30.000 ΔΑΣΟΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ, 1.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PONY ΚΑΙ 1.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ DRONES ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ!


Τρία νέα συνδυαστικά μέτρα για την ουσιαστική πρόληψη των δασικών πυρκαγιών προτείνει το Μακεδονικό Κόμμα, τονώνοντας ταυτόχρονα η εγχώρια παραγωγή και την εθνική οικονομία, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας! (δείτε σχετικές προτάσεις και εδώ)


30.000 ΔΑΣΟΠΥΡΟΦΥΛΑΚΕΣ

1. Προσλήψεις 30.000 Δασοπυροφυλάκων, τους 3 καλοκαιρινούς μήνες, για την αποτροπή εμπρησμών και την έγκαιρη παρέμβαση σε 24ωρη βάση, σε 3 βάρδιες των 10.000 άγρυπνων φρουρών για την φύλαξη των Δασών μας!

Οι 15.000 θα είναι πολίτες με επίδομα ανεργίας, στο οποίο θα προστίθεται άλλο τόσο, ώστε ο μισθός μηνιαία να φτάνει τα 1.000 ευρώ στο χέρι.

Οι άλλοι 15.000 θα είναι άνεργοι νέοι ή φοιτητές και όσοι έχουν θητεύσει στις Ειδικές Δυνάμεις, οι οποίοι επίσης θα λαμβάνουν 1.000 ευρώ επί 3 μήνες. Θα προηγείται ταχεία εκπαίδευση και θα παρέχεται εξοπλισμός και θερινή στολή. Η υπηρεσία θα μοριοδοτείται.

Κόστος μέτρου περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα αποτελέσουν επένδυση και κέρδος, εάν γλιτώσουμε πύρινες καταστροφές, που στοιχίζουν δισεκατομμύρια και προκαλούνται κυρίως από εμπρηστές.

Θυμίζουμε ότι για τις αποκρουστικές Ανεμογεννήτριες κυρίως, έχουν ετοιμάσει σχεδόν 13,5 δισεκατομμύρια... Για την αντιπυρική θωράκιση της Ελλάδας, ψίχουλα...1.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ PONY


2. Αγορά 1.000 ελληνικών αυτοκινήτων Pony της ελληνικής Namco στην Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες των Δασοπυροφυλάκων!

500 PONY θα είναι 4x4 με συμβατικές μηχανές 100 Hp για ορεινές κυρίως περιοχές, ενώ άλλα 500 θα είναι Ηλεκτροκίνητα για παραθαλάσσια μέρη! Θα διαθέτουν θέσεις και φορτιστές για Drones, εξοπλισμό πυρόσβεσης και φορείο για έκτακτες ανάγκες!


Κόστος περίπου 10 εκ. ευρώ, που θα πέσουν μέσα στην Ελλάδα, σε ελληνικά μυαλά και χέρια, ανασταίνοντας ταυτόχρονα την εθνική μας Αυτοκινητοβιομηχανία!

Τα ελληνικά αυτά αυτοκίνητα, τον υπόλοιπο χρόνο, από Σεπτέμβριο έως και Μάιο, θα αξιοποιούνται για την Εκπαίδευση Νέων Οδηγών σε όλα τα Λύκεια της χώρας, ξεκινώντας από τα σύνορα και την ύπαιθρο, που θα μετατραπούν σε Επαγγελματικά ΙΕΚ, ώστε στα 18 να έχει κάθε παιδί Επάγγελμα στην πράξη! Να μπορεί να ξεκινήσει τη δουλειά που του αρέσει και την ζωή του! Και όχι να βρεθεί στο απόλυτο κενό του "Απολυτηρίου Λυκείου", δηλαδή στο τίποτα...1.000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ DRONES ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

3. Αγορά 1.000 ελληνικών drones επιτήρησης - καταγραφής, με τα οποία θα εξοπλίζονται οι Δασοπυροφύλακες, για την έγκαιρη καταγραφή πυρκαγιών και εμπρηστών, μέρα και νύχτα και την καλύτερη επιτήρηση των περιοχών τους!

Κόστος περίπου 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ, που θα ενισχύσουν την πρωτοπορία ελληνικών κατασκευαστικών εταιρειών drones, οι οποίες σημειώνουν αλματώδη ανάπτυξη τελευταία! (δείτε και εδώ)

Έτσι σώζουμε τα Δάση! Έτσι τα θωρακίζουμε από τους εμπρηστές, οι οποίοι δεν θα συναντούν πια μπροστά τους "ξέφραγο αμπέλι", αλλά μια οργανωμένη κοινωνία και πολιτεία, που θα τους κλείνει οριστικά τον δρόμο!

Πολλαπλό λοιπόν το όφελος! Έγκαιρη επιτήρηση και προστασία δασών, αποθάρρυνση εμπρηστών, ενίσχυση των Ελληνικών Επιχειρήσεων, θέσεις εργασίας σε χιλιάδες Έλληνες, ασφάλεια για τον Τουρισμό μας, κάθετη και πολλαπλή αύξηση του ΑΕΠ, καθώς τα χρήματα αυτά θα μείνουν μέσα στην Ελλάδα και θα δημιουργήσουν εγχώρια επιτέλους ανάπτυξη, εγχώρια παραγωγή, εγχώρια κατανάλωση και χαμόγελα αληθινής ελπίδας, ότι κάτι μπορεί να αλλάξει, όταν υπάρχει θέληση να κόψουμε αποφασιστικά επιτέλους όλους τους "Γόρδιους δεσμούς" σαν Αλέξανδροι! Και το υποσχόμαστε! (δείτε εδώ τα πραγματικά στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας και την σχέση τους με τους πολλαπλασιαστές, που μας δείχνουν πώς μπορεί να βουλιάξει, αλλά και πώς μπορεί να απογειωθεί κυριολεκτικά η χώρα)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr