''ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ'' ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ON LINE ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ FT! Μεγάλη ανατροπή στο Σκοπιανό!


Μεγάλη ανατροπή στο Σκοπιανό, από διεθνής, on line δημοσκόπηση των Financial Times, που άνοιξαν το "κουτί της Πανδώρας" για το Όνομα των Σκοπίων, θέτοντας σε ψηφοφορία διάφορες ονομασίες, όπως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", "Νότια Σερβία", "ΠΓΔΜ", "Σλαβική Μακεδονία", "Μακεδονία του Βαρδάρη", "Βόρεια Μακεδονία", "Νέα Μακεδονία", "Άνω Μακεδονία", "Δημοκρατία της Μακεδονίας- Σκοπίων", "Άνω Μακεδονία"...
Το άρθρο αποκαλεί προκλητικά "Μακεδονία" το κρατίδιο, αλλά ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας, ενώ αποκαλύπτει ότι ο Κίρο Γκλιγκόρωφ είχε δεχθεί να αποσύρει το όνομα "Μακεδονία" ζητώντας για αντάλλαγμα επενδύσεις και χρήμα ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, που δεν έδωσε όμως τότε η Αθήνα...

Η μεγάλη ανατροπή είναι, ότι μέχρι στιγμής, το όνομα που χρησιμοποιούν παράνομα τα Σκόπια σήμερα, το "Δημοκρατίας Μακεδονίας", είναι ελάχιστο, συγκεντρώνοντας μόνον 1,85%, ενώ στην πρώτη θέση των προτιμήσεων είναι το "Νότια Σερβία" με το συντριπτικό 49,42%, σχεδόν 50%!

Το δε "Βόρεια Μακεδονία", που προωθεί αυθαίρετα και προσβλητικά για τον Μακεδονικό Ελληνισμό η Αθήνα, συγκεντρώνει μόλις 3,84%!

Το άλλο επίσης απαράδεκτο υποψήφιο όνομα "Άνω Μακεδονία" εξατμίζεται στο 0,69%!

Τα επίσης απαράδεκτα "FYROM" είναι στη δεύτερη θέση με 28,15%, το "Σλαβική Μακεδονία" στο 11,93%, το "Μακεδονία του Βαρδάρη" στο 2,28%, το "Νέα Μακεδονία" στο 0,95%, το ¨Δημοκρατία Μακεδονίας - Σκόπια" στο 0,89%...

ΨΗΦΙΣΤΕ
Μπορείτε και εσείς να ψηφίσετε εδώ ή αν δεν έχετε συνδρομή στους FT εδώ

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
Η θέση του υπό ίδρυση Μακεδονικού Κόμματος, που θα αποτελέσει το πολιτικό όργανο του Παγκόσμιου Μακεδονικού Ελληνισμού υπό την αιγίδα της αγωνιστικής Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα που εκφράζει 3.500.000 Μακεδόνες του Κόσμου, είναι γνωστή και διακηρυγμένη από τα ατράνταχτα ντοκουμέντα της ιστορίας, από τα ογκώδη πανεθνικά και νεότερα συλλαλητήρια του Ελληνισμού, από τη γραφίδα της Ιστορίας και από τα σπαθί του Μεγαλέξανδρου:
"Καμμία αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα Μακεδονία ή τα παράγωγά του, σε οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, απλή ή σύνθετη και με οποιονδήποτε προσδιορισμό, επιθετικό, γεωγραφικό ή άλλον"!
   Το υπό ίδρυση Μακεδονικό Κόμμα, δεν αναγνωρίζει ούτε Γλώσσα, ούτε Ταυτότητα/Εθνότητα "Μακεδονική", καθώς ΕΜΕΙΣ είμαστε οι αληθινοί και μόνοι Μακεδόνες, οι Έλληνες απόγονοι του Φιλίππου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα πνευματικά παιδιά του Αγίου Δημητρίου και του σύγχρονου Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτη!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
σε ετοιμότητα για τη Μακεδονία, τον Αλέξανδρο και ολόκληρη την Ελλάδα
υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα
Ακολουθήστε μας:    
Blog     facebook    twitter    Google+     You Tube
      



13 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..ΤΑΙΓΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ,ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το νότια Σερβία είναι αντιπροσωπευτικο της περιπτώσεως. Κατάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Νότια Σερβία" ΔΕΝ είναι κατάλληλο. Οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι βουλγαρικής και όχι σερβικής καταγωγής. Το πιο κατάλληλο όνομα είναι "Βουλγαρική Δημοκρατία του Βαρδάρη". Αν αφαιρέσουν οι Σκοπιανοί κάθε αναφορά σε ύπαρξη Μακεδονικού έθνους, εάν δεχτούν ότι οι "εθνικά Μακεδόνες" όπως αυτοαποκαλούνται, είναι ένα σλαβικό έθνος, η εθνογένεση του οποίου έγινε τα τελευταία 200 χρόνια και ότι δεν έχει σχέση με τους αρχαίους (Έλληνες) Μακεδόνες, τότε και μόνο τότε θα μπορούσε να συζητηθεί το "Μακεδονία του Βαρδάρη" ή το "Άνω Μακεδονία".

      Διαγραφή
  3. https://maccunion.files.wordpress.com/2012/05/vardarska.jpg
    Vardarska... η μόνη αρμόζουσα ονομασία για το κρατίδιο των Σκοπίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vardarska λεγόταν παλιά,πριν τις αλχημείες του τιτο

      Διαγραφή
    2. "Βαρντάρσκα" δεν ήταν ποτέ το όνομα των Σκοπίων. Απλώ, και για 16 χρόνια, ο Τίτο ονόμασε τα διάφορα τότε κρατίδια της Γιουγκοσλαβίας με τα ονόματα των ποταμών που τα διέτρεχαν. Π.χ. "Βαρντάρσκα Μπανοβίνα", "Βρμπάσκα Μπανοβίνα", "Μοράβσκα Μπανοβία", κ.α. Δηλαδή και η ίδια η Σερβία είχε ονομαστεί για 16 χρόνια με το όνομα του κεντρικού ποταμού που τη διέτρεχε.

      Διαγραφή

  4. Πατριωτικό Κίνημα Ελλήνων

    Θέση 5.
    Δήμευση της δημόσιας περιουσίας

    https://www.youtube.com/watch?v=8VlUzIgtRmE

    Η Σελίδα μας
    https://www.facebook.com/PatriotikoKinimaEllinon

    Ο Πρόεδρος
    Γεωργίσης Αθανάσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νοτια Σερβια θα επρεπαι να ονομάζεται το συγκεκριμενω κρατιδιο αλλα μην ξεχνατε πως αυτή η γη που πατανε είναι Μακεδονικη (Ελληνικη) όπως δεν πρεπει να ξεχναμε ότι όχι μονον η Νοτιος Αλβανια αλλα ολη η αλβανια είναι Ελληνικη , Αλβανια= Βορειος Ηπειρος + Ιλλυρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Σκόπια δεν ήταν Μακεδονική γη. Ήταν Παιονία και Πελαγονία (και φυσικά Δαρδανία). Μόνο ένα μικρό κομμάτι στα νότια ανήκε στη Μακεδονία.

      Διαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. symfono mazi sas alla ean diavasete tin synthiki tou voukourestiou ti leei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr