ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Θα ρίχνουν τα ελληνικά μαχητικά με την απογείωση!



  Την αναστολή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, ζητά άμεσα το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, μετά την επιβεβαίωση της Συμφωνίας πώλησης των υπερσύγχρονων ρωσικών αντιπυραυλικών/αντιεροπορικών συστημάτων S-400 στην Τουρκία!

 Όπως μεταδίδουν το Ρωσικό και Τουρκικό Πρακτορείο Ειδήσεων ταυτόχρονα, υπήρξε δήλωση του Στρατιωτικού Συμβούλου του Προέδρου Πούτιν Βλαντιμίρ Κοζχίν σήμερα Πέμπτη 29-6-2017, από την 8η Διεθνή Έκθεση Ναυτικής Άμυνας στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με την οποία η πώληση των S-400 προς την Τουρκία έχει ήδη συμφωνηθεί και παραμένει σε εκκρεμότητα μόνο το θέμα της παροχής δανείου στην Άγκυρα!


 ΚΟΖΧΙΝ: "Η σύμβαση έχει συμφωνηθεί και όλα είναι κατανοητά εκεί, αλλά το θέμα του δανείου, των κεφαλαίων δεν έχει διευθετηθεί ακόμα"!

  Για το ίδιο θέμα, ο Βίκτορ Κλάντοβ, επικεφαλής του τμήματος διεθνών και περιφερειακών συνεργασιών της ρωσικής αμυντικής βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας Rostec, επιβεβαίωσε στο Ρωσικό Πρακτορείο, ότι Ρωσία και Τουρκία έχουν συμφωνήσει για τα τεχνικά ζητήματα της παράδοσης των S-400 Triumf (όνομα αναφοράς ΝΑΤΟ: SA-21 Growler) και της ένταξής τους στην αεράμυνα των Τούρκων!

ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ
 Πρόσφατα είχαμε ανακοινώσει, εδώ στο υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ότι θα θεωρούσαμε εχθρική προς την Ελλάδα μια τέτοια ενέργεια της Ρωσίας (δείτε εδώ) και τώρα πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ζητήσουμε και να επιδιώξουμε την πλήρη διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με τη Ρωσία, εάν δεν ανακαλέσει αμέσως τη Συμφωνία! Διότι για εμάς τους Έλληνες, είναι θέμα εθνικής επιβίωσης!

ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

  Υπενθυμίζουμε ότι οι S-400 μπορούν να χτυπήσουν αεροπλάνα, πυραύλους cruise και βαλλιστικούς ακόμη, σε μήκος 400 χιλιομέτρων και σε ύψος 27 χιλιομέτρων, ενώ μπορούν να παρακολουθούν δεκάδες στόχους και να καταρρίπτουν 36 από αυτούς ταυτόχρονα!

   Λόγω δε της εγγύτητας του μικρασιατικού χώρου προς την Ελλάδα, όπως φαίνεται και στους χάρτες που δημοσιεύσαμε πρόσφατα (δείτε εδώ), τα ελληνικά μαχητικά θα καταρρίπτονται άμεσα και κατά την απογείωσή τους από τους τουρκικούς S-400! Εξουδετερώνεται επομένως ολόκληρη η Πολεμική  μας Αεροπορία, που σημαίνει πως βαδίζουμε άμεσα προς νέα Τουρκική Εισβολή και Κατοχή, με την υπογραφή Πούτιν!



Ο ΟΥΡΒΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ
  Η ενέργεια αυτή του Ρώσου Προέδρου, που πρέπει να ακυρωθεί άμεσα, είναι παρόμοια με εκείνη του Ούγγρου Ουρβανού, που αν και Χριστιανός, όπως ο Πούτιν, έχυσε εν τούτοις για λογαριασμό των Τούρκων, εκείνο το γιγάντιο κανόνι που κεραυνοβολούσε τα τείχη της Κωνσταντινούπολης, δίνοντας χαρά και δύναμη στους απίστους!

ΠΟΥΤΙΝ - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ;
   Ο Πούτιν, εάν δεν ακυρώσει άμεσα την αντιχριστιανική, φιλοτουρκική και φιλοϊσλαμική Συμφωνία πώλησης S-400 στην Τουρκία, θα θεωρηθεί ο μεγαλύτερος Ρώσος Ανθέλληνας του 21ου αιώνα!

