ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


 Μετά από πολλές διαβουλεύσεις από όλες τις πλευρές, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα, ανακοινώνει: 

1. Αποσύρει την λογική και καλοπροαίρετη, συγκροτημένη πρότασή της για οργανωμένο Συλλαλητήριο στις 14 Φεβρουαρίου, για να μην επηρεαστεί εκείνο της 21-1

2. Στηρίζει το Συλλαλητήριο της 21 Ιανουαρίου στον Λευκό Πύργο (καλή τη πίστη και χωρίς να γνωρίζουμε προσωπικά τους διοργανωτές)

3. Στηρίζει την εκστρατεία υπογραφών στο onomasia.gr  

4. Προετοιμάζει ένα επόμενο Γιγάντιο Εθνικό Συλλαλητήριο - χαριστική βολή στη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την ΠΟΜΠΣ και την Εκκλησία και όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και Συλλόγους (επικοινωνία στο noiazomai@gmail.com)

5. Συνεχίζει την προετοιμασία για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ώστε να υπάρξει αντίδραση και μέσα στη Βουλή και στη χειρότερη περίπτωση να μπορέσει να ανατραπεί Κοινοβουλευτικά η όποια άθλια τυχόν Ψηφοφορία, εάν την τολμήσουν!

 Γιατί είναι τραγικό, όλοι αυτοί που λένε ΟΧΙ στην παράδοση του Ονόματος, την επαύριο να πηγαίνουν και να (ξανα)ψηφίζουν τα κόμματα της άθλιας Σύνθετης Ονομασίας! Διαιωνίζοντας το πρόβλημα, την απειλή και τους Εφιάλτες... Κάτι που είναι ντροπή και κατάντια! 

 Διότι, εάν, ενώ διαμαρτύρεσαι στους δρόμους, πηγαίνεις σκυφτά στο παραβάν και ψηφίζεις ξανά εκείνους που παραδίδουν ένα ένα τα "κάστρα" και τα "μάρμαρα" της πατρίδας σουτότε δεν κάνεις ...αντίσταση, αλλά σύμπραξη και παράδοση!

   Είναι όμως ώρα να ωριμάσουν πια πολιτικά οι Έλληνες, που δεν πρέπει να τους χωρίζουν κομματικές ψευτοϊδεολογίες και χρώματα, αλλά να τους ενώνει η Ελλάδα, η Σημαία, ο Πολιτισμός μας, η Πίστη, η Ιστορία, οι δυνατότητές μας!

   Πρέπει δε να βλέπει κανείς μπροστά. Διότι ποιο εργαλείο θα έχουμε στα χέρια μας, εάν παρ΄ ελπίδα, καταφέρουν εκβιαστικά στη Βουλή να περάσουν έστω και με πλειοψηφία παρόντων το όνομα-προδοσία των Σκοπίων, για να ανατρέψουμε τα πράγματα;

  Μόνο το Μακεδονικό Κόμμα, που πανέτοιμο θα κατέβει και θα τους συντρίψει εκλογικά και πανελλαδικά, ψηφίζοντας ακυρωτικό Νόμο, ακυρώνοντας την αναγνώριση των Σκοπίων, καθώς και την είσοδό τους σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., ενώ θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους Βουλευτές της Εθνικής Μειοδοσίας και θα θέσει θέμα Ελληνικής Μειονότητας στο Κρατίδιο και σε όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς! Θα υποστηρίξει δε ή θα ανεβάσει Δημάρχους και Περιφερειάρχες με εθνική και ορθόδοξη και όχι κομματική και υποχωρητική συνείδηση και πρακτική!

  Από την άλλη πιο πολιτικό κόστος θα έχουν να φοβούνται οι παρόντες Βουλευτέςώστε να μην ψηφίσουν το Σκοπιανό στο Κοινοβούλιο, αφού οι πολίτες θα έχουν πια μια καθαρή και ενωτική διέξοδο στο Μακεδονικό Κόμμα. Διότι "ο φόβος φυλάει τα έρμα"... 


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΚ
  Τέλος, έτσι θα δώσουμε διέξοδο και κοινοβουλευτική συνέχεια, σε όσους Βουλευτές διαφόρων παλαιών κομμάτων θέλουν να καταψηφίσουν το Σκοπιανό στη Βουλή, αλλά σκέφτονται το πολιτικό τους μέλλον, το οποίο εξασφαλίζει πλέον το Μακεδονικό Κόμμα, με τον όρο να σταθούν ασυμβίβαστοι πλάι μαςνα ανεξαρτητοποιηθούν αμέσως και σε συνεννόηση μαζί μας και να προσέλθουν στο Μακεδονικό Κόμμα, σχηματίζοντας ήδη από τώρα μια εν ενεργεία Κοινοβουλευτική μας Ομάδα στην παρούσα Βουλή!
  Γιατί η σύνεση τρέχει γρηγορότερα από το μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr