ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!


   Το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ του απανταχού Ελληνισμού, βρήκε έναν γρήγορο, αποτελεσματικό και οριστικό τρόπο ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανάμεσα στους άλλους που έχουμε ήδη προτείνει, όπως η παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, η παραίτηση όλων των Βουλευτών και αναπληρωτών τους της ΝΔ, το Ακυρωτικό Δημοψήφισμα κ.α.

  Ο τρόπος αυτός, θα είναι βέβαια πολύ δυσάρεστος και σε εμάς που θα αναγκαστούμε μελλοντικά να καταφύγουμε σε αυτόν, αλλά πολύ περισσότερο στον ΥΠΕΞ, που ενώ ξεκίνησε σαν ικανός και ελπιδοφόρος "τιμονιέρης" της Ελληνικής Διπλωματίας, κατέληξε "αχθοφόρος" της Διπλωματίας των Σκοπίων και των δυτικών προστατών τους...

 Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ λοιπόν, εάν με εντολή του λαού αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, θα προχωρήσει αμέσως σε αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας από τον Νίκο Κοτζιά, λόγω της πρόκλησης σοβαρότατης βλάβης στα εθνικά συμφέροντα της χώρας, προς όφελος μάλιστα ξένου κράτους, ήτοι των Σκοπίων.

  Η κατηγορία αυτή μπορεί σταθεί ακόμη και στον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας και στο άρθρο 17 - β, που λέει πως  "μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτος της ελληνικής ιθαγένειας": 


 "Όποιος κατά τη διαμονή του στην αλλοδαπή ενήργησε προς όφελος αλλοδαπού κράτους πράξεις ασυμβίβαστες προς την ιδιότητα του Έλληνα και αντίθετες προς τα συμφέροντα της Ελλάδας".


   Ο ΥΠΕΞ κατά τα ταξίδια του, τις ολιγοήμερες διαμονές του και τις επαφές στην αλλοδαπή (εξωτερικό), ενήργησε προς όφελος αλλοδαπού κράτους (Σκόπια), πράξεις ασυμβίβαστες προς την ιδιότητα του Έλληνα και αντίθετες προς τα συμφέροντα της Ελλάδας (αναγνώριση πλαστού κράτους "Μακεδονία", αναγνώριση ανύπαρκτου "Μακεδονικού" Έθνους και Εθνικότητας, αλλά και ανύπαρκτης "Μακεδονικής" Γλώσσας) δικαιώνοντας έτσι την χρόνια ψευδή επιχειρηματολογία του Στάλιν, του Τίτο και των Σκοπίων, στα πλαίσια του μεθοδευμένου επεκτατισμού τους προς την αληθινή και μόνη Μακεδονία και το Αιγαίο, με επακόλουθο τον προσδοκώμενο διαμελισμό της Ελλάδας!

   Ο ΥΠΕΞ, αποδείχθηκε έτσι (το γράφουμε πραγματικά με λύπη και το γνωρίζει) ΑΝΑΞΙΟΣ Έλληνας, βλάπτοντας τρομακτικά τα εθνικά συμφέροντα, την τιμή και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας, αλλά και του ελληνικού λαού, του οποίου παραβιάστηκε κατάφορα η θέληση, η κυριαρχία, το Σύνταγμα και η συνείδησή του!

 Αν τυχόν πάλι, το Άρθρο 17, β δεν επαρκέσει, μπορεί να προχωρήσουμε σε τροποποίηση του Κώδικα και σε αναδρομική αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας από 1-1-2018, από τότε δηλαδή που τελέστηκε ή άρχισε να τελείται το "έγκλημα" και όχι από την ημέρα δημοσίευσης της Έκπτωσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως...

  Ο παραπάνω τρόπος, η αφαίρεση δηλαδή της Ελληνικής Ιθαγένειας του νυν ΥΠΕΞ, θα σημάνει αυτόματα και την παντελή ΑΚΥΡΩΣΗ όλων των προφορικών ή γραπτών Συμφωνιών και υπογραφών που έχει βάλει για λογαριασμό της Ελλάδας, επειδή ενεργούσε εις βάρος της και προς όφελος τρίτων (Σκοπίων) και άρα και την οριστική, σαρωτική ΑΚΥΡΩΣΗ της άθλιας ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ των Πρεσπών, ως μη υπογραφείσας! Κάτι που οι Βουλευτές μας θα ψηφίσουν πανηγυρικά στη Βουλή με εθνική ανακούφιση, αρκεί να τους δοθεί από τον λαό μας η σωτήρια, αναγεννητική και απολύτως απαραίτητη Αυτοδυναμία στις Εκλογές!

  Είναι πικρό το να αφαιρεί κανείς την Ελληνική Ιθαγένεια από κάποιον, αλλά είναι πικρότερο αυτός ο κάποιος να αδιαφορεί προκλητικά για τα αισθήματα του λαού, την ιστορία και την τιμή της χώρας και να υπογράφει μια εθνική ατίμωση, μια εθνική προδοσία όπως χαρακτηρίστηκε από τον κόσμο, δικαιώνοντας τους Κομιτατζήδες των Σκοπίων, τον Στάλιν και τον Τίτο, σε χώματα όπου χιλιάδες Μακεδονομάχοι έχυσαν ποταμούς αγωνίας, ιδρώτα και αίματος για τα κρατήσουν ελληνικά και αλώβητα!

 Η αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας, θα έχει πολλαπλές επιπτώσεις, καθώς θα ακυρώνει και τις επιστολές Κοτζιά προς ΝΑΤΟ και Ε.Ε., αλλά και όποιες Συμφωνίες υπογράψει τυχόν με την Αλβανία, όπου θάβει - όπως όλα δείχνουν - για πάντα τα ιστορικά δικαιώματα του Ελληνισμού στην Βόρεια Ήπειρο!

 Ακόμη, ο νυν ΥΠΕΞ, δεν θα μπορεί να διορισθεί (αναβαθμισθεί) σε καμία Νατοϊκή ή Ευρωπαϊκή θέση σαν εκπρόσωπος ή μέλος της Ελλάδας, αφού θα του αφαιρεθεί η Ελληνική Ιθαγένεια.

 Είναι λοιπόν καλύτερο για τον ίδιο, σήμερα, τώρα, να αποκαλύψει δημόσια ποιος και πώς τον πίεσε να εγκαταλείψει αιώνιες εθνικές θέσεις! Πώς καταδέχτηκε να κάνει την επιστήμη του "λαδομπογιά", για να βάψει "Μακεδόνες" τους πλαστογράφους των Σκοπίων...

  Είναι καλύτερο τώρα, να άρει τις υπογραφές του και να ακυρώσει ο ίδιος τις πράξεις του, παρά να φτάσει στο σημείο να του "ξηλωθούν τα γαλόνια" ενώπιον της νέας Βουλής, του ελληνικού λαού, της Ιστορίας των Ελλήνων και της διεθνούς κοινότητας...

το Όνομά μας είναι η ψυχή μας

ελάτε να τους σταματήσουμε
https://makedonikokomma.blogspot.gr/2016/04/blog-post_6.html

1 σχόλιο:

Pages

Copyright © 2016 - | Macedonians.gr