  Και φυσικά, το λέμε και το υπογράφουμε, θα είναι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα και στο Άγιον Όρος, που ονειρεύονται κάποιοι να κάνουν ρωσικό "αμπέλι"!

   Όποιος είναι με την Τουρκία, είναι εναντίον μας! Και όποιος είναι εναντίον μας, είναι εναντίον της Ορθόδοξης Χριστιανοσύνης!

7 σχόλια:

  1. Η Ρωσία κάνει την πολιτική της. Εμείς τι κάνουμε τόσα χρόνια; Ο εχθρός είναι εντός των τειχών και όχι μόνο εκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγνωειτε το γεγονοσ οτι και ο Πουτιν και ο Εργοδαν ειναι και οι δυο Κρυπτο Εβραιοι.Επησεισ αγνωειτε την ΑΛΛΗΛΕΓΓΙΗ που χαρακτεριζει τουσ Εβραιουσ, Χωρισ αυτην θα ειχαν εξαφανιστει απο τον πλανιτη χιλιαδεσ χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πουτιν εβραιος;;αν ηταν εβραιος ο πουτιν δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα με το εβραικο λομπι της αμερικης και οι παγκοσμοιοποιηση θα ειχε γινει ηδη χωρις τα εμποδια της ρωσσιας...ο κοσμος ειναι χωρισμενος σε 2 υπερδυναμεις,την σατανικη αμερικη που ονειρευεται την παγκοσμοιοποιηση και τον σκοταδισμο,και την ορθοδοξη ρωσσια του πουτιν.τωρα αν ο πουτιν κανει συμμαχια με τον ερντογαν και του πουλαει οπλικα συστηματα δεν φταιει ο πουτιν αλλα τα δικα μας πολιτικα ανδρεικελα που επιμενουν να γλυφουν την δυση δινοντας βασεις στους σατανιστες αγνοωντας συμφωνιες και οικονομικη βοηθεια απ τη ρωσσια....

      Διαγραφή
  3. Δεν χρειάζονται τιποτα παρά να διαβάσουμε ιστορία, πότε η Ρωσία βοήθησε την Ελλάδα που θα την βοηθήσει και τώρα; Αυτοί ξέχασαν σε ένα χρόνο την κατάρριψη του αεροπλανου τους από τους Τούρκους, εδώ θα κολλούσαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1700 ΤΟΣΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΣΟΙ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕ ΑΓΡΙΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΝΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΣΑΣ ΑΜΑΝ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολιτικη εθνικη κανουν την στιγμη που εμεις αντι να κανουμε συμμαχια σε εμποροπολιτικοεθνικοπολεμικο επιπεδο τους κανουμε και εμπαργκο επειδη το θελει η γερμανια που εχει για παρτη της δικο της αγωγο απο ρωσια για αεριο(το απαγορευσε στην ελλαδα και εμεις ξεβρακωμα ναι σε ολα)και πηραμε τον αγωγο απο φιλοτουρκο κρατος!!!!!!καλα να παθουμε οταν αδιαφορουμε για εχθρους εντος του κρατους και πολαμαμε εχθρους εκτος αντι να τους εκμεταλευτουμε με τον τροπο μας αυτο κανουν οι ρωσοι 3.5 δις εμπορικη συμφωνια που περιλαμβανει τα παντα μεχρι μεταφορα τεχνογνωσιας και κατασκευη πυρηνικων εργοστασιων!!!!!!!μπραβο σε αυτους φτου σε εμας που μεχρι τα σκοπια ερχονται με χαρτια που γραφουν μακεδονια και δεν εχουμε τα κοτσια να κανουμε το εμπαργκο που εχουμε κανει και καλα στην ρωσια!!!!!μπραβο στον πουτιν που κανει οτι δεν κανουν οι δικοι μας πολιτικοι για το αυριο της χωρας του!!!!!μην θυγωμαστε κιολας με οσα κανουμε γιατι στην ζωη οτι σπειρεις θεριζεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr