ΣΟΚ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ! Βίντεο - ντοκουμέντο


   Ο ίδιος ο ...Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, έδωσε δημόσια το ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, ευχόμενος σε Δημοσιογράφο του κρατιδίου, στους επόμενους μήνες να συστήνεται πια ως εκπρόσωπος της "Gorna MAKEDONIA" όπως είπε επί λέξη! Δηλαδή ως εκπρόσωπος της "Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"!

  Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες (23-3-2018), ο Τσίπρας ρωτήθηκε για το Σκοπιανό από την Δημοσιογράφο Μίλεφσκα του αυτοαποκαλούμενου "Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων - MIA" και τότε ο Πρωθυπουργός έδωσε ευθέως το όνομά μας στα Σκόπια, λέγοντας:

ΤΣΙΠΡΑΣ: "Καταρχάς κυρία Μίλεφκσα να σας πως ότι εύχομαι σε λίγους μήνες να συστήνεστε εδώ ως εκπρόσωπος της "Gorna Makedonia" (σ.σ. Άνω Μακεδονία). Κι αυτό έχει μια αξία να το δείτε όλοι σας. Διότι κάποιοι νομίζουνε ότι πάμε να δώσουμε εμείς ένα όνομα, το οποίο εδώ το χρησιμοποιούνε πάνω από μια 25ετία. Να μην πω μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο..."!

   Δείτε το βίντεο -  ντοκουμέντο:


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
  Ο κύριος Τσίπρας έδωσε σήμερα ξεδιάντροπα το ιερό ελληνικό όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, χωρίς καν Δημοψήφισμα, χωρίς καν να συνομιλεί με έναν Πρωθυπουργό ή Πρόεδρο του κρατιδίου, αλλά με μια Δημοσιογράφο των Πλαστογράφων!

 Θυμίζει έτσι την παράδοση της Δανίας σε έναν απλό μοτοσυκλετιστή του Χίτλερ, όταν ο Δανός βασιλιάς σε ένδειξη ντροπιαστικής υποταγής, παρέδωσε στον Γερμανό μοτοσυκλετιστή το ίδιο το στέμμα του, για να το μεταφέρει στο Βερολίνο...

 Η αιτιολογία της εγκληματικής ιστορικά, εθνικά και γεωπολιτικά παράδοσης του ονόματός μας, είναι κατά τον κ. Τσίπρα, το γεγονός ότι οι Σκοπιανοί "χρησιμοποιούν" το κλεμμένο μας όνομα επί 25 χρόνια ή και από τον καιρό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου (βλέπε Τίτο εδώ).



 Άρα, λέει ο - εθνομηδενιστής κατά τον Μίκη Θεοδωράκη - Πρωθυπουργός, δεν το δίνει τάχα ο ίδιος, αφού οι Σκοπιανοί το χρησιμοποιούν από μόνοι τους τόσα χρόνια...


 Δηλαδή, επειδή οι Τούρκοι μπαίνουν τόσα χρόνια στο Αιγαίο, να τους δώσουμε και το Αιγαίο! Να τους δώσουμε και την Κύπρο, να τους δώσουμε και τη Θράκη! Να τους δώσουμε και το όνομα "Ελλάδα" στο τέλος και το κλειδί στο χέρι!


 Ο κύριος Τσίπρας ξεπέρασε πια κάθε όριο πολιτικής ανοησίας και αποδεικνύεται πλέον παραβάτης του λαού και του έθνους που κλήθηκε να υπηρετήσει...


 Γιατί κύριε Τσίπρα, το όνομα "Μακεδονία" δεν το χρησιμοποίησαν από μόνοι τους οι Σκοπιανοί! Τους το επέβαλε η "συντροφική" κόκκινη χούντα του Τίτο, με σκοπό - με όχημα το όνομα και το πλαστό έθνος - να μας πάρει το έδαφος! (δείτε εδώ)


  Εάν δεν ξέρετε αυτό το βασικό στοιχείο, όχι Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είστε, αλλά ούτε "γκαρσόνι στα Σκόπια"...


 Διότι το όνομα "Μακεδονία" το "χρησιμοποιούν" ΧΩΡΙΣ την συγκατάθεση, την αναγνώριση και την υπογραφή της Ελλάδας! Αλλιώς δεν θα είχε κανένα νόημα η Ενδιάμεση Συμφωνία και τα Βέτο μας στην ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., ακόμη και υπό το επίσης απαράδεκτο "FYRO"M""!

 Ακόμη, με τις παραπάνω εξωφρενικές δηλώσεις του, ο κ. Τσίπρας αποδέχεται την πλαστογραφία Τίτο και νομιμοποιεί το όχημά της, το οποίο ως γνωστόν οδηγούσε στην αρπαγή του εδάφους της Βόρειας Ελλάδας!

 Ο Ελληνισμός οφείλει πλέον να κινηθεί πολύ δυναμικά και ενωτικά και η Κυβέρνηση εθνικής παράδοσης "Gorna SYRIZA", να πέσει "σύριζα"... 

 Επειδή στους σφετεριστές των Σκοπίων, προστέθηκαν πια και οι σφετεριστές της Ελληνικής Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας!

 Ο δε σεβαστός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οφείλει να κάνει το εθνικό χρέος του και να προλάβει άμεσα αυτό που έρχεται... Είτε με την παραίτησή του, είτε με την φωνή του, ότι δεν θα υπογράψει καμμία τυχόν πράξη της Βουλής που θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία" για τα Σκόπια, με οποιαδήποτε μορφή, γραφή ή γλώσσα!

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

Ελάτε να το υπερασπιστούμε σαν Αλέξανδροι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr