 1

'Αρθρο 3.1. που ορίζει ρητά την ύπαρξη RFID τσιπ στις νέες ταυτότητες

Το 1ο αδιάψευστο ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε, είναι η επί Τσίπρα, ισχύουσα όμως ακόμη, Κοινή Υπουργική Απόφαση  (ΚΥΑ) 8200/0-297647/10-4-2018, που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 1476/27-4-2018 και ορίζει στο άρθρο 3.1.:


"Ζώνη 1:

- Θυρεός Ελληνικής Δημοκρατίας

- Όνομα της Χώρας (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ / HELLENIC REPUBLIC)

- Τύπος εγγράφου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / IDENTITY CARD)

- To σήμα του ICAO για την ύπαρξη RFID chip

- Αριθμός ταυτότητας (ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ / CARD NUMBER)"!

Η ΚΥΑ αυτή ισχύει ως τώρα, με μια τροποποίηση του 2023 που θα δούμε παρακάτω και επιβεβαιώνει την ύπαρξη τσιπ



NTOKOYMENTO 2 

Στην ίδια ΚΥΑ και ΦΕΚ του 2018, στο άρθρο 14, παράρτημα Α΄, παρουσιάζεται το ακριβές σχέδιο της νέας ταυτότητας, που ολοκάθαρα επίσης φέρει την ένδειξη "RFID chip", στην άνω ζώνη 1:
Ένδειξη "RFID chip" - ΚΥΑ 8200/0-297647/2018, ΦΕΚ Β 1476/27-4-2018, άρθρο 14

Άρα, ξεκάθαρα, από το 2018 κιόλας, οι νέες ταυτότητες είχε αποφασιστεί να φέρουν chip τύπου RFID! Δηλαδή ανέπαφο τσιπ, που διαβάζεται ανέπαφα από ειδικές συσκευές - αναγνώστες.


RFID (Radio Frequency IDentification) σημαίνει "ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων", καθώς αυτό το συγκεκριμένο τσιπ αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα, το οποίο περιλαμβάνει μνήμη, ώστε να αποθηκεύει δεδομένα και πληροφορίες και μία μικρή κεραία, χωρίς δική του ενέργεια. Αυτό το κάνει φθηνό και βολικό...

Για να διαβαστεί χρειάζεται ένα αναγνώστη ή αισθητήρα "RFID reader" με ενέργεια (μπαταρία, ρεύμα), ο οποίος με την δική του κεραία στέλνει σήμα στην κεραία του τσιπ RFID από κοντινή απόσταση, ανακτώντας τα δεδομένα  του τσιπ, τα οποία και διαβάζει...



ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3

3ο αδιάψευστο ντοκουμέντο, είναι αυτή την φορά ΚΥΑ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο του 2023, που τροποποιεί μερικώς εκείνη της Κυβέρνησης Τσίπρα του 2018, χωρίς να καταργεί, αλλά να επιβεβαιώνει μάλιστα την ύπαρξη τσιπ στην νέα ταυτότητα!

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ΚΥΑ 8200/0-109568/16-02-2023 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β' 824/17-2-2023, όπου σε τροποποίηση του άρθρου 14, παρουσιάζεται το τελικό, σημερινό σχέδιο της νέας ταυτότητας, με φαρδύ πλατύ και πάλι το "RFID chip":

Την ΚΥΑ αυτή την υπογράφουν τα μέλη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ο τότε Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριος Οικονόμου, για να μη μείνει καμία αμφιβολία για το ποιος δουλεύει ποιον!



ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 4

Την 1η Σεπτεμβρίου 2023, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έδωσε στην δημοσιότητα τις νέες ταυτότητες όπως ακριβώς θα είναι στην πραγματικότητα. Και πράγματι, στην άνω ζώνη 1, φέρουν την διεθνή ένδειξη της ύπαρξης "Rfid chip" εντός της ταυτότητας! Ιδού το τεκμήριο:

Η νέα ταυτότητα με την ένδειξη ότι υπάρχει τσιπ εντός της...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ψεύδεται δημοσίως, ενώπιον και του Υπουργικού Συμβουλίου και του κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, διαβεβαιώνοντας ότι η νέα ταυτότητα "δεν έχει τσιπ", ενώ η απόφαση της ίδιας της Κυβέρνησής του και η νέα κάρτα ταυτότητας αναφέρουν ότι έχει!


Και όταν αποδεικνεύεται πως ένας Πρωθυπουργός ψεύδεται, οφείλει τουλάχιστον να παραιτηθεί άμεσα!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΛΤΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

Το Μακεδονικό Κόμμα όμως σήμερα αποκαλύπτει, ότι ούτε τα εθνικά δελτία ταυτότητας είναι υποχρεωτικά από την Ε.Ε., ούτε οι ταυτότητες με τσιπ!


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  (ΕΕ) 2019/1157

Κανονισμός 2019/1157 της Ε.Ε.

Παρουσιάζουμε έτσι τον ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2019/1157 που επικαλέστηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτωνο οποίος αφορά την μετακίνηση, τα ταξίδια πολιτών των χωρών μελών, εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) και αναφέρει ρητά:


1. Στην παράγραφο (11) ότι "ο παρών κανονισμός δεν υποχρεώνει τα κράτη μέλη να θεσπίσουν δελτία ταυτότητας ή έγγραφα διαμονής, όταν αυτά δεν προβλέπονται στην εθνική νομοθεσία, ούτε θίγει την αρμοδιότητα των κρατών μελών να εκδίδουν, βάσει του εθνικού δικαίου, άλλα έγγραφα διαμονής που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του δικαίου της Ένωσης, για παράδειγμα δελτία διαμονής που εκδίδονται για όλους τους διαμένοντες στην εθνική επικράτεια, ανεξαρτήτως της ιθαγένειάς τους"!


Δηλαδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ και υπάρχουν πολλές χώρες στον κόσμο που ΔΕΝ έχουν, για λόγους προστασίας των πολιτών!



2. Στην παράγραφο (12) ότι "ο παρών κανονισμός δεν εμποδίζει τα κράτη μέλη να αποδέχονται, με τρόπο που δεν εισάγει διακρίσεις, έγγραφα διαφορετικά από τα ταξιδιωτικά έγγραφα, για λόγους ταυτοποίησης, όπως άδειες οδήγησης"!


Δηλαδή και πάλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ αλλά γίνονται αποδεκτά σαν μέσα ταυτοποίησης πανευρωπαϊκά και άλλα εθνικά έγγραφα, όπως οι ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ! Που ισχύουν ως τέτοια έγγραφα και στην Αμερική και σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου!


Αυτά όμως τα κρύβει η Κυβέρνηση, εμπαίζοντας τον ελληνικό λαό, τον οποίο ταλαιπωρεί, αγχώνει, υποχρεώνει, αποσταθεροποιεί, για λόγους που δεν υφίστανται, αφού μπορούν να ταξιδέψουν στην Ε.Ε. και μόνο με την Άδεια Οδήγησης!



ΕΓΓΡΑΦΟ ICAO DOC9303

Για την έκδοση επίσης των νέων ταυτοτήτων, επικαλούνται στην Ελλάδα, από την ΚΥΑ ακόμη του 2018, έγγραφο του ICAO με την ονομασία "DOC 9303".  


Το έγγραφιο όμως αυτό, στο "Μέρος 2: Προδιαγραφές για την ασφάλεια του σχεδιασμού, της κατασκευής και της έκδοσης MRTD" και στο κεφάλαιο "1. Πεδίο Εφαρμογής", στην σελίδα 1, αναφέρει:

"Historically, doc 9303 has not made recommendations on the specific security features to be incorporated in travel documents. Each issuing State has been free to incorporate such safeguards as it deemed appropriate to protect its nationally issued travel documents against counterfeiting, forgery and other forms of attack, as long as nothing was included which would adversely affect their OCR machine readability"

To meet the need of increased document security, ICAO’s technical advisors decided it would be desirable to publish aset of “recommended minimum security standardsas a guideline for all States issuing machine readable travel documents".

Δηλαδή σε μετάφραση:

"Ιστορικά, το έγγραφο 9303 δεν έχει κάνει συστάσεις σχετικά με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να ενσωματωθούν στα ταξιδιωτικά έγγραφα. Κάθε κράτος έκδοσης ήταν ελεύθερο να ενσωματώσει τις εγγυήσεις που έκρινε κατάλληλες για την προστασία των ταξιδιωτικών εγγράφων του που εκδόθηκαν σε εθνικό επίπεδο από παραχάραξηπλαστογραφία και άλλες μορφές επίθεσης, εφόσον δεν περιλαμβανόταν τίποτα που να επηρεάζει αρνητικά την αναγνωσιμότητα του μηχανήματος OCR.

Για να καλύψουν την ανάγκη για αυξημένη ασφάλεια εγγράφων, οι τεχνικοί σύμβουλοι του ICAO αποφάσισαν ότι θα ήταν επιθυμητό να δημοσιεύσουν ένα σύνολο «συνιστώμενων ελάχιστων προτύπων ασφαλείας» ως κατευθυντήρια γραμμή για όλα τα κράτη που εκδίδουν μηχανικά αναγνώσιμα ταξιδιωτικά έγγραφα".

Με άλλα λόγια, ποτέ το "έγγραφο 9303" του ICAO δεν ήταν υποχρεωτικό και ακόμη και τώρα "συνιστά" στα κράτη μέλη πρότυπα ταξιδιωτικών εγγράφων "μηχανικής ανάγνωσης" και όχι ηλεκτρονικής και δεν τα επιβάλλει βέβαια, όπως θέλουν να μας πείσουν από την Κυβέρνηση.

Επίσης προκύπτει ότι το βάρος της εγκυρότητας δίνεται στους χαρακτήρες OCR μηχανικής ανάγνωσης, ένα σύνολο αριθμών και ονόματος στο πίσω και κάτω μέρος της κάρτας!

MRZ ζώνη μηχανικής ανάγνωσης - Έγγραφο ICAO 9303, μέρος 5ο



ΤΟ ΤΣΙΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ICAO

Η μεγάλη έκπληξη βρίσκεται όμως στην διαπίστωση ότι το τσιπ δεν είναι υποχρεωτικό στις "συστάσεις" του ICAO 9303, αφού το έγγραφο 9303:

Α.  Στο "Μέρος 2", στις οδηγίες σε περίπτωση που μια ταυτότητα "χτυπήσει" από την βάση δεδομένων της Ιντερπόλ, αναφέρει:

6.4.1 "...Εάν το (σ.σ. ταξιδιωτικό) έγγραφο (σ.σ. ταυτότητα) περιέχει ένα τσιπ, τα κράτη θα πρέπει να διεξάγουν βιομετρικές επαληθεύσεις για να υποστηρίξουν τις προσπάθειές τους να προσδιορίσουν την αληθινή ταυτότητα του ταξιδιώτη. Τα κράτη θα πρέπει επίσης να καταβάλουν προσπάθειες για να καθορίσουν εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί και εάν το έγγραφο είναι αυθεντικό"!

Που σημαίνει ότι:

1. Με το "εάν περιέχει τσιπ", ότι δεν είναι υποχρεωτικό να περιέχει τσιπ η ταυτότητα, ακόμη και για την ακραία περίπτωση που αυτομάτως επισημανθεί ως ύποπτη, κλεμμένη ή χαμένη από την βάση της Ιντερπόλ!

2. Με το " εάν τα δεδομένα έχουν τροποποιηθεί και εάν το έγγραφο είναι αυθεντικό" σημαίνει ότι και τα στοιχεία - δεδομένα του τσιπ, μπορεί και να τροποποιηθούν , δηλαδή να παραχαραχθούν και άρα να μην είναι αυθεντική, δηλαδή γνήσια, η ταυτότητα. Επομένως ποια "ασφάλεια";


Β. Επίσης, στο έγγραφο ICAO 9303 (Eighth Edition, 2021) και στο "Μέρος 5: Προδιαγραφές για τα επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα μεγέθους TD1 με δυνατότητα ανάγνωσης από μηχανής (MROTD)σελίδα 29, δηλαδή στο μέρος του εγγράφου 9303 που καθορίζει τα συνιστώμενα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τις νέες ταυτότητες μεγέθους - τύπου TD1 ή ID1, όπως ακριβώς η προς έκδοση νέα ελληνική ταυτότητα, παρουσιάζουν το πρότυπο αποδεκτής, κατά τα παραπάνω, ταυτότητας, στην οποία ΔΕΝ περιλαμβάνεται τσιπ Rfid! Ιδού το πρότυπο ταυτότητας που συνιστά ο ICAO, χωρίς τσιπ:    

Το πρότυπο ICAO για ταυτότητα χωρίς τσιπ...


Μάλιστα το σχετικό πρότυπο χαρακτηρίζεται ως "MROTD" (Machine Readable Official Travel Document in the form of a card), δηλαδή "Μηχανικά αναγνώσιμο επίσημο ταξιδιωτικό έγγραφο σε μορφή κάρτας" και όχι ως "eMROTD" (Electronic Machine Readable Official Travel Document), που θα σήμαινε ότι η ταυτότητα διαβάζεται και "ηλεκτρονικά" φέροντας τσιπ... Και άρα θα πρέπει να φέρει το σύμβολο ICAO για Rfid chip... Αλλά το συνιστώμενο πρότυπο δεν το φέρει, ούτε εμπρός, ούτε πίσω...
Η πίσω πλευρά του προτύπου του ICAO με μόνη την MRZ ζώνη

Το έγγραφο ICAO 9303, μόνο στο "Μέρος 9" αναφέρει τo eMROTD, "που θα χρησιμοποιηθεί από κράτη ή οργανισμούς που επιθυμούν να εκδώσουν ηλεκτρονικό ταξιδιωτικό έγγραφο αναγνώσιμο από μηχανή (eMRTD)..."!

"Που επιθυμούν", όχι "που υποχρεούνται"...


ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, σεβόμενο την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη και Παράδοση, αλλά και το φως του πανανθρώπινου Ελληνικού Πολιτισμού, που έχει σαν βάση του την καλώς εννοουμένη Ελευθερία ως αριθμητή και την Αρετή ως παρονομαστή, προτείνουμε:

1. Να παραμείνουν σε πλήρη ισχύ όλοι οι υπάρχοντες τύποι εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων (παλιές, νέες, κομμένες, άκοφτες) με τις οποίες άλλωστε μέχρι προχθές ψηφίζαμε.

2. Οι  ελληνικές Άδειες Οδήγησης να θεωρούνται, όπως σε όλο τον κόσμο, απολύτως έγκυρα έγγραφα ταυτοποίησης, χωρίς ανάγκη έκδοσης νέων από την αρχή, πολυδάπανων ταυτοτήτων, που θα απαιτήσουν εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα έπρεπε να δοθούν στην άμεση αναδάσωση και έγκαιρη επιτέλους και ισχυρή πρόληψη, δασοπροστασία και δασοπυρόσβεση!

3. Σε κάθε περίπτωση, οι οποιεσδήποτε νέες ταυτότητες του μέλλοντος (για τους νέους πολίτες), να μην είναι ούτε υποχρεωτικές (θα τις αντικαθιστά η Άδεια Οδήγησης), ούτε και να περιλαμβάνουν τσιπ καμίας μορφής, ούτε σημεία και σύμβολα, ορατά ή αόρατα, αντίθετα με τον Ελληνισμό και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Μπορεί τότε να ακολουθηθεί, εάν πρέπει και εάν συμφωνεί η Εκκλησία της Ελλλάδας και το Άγιον Όρος, το παραπάνω απλό πρότυπο του ICAO χωρίς τσιπ, προσαρμοσμένο στις πάγιες απαιτήσεις του λαού και του τόπου μας, που φύλαξε η ευσέβεια και κατέστρεψε πολλές φορές η ασέβεια και η ευρωξιπασιά μας...

4. Στις όποιες αυτές νέες ταυτότητες (για την νέα πια γενιά και για εκείνους που τις έχασαν ή καταστράφηκαν ή για την Ομογένεια) να αναγράφεται προαιρετικά και το θρήσκευμα, βάση της απαίτησης και των υπογραφών 3.500.000 Ελλήνων επί Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου! Κάτι που θα τηρήσουμε σαν Κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Εκκλησία της Ελλάδος, της Κύπρου και το Άγιον Όρος.


Το Μακεδονικό Κόμμα, θα ξαναχτίσει την Ελλάδα από την αρχή, πάνω όμως στα αιώνια θεμέλια, αξίες και ιδανικά της, για να γίνει και πάλι φως των εθνών και καμάρι όλων των Ελλήνων!

Και τελικά το ζητούμενο είναι να ξαναβρούμε την εθνική μας συνείδηση, να ξαναβρούμε την αληθή εθνική μας ταυτότητα, που θα φέρει και εθνική αυτοπεποίθηση και εθνική ευημερία! Με ευσέβεια, αρετή και τόλμη, ομόνοια και φιλότιμο! Όλοι μαζί οι Έλληνες και οι Ελληνίδες του κόσμου!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr