ΑΝΗΚΟΥΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΤΖΙΑ ΣΕ ΝΤΙΜΙΤΡΟΦ: ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Βίντεο


 Σε ανήκουστη δήλωση προέβη σήμερα ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάςαποκαλώντας απλά "γεωγραφικό" το τεράστιο Εθνικό Θέμα των σκοπιανικών προκλήσεων, διεκδικήσεων και αλυτρωτισμών!

 Υποδεχόμενος στην Αθήνα τον ομόλογό του, νέο Υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ντιμιτρόφ (14-6-2017), ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ανάμεσα σε άλλα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου:

ΚΟΤΖΙΑΣ: "Δεν οφείλεται στην απόφαση του Βουκουρεστίου η κρίση που είχε η γείτονα χώρα, διότι τότε θα έπρεπε να ήταν το 2008 η κρίση. Αλλά αντίστροφα, με τη δική μας οπτική, ένας λόγος της κρίσης ήταν ότι είχε εκπαιδευθεί η κυβέρνηση η προηγούμενη - και το έχω πει δημόσια και την προηγούμενη εποχή - στο να μη συμβιβάζεται, να μη συναινεί και να κάνει και το μεγάλο λάθος να μετατρέψει το πρόβλημα της ονομασίας από γεωγραφικό πρόβλημα σε πρόβλημα ταυτότητας"!



ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΠΛΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ...
  Το ΥΠΕΞ με τέτοιες ανιστόρητες και αντιδιπλωματικές δηλώσεις, εκτός του ότι ανατρέπει και παραποιεί την ίδια την καταγεγραμμένη ιστορία των δύο αιώνων σκληρών πολιτικών, διπλωματικών, μέχρι και πολεμικών, σλαβικών διεκδικήσεων κατά της Μακεδονίας μας, υποβαθμίζει επικίνδυνα το Σκοπιανό από μεγάλο Εθνικό Θέμα σε απλό γεωγραφικό, λες και πρόκειται για "δελτίο καιρού", όπου ο παρουσιαστής δείχνει σε λάθος μέρος τον ήλιο ή τα σύννεφα...

   Ο ίδιος Υπουργός έχει εφεύρει άλλωστε εδώ και καιρό και τον όρο "Ονοματολογικό" τον οποίο επανέλαβε και σήμερα!

   Εδώ όμως πρόκειται για ρητές διεκδικήσεις εδάφους και ιστορίας, για παραχάραξη και πλαστογράφηση βάση οργανωμένου γεωπολιτικού σχεδίου και απόλυτα καθορισμένου στόχου, που δεν είναι άλλος από την μελλοντική αρπαγή του εδάφους της βόρειας Ελλάδας!

  Ο κύριος Κοτζιάς και το Υπουργείο του, δεν επιτρέπεται να κάνουν τέτοιες θανάσιμες υπεραπλουστεύσεις, διότι τότε οι Εταίροι θα στραφούν εναντίον μας με νέες πιέσεις, αφού δεν είναι πια "εθνικό" το ζήτημα του ονόματος, αλλά απλώς "γεωγραφικό"...

   Αλλά και πάλι όπως ξέρουμε όλοι, δεν υπήρξε ποτέ άλλη Μακεδονία, ούτε φυσικά η Μακεδονία μας άλλαξε τοποθεσία στον χάρτη για να ψάξουμε τώρα να την βρούμε! 

  Από την άλλη δεν πρόκειται για το όνομα ενός χωριού που μπορεί να λέγεται "Άνω, Βόρεια, Ορεινή, Δώθε", επειδή δημιουργήθηκε κάπου εκεί ένας νέος οικισμός. Πρόκειται για το όνομα ΚΡΑΤΟΥΣ, που αντανακλά άμεσα σε ταυτότητα και εθνότητα! Κράτος που πίσω του κρύβονται ξένες δυνάμεις και το χρησιμοποιούν και θα το χρησιμοποιήσουν σαν "δούρρειο ίππο", προκειμένου να αρπάξουν με τη συγκατάθεση και υπογραφή της Αθήνας πρώτα το Όνομα και την αναγνώριση του "Άνω, Βόρεια, Ορεινή, Δώθε", ώστε μετά να απαιτήσουν και την προσάρτηση του "Κάτω, Νότια, Παράλια, Κείθε"...


   Οι Σκοπιανοί κύριε Υπουργέ, αυτοαποκαλούνται "εθνικά
Μακεδόνες"! Και όχι "γεωγραφικά"!  Άρα το Ζήτημα που θέτουν δεν είναι γεωγραφικό, αλλά εθνικό! Και γι΄ αυτό δεν πρέπει ποτέ να τους δοθεί ο όρος-κλειδί "Μακεδονία", με καμία μορφή ή γραφή! Με την ονομασία μας, την ιστορία και τους ήρωές μας, έφτιαξαν ένα πλαστό "έθνος", για να μας πάρουν μελλοντικά το έδαφος, που αντιστοιχεί στο κλεμμένο Όνομά μας, το οποίο χρησιμοποιούν ακριβώς για αυτόν τον σκοπό! Ως όχημα αλυτρωτισμού!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ
  Ο σεβαστός Υπουργός, μπορεί να θυμηθεί εδώ το τι ζητούν οι Σκοπιανοί, μέσα από μερικές μόνο ενδεικτικές φωτογραφίες-ντοκουμέντα, ώστε να αλλάξει γραμμή και να πάψει να υπηρετεί τη "Σύνθετη Ονομασία" και τους καταστροφικούς "Γεωγραφικούς προσδιορισμούς", που θα νομιμοποιήσουν ένα ανύπαρκτο και πλαστό "έθνος", που θα διεκδικήσει επίσημα αργότερα ελληνικό έδαφος:


























  Και τώρα ας ξαναπούν ότι είναι "Γεωγραφικό" ή "Ονοματολογικό" το Σκοπιανό...

   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του Ελληνισμού, υπερασπίζεται τα όσια και τα ιερά της Ελλάδας και αποτελεί τον ακοίμητο φρουρό της μίας και μόνης Μακεδονίας και κάθε γωνιάς της χώρας μας! Γι΄ αυτό άλλωστε υιοθέτησε αυτή την ονομασία, για να αναχαιτίσει διεθνώς την προπαγάνδα των Σκοπίων και να ξαναλαμπρύνει και να αποκαταστήσει παγκόσμια το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας και του Μεγάλου μας Αλεξάνδρου, οδηγώντας τον Ελληνισμό ξανά μπροστά, ξανά ενωμένα, ξανά δυνατά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